Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Top Tax Return Audit vragen voor zelfstandigen

Leer de feiten over audits voor belastingaangiften voor zelfstandigen


Iedereen wil een audit van belastingaangiften vermijden, vooral diegenen die inkomsten uit een zelfstandige activiteit verdienen. De uitdagingen die inherent zijn aan het bijhouden van georganiseerde records en het correct gebruiken van inhoudingen, kunnen het risico van een IRS-auditvlag vergroten. Om jezelf en je bedrijf te beschermen, overweeg dan de antwoorden op deze topaudits van audits voor zelfstandigen.

Hoeveel jaar kan ik verlies nemen bij mijn thuisbedrijf voordat ik wordt gemarkeerd als een audit door de IRS?

Er is een IRS-regel, de Hobby Loss Rule of Thumb. Als een bedrijf in ten minste drie van de vijf jaar een nettowinst rapporteert, wordt aangenomen dat dit een winstoogmerk is. Als het bedrijf echter een nettoverlies meldt in meer dan twee van de vijf jaar dat het actief is, wordt aangenomen dat het een hobbybedrijf zonder winstoogmerk is.

Als u op legitieme wijze probeert winst te maken maar moeilijke tijden hebt doorgemaakt, moet u, als u bent gecontroleerd, alleen de volgende gebieden aan de IRS bewijzen (op basis van informatie in de IRS-publicatie 535):

 • Is het uw bedoeling om winst te maken?
 • Ben je afhankelijk van dat inkomen?
 • Als er verliezen zijn, zijn ze te wijten aan omstandigheden waarover u geen controle hebt of waren ze aanwezig in de opstartfase van het bedrijf?
 • Heb je iets anders gedaan om de winst te vergroten?
 • Heb je expertise op dit gebied?
 • Heeft u in het verleden winst gemaakt in soortgelijke activiteiten?
 • Is het bedrijf soms winstgevend?
 • Is het redelijk om in de toekomst winst te verwachten?

Hoeveel 1099 inkomen kan ik ontvangen zonder het te moeten melden?

Geen. De IRS vereist dat u al uw inkomsten rapporteert, zelfs als het een betaling is van slechts $ 20.

De IRS geeft aan dat het een veel voorkomende misvatting is dat als een belastingbetaler geen formulier 1099-MISC ontvangt of als het inkomen minder dan $ 600 per betaler is, het inkomen niet belastbaar is. Er is geen minimumbedrag dat een belastingbetaler kan uitsluiten van bruto inkomsten.

Wat zijn de belangrijkste vlaggen voor belastingaangifte-audit voor een zelfstandige onderneming?
Home Office Ruimte Inhoudingen

 • Maaltijden, reizen, amusement
 • Het schrijven van een voertuig
 • Opeenvolgende jaren van inkomstenverlies (hobbybusiness)
 • Familie inhuren
 • Onevenredig inkomen voor levensstijl

Wat is het percentage dat ik zal laten controleren?

Op basis van cijfers uit 2011 laten de cijfers zien dat voor degenen die minder dan $ 200.000 verdienen, slechts 1% een audit kan verwachten. Het is duidelijk dat uw kansen om 1% te zijn veel groter zijn als uw terugkeer een rode vlag van de audit verhoogt.

Voor degenen die jaarlijks meer dan $ 1 miljoen verdienen, zijn uw kansen om te worden gecontroleerd snel gestegen tot 12%.

Iedereen die meer dan $ 200.000, maar minder dan een miljoen verdient, kan een audit van ongeveer 4% verwachten.

Wat kan ik verwachten als ik wordt gecontroleerd?

Als je nachtmerries hebt van een persoon in een donker pak met een koffertje die bij je thuis verschijnt om je een auditmelding te geven, verwacht dan niet dat die droom uitkomt. Het merendeel van alle auditberichten wordt per post verzonden. Nog schokkender is dat slechts 25% van de IRS-audits betrekking hebben op een persoonlijk gesprek tussen de belastingbetaler en een IRS-agent. De overige 75% wordt volledig via de post uitgevoerd. Helaas betaalt meer dan 80% van de mensen na controle jaarlijks extra belastingen. Dit is gebaseerd op cijfers uit 2010.

Uw beste bescherming om een ​​IRS-audit te overleven? Beschikken over gedetailleerde documentatie om alle inhoudingen te back-uppen. Houd de belastinginformatie van elk jaar, inclusief de ontvangsten, op een georganiseerde manier ergens op een veilige plek. Het laatste dat u nodig heeft, zijn uw belastingdocumenten die zijn vernietigd als gevolg van een natuurramp of door de mens veroorzaakte ramp.

Disclaimer: ik ben geen belastingspecialist of erkende belastingadviseur. De informatie die hier wordt verstrekt, dient als algemene leidraad te worden gebruikt. Neem voor specifieke vragen over uw eigen belastingen contact op met een belastingspecialist of verwijs naar de officiële IRS-publicaties.


Video Van De Auteur: Revealing the True Donald Trump: A Devastating Indictment of His Business & Life (2016)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De voors en tegens van het starten van een privélesje

✔ - Hoe werkt jouw merk voor jou?

✔ - Geef uzelf een prestatiebeoordeling in uw eigen bedrijf


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!