Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Top manieren om te winnen met publishers Clearing House


Veel mensen zijn bekend met de beroemde weggeefacties voor meerdere miljoenen dollars van Publishers Clearing House, die u kunt invoeren via e-mail of online. Maar wist je dat er nog veel andere manieren zijn om te winnen met PCH?

Uitgevers Clearing House heeft zijn bedrijf opgebouwd door zijn fans kansen te bieden om te winnen, met meer dan $ 220 miljoen aan prijzen sinds de oprichting van het bedrijf in 1967. Tegenwoordig bieden online games PCH de kans om deze winnende traditie voort te zetten, terwijl nieuwe inkomstenstromen voor het bedrijf worden geopend.

Hier zijn enkele van de verschillende manieren waarop PCH.com nieuwkomers kansen biedt om te winnen.

 • 01

  Ga naar Publishers Clearing House Sweepstakes op PCH.com

  Het euforische huwelijk winnen met laptop thuis

  PCH.com is de belangrijkste website voor Publishers Clearing House. Daar vindt u informatie over hun inspanningen om oplichtingspraktijken tegen sweepstakes te bestrijden, hun tijdschriftabonnementen en hun klantenservice. Maar u kunt ook de invoerformulieren vinden voor hun multi-miljoen dollar sweepstakes op PCH.com.

 • Als u op internet naar informatie zoekt, kunt u ook prijzen winnen met Blingo, oftewel PCH Search en Win. Het enige wat u hoeft te doen is om een ​​zoekterm in te voeren in de zoekbalk op de website, en u kunt prijzen winnen.

  Het werkt echt ook. Miljoen dollar SuperPrize-winnaar Natalie Bostelman maakte haar winnende inzending via PCH Search and Win.

 • 03

  Speel en win met PCH Games

  PCH Games geeft je de kans om te ontspannen of tijd te doden met gratis online spellen terwijl je kansen wint om prijzen te winnen.

  Door spellen zoals Mahjongg Dimensions, Spider Solitaire of Video Poker te spelen, kun je tokens verdienen. Deze tokens kunnen worden ingewisseld voor toegang tot weggeefacties met prijzen zoals cadeaubonnen ter waarde van tussen $ 50 en $ 500 of tekeningen om nog meer tokens te winnen.

  De kans om de prijstitels te winnen is ongeveer 1 op de 30.000 (populairdere prijzen kunnen een langere odds hebben, terwijl de kans op minder populaire prijzen beter is). Maar als je plezier hebt met het spelen van de spellen, is de kans om prijzen te winnen de kers op de taart.

  Houd er rekening mee dat de site ad-driven is en dat u vaak moet wachten voordat advertenties worden weergegeven voordat u de games kunt spelen.

 • 04

  Raad de juiste cijfers en win met PCH Lotto

  Als je graag de loterij speelt, maar je houdt niet van betalen voor de kans om te winnen, dan is PCH Lotto misschien de plek voor jou.

  Om in te voeren, kies je nummers voor vijf verschillende lotto-weggeefacties. Tussen elke kaart zie je advertenties, zo maakt PCH Lotto zijn inkomsten. Nadat je je vijf lotto-kaarten hebt ingevuld, zie je een aantal partneraanbiedingen (ook bekend als meer advertenties) waarop je je kunt aanmelden of overslaan. Dan krijg je de kans om direct te winnen met een instant-game met een scratch-off-stijl.

 • 05

  Publishers Clearing House Facebook-wedstrijden / PCH Share en Win

  Uitgevers Clearing House is op Facebook en als je een Facebook-fan van hun pagina wordt, kun je extra kansen vinden om te winnen. Om de huidige ingangen te zien, meldt u zich aan bij uw Facebook-account, bezoekt u de PCH Facebook-pagina en klikt u op het tabblad "Dozen".

  Publishers Clearing House biedt ook Facebook-widgets waarmee je meer kunt winnen, waaronder PCH Share en Win, waarmee je kunt draaien om instantprijzen te winnen. Zet de widget op je eigen Facebook-pagina voor nog meer kansen om te winnen.

 • 06

  Blader door Nieuws en Win met PCH FrontPage

  Net als PCH Search & Win geeft PCH FrontPage u kansen om te winnen voor het zoeken naar onderwerpen die u interesseren. FrontPage geeft u echter enkele extra opties om te winnen.

  Samen met een internetzoekmachine geeft FrontPage u de belangrijkste nieuwskoppen op één gemakkelijke locatie. Verzamel tokens voor het lezen van nieuwsartikelen, het bekijken van video's, het controleren van de laatste loterijresultaten of het raadplegen van je horoscoop en voor het zoeken op het net. Je kunt dan de tokens ruilen voor kansen om te winnen van Publishers Clearing House.

 • 07

  Gamble (Without Risk) en Win Millions bij PCH Slots

  Als je graag gokautomaten speelt maar niet graag geld verliest, is PCH Slots een leuk alternatief. Speel gratis en je kunt tokens verdienen die je kunt gebruiken om verschillende weggeefacties in te voeren. Hoe meer je speelt, hoe meer tekeningen je kunt invoeren om te winnen.

  En terwijl je PCH-slots speelt, wordt je automatisch ingeschreven om de PCH Superprize-tekening te winnen die miljoenen dollars waard is. Dus u kunt ontspannen, plezier hebben en mogelijk miljonair worden, allemaal tegelijkertijd.


 • Video Van De Auteur: Do People Actually Win The PCH Sweepstakes?

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Top manieren om te winnen met publishers Clearing House

  ✔ - Help je oplichters door op verkeerde Facebook-sweepstakes te liken?

  ✔ - Fingerhut - $ 50.000 Sweepstakes 2018/2019


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!