Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Toptips voor het verhogen van de aanwezigheidsbezetting van zakelijke bezoekers


De economie en andere politieke factoren hebben een enorme impact gehad op de manier waarop zakelijke vergaderingen worden waargenomen en evenementplanners hebben te maken gekregen met toenemende druk om manieren te vinden om deelname aan vergaderingen en conventies te voorkomen.

Zelfs in een groeiende economie worden reiskosten vaak te hoog geacht voor dit soort evenementen en veel professionals kiezen er gewoon voor om zonder te gaan. Ondanks de verschuiving zien de meeste bedrijven en organisaties nog steeds de belangrijke impact van vergaderingen. In de huidige economie kan het organiseren van succesvolle vergaderingen een focus betekenen op het houden van lokale en gecentraliseerde vergaderingen die lagere reiskosten opleveren, maar wat nog belangrijker is, het betekent het gebruik van deze tien tips voor het verhogen van de aanwezigheid bij vergaderingen.

Herinnering oproepen

Nadat de eerste uitnodigingen zijn verzonden, herinner je je eraan en volg je telefoontjes voor zoveel mogelijk genodigden en verleng je een persoonlijke uitnodiging en raad je aan om het evenement bij te wonen. Historisch gezien verhoogt telefonische follow-up de aanwezigheid van zakelijke bijeenkomsten dramatisch. Zorg ervoor dat u praat over het aanstaande evenement op andere zakelijke evenementen. Mond-tot-mondreclame kan nog steeds een geweldige manier zijn om een ​​buzz te creëren, wat ons naar de volgende tip brengt.

Vertel het verder

Verspreid het nieuws over uw evenement overal en altijd, inclusief lokale publicaties, nationale publicaties, ledenpublicaties, vakpublicaties, persoonlijke nieuwsbrieven en andere beschikbare communicatiemiddelen. Denk erover na welke hulpmiddelen uw doelgroep bereiken.

Promoot online (bedrijfswebsite, sociale media en e-mail)

Plaats de details van het evenement op uw bedrijfswebsite. Promoot het evenement op uw blog en maandelijkse e-nieuwsbrief. Plaats evenementdetails op sociale media waar uw doelgroep actief is zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Moedig leden van uw organisatie aan hetzelfde te doen. Vraag hen om de link naar het evenement te delen met hun connecties, vrienden en volgers. Als u deelneemt aan relevante online community's, zoals de bedrijfsfora, promoot u uw evenement binnen die communities.

Neem overal uitnodigingen op

Een andere manier om potentiële gasten te bereiken, is door uitnodigingen te sluizen om mee te doen aan je evenementen in al je manieren van zakelijke communicatie. Voeg een regel toe aan uw e-mailhandtekening met een link naar uw aangepaste evenementwebsite of uitnodiging. Als u voicemail of een online wachtbericht hebt, zorg er dan voor dat u uw aankomende evenementinformatie in uw opgenomen bericht opneemt.

Gebruik uw sociale netwerk en hun netwerk

Bij sociaal netwerken gaat het om het laten groeien van de groep mensen die u als vrienden, klanten, zakelijke partners en professionele kennissen beschouwt. Het verkrijgen van de opkomst waarnaar u op zoek bent, is gemakkelijker wanneer uw deelnemers worden aangemoedigd om een ​​gast- of zakelijke relatie aan te gaan. En ga er niet vanuit dat mensen in uw eigen netwerk al over het evenement weten. Het doet nooit pijn om contact te maken en hen eraan te herinneren.

Een gastspreker opnemen Wie is een gelijkspel

Het doel van de vergadering, het onderwerp, het thema en de gastsprekers moeten relevant, nieuw en leuk zijn. Een succesvolle manier om de deelname aan zakelijke evenementen te vergroten, is door populaire gastsprekers aan te bieden, vooral als ze in dezelfde bedrijfstak of aanverwante bedrijfstakken werken. Je moet ook overwegen om een ​​emcee te hebben die interactief en onderhoudend zal zijn.

Kies een locatie voor een goed evenement

Kies een nieuw evenement en een interessante evenementlocatie. Of de grote aantrekkingskracht nu de uitverkoren stad of de locatie zelf is, mensen zullen eerder een evenement bijwonen dat geschikt is en een gelegenheid biedt om van een geweldige sfeer te genieten. Zorg ervoor dat het evenement op een gunstige locatie voor uw deelnemers ligt en overweeg andere voorzieningen zoals parkeren of openbaar vervoer naar de locatie.

Wees creatief

Het doel is om een ​​evenement uniek te maken. Bied nieuwe activiteiten aan; gebruik een nieuw interactief formaat tijdens de presentatie; doe een poging om origineel te zijn. Wees alert op je agenda. Gebruik de traditionele weggeefacties niet aan het einde wanneer deelnemers klaar zijn om te vertrekken. Overweeg een sessie over innovatie toe te voegen waarbij deelnemers worden betrokken bij de planning van uw volgende conferentie / evenement. Een sessie die leuk en informatief is, zal een positieve invloed hebben op het bijwonen van toekomstige evenementen. Doe een brainstormsessie en neem de ideeën mee naar uw planningcommissie voor het evenement van volgend jaar.

Feedback enquêtes verzenden

Of u nu een brainstormsessie invoert of niet, maximaliseer uw toekomstige succes door feedback-enquêtes te sturen na het evenement. Vraag altijd naar suggesties voor toekomstige onderwerpen en zelfs opbouwende kritiek als u deze feedback krijgt, is zeer nuttig voor het plannen van toekomstige vergaderingen en evenementen.

Sommige mensen geven bijvoorbeeld de voorkeur aan seminars in de ochtend en anderen geven de voorkeur aan programma's in de middag. Sommigen houden van dinsdagen en anderen zoals donderdagen. Zoek in uw feedback-enquête uit wat uw deelnemers leuk vinden en graag hadden gezien op het evenement. Follow-up is de sleutel tot uw marketing succes.

Luister en lever

Het is altijd belangrijk om naar de behoeften van uw deelnemers en deelnemers te luisteren, maar als u om feedback vraagt, moet u laten zien dat u luistert. Zoals het oude gezegde luidt, hebben we twee oren en één mond, dus we moeten twee keer zoveel luisteren als we spreken. Houd er altijd rekening mee dat de aanwezigheid op uw evenement kan worden gerelateerd aan de kwaliteit van eerdere evenementen die u hebt gehost. Bouw een reputatie op door naar de behoeften en wensen van uw gasten te luisteren en aan die beloften te voldoen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat betekent SKU in retailvoorwaarden?

✔ - Return Fraud in Retail

✔ - Hoe deurscharnieren te installeren en te repareren


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!