Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Rondleiding door het HGTV Dream Home 2013 in Kiawah, South Carolina


 • 01

  2013 HGTV Dream Home Setting: Kiawah Island, South Carolina

  Kiawah Island, de setting van het HGTV Dream Home 2013

  Afbeelding (c) Daniela Duncan / Getty Images

  Elk jaar zoekt HGTV naar een prachtige locatie om te dienen als decor voor het Dream Home van dat jaar. Eerdere locaties waren Park City, Utah, Stowe, Vermont en Sandia, New Mexico.

  In 2013 ging het HGTV Dream Home terug naar het water met een locatie op Kiawah Island, South Carolina, met romantische stranden, prachtige golfgroen en een locatie op slechts een korte wandeling van de mooie zuidelijke stad Charleston.

  Kiawah Island's geschiedenis en klimaat:

  Kiawah Island, South Carolina, is een van de barrièreriffen die het vasteland beschermen. Het is privébezit sinds 1699, toen een piraat genaamd George Raynor het land kreeg om rijst en andere commerciële gewassen te verbouwen. In de jaren 1950 werd het gekocht door een commerciële ontwikkelaar die een 'goed ontworpen strandresort met voorzieningen en activiteiten creëerde om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen', aldus The Travel Channel.

  De maritieme locatie van Kiawah Island zorgt ervoor dat het warmer en gematigder is dan zelfs de stad Charleston, die slechts 21 mijl verderop ligt. Volgens het boek "Kiawah Island: A History" van Ashton Cobb heeft Kiawah Island "een heel fijn winterklimaat, in sommige opzichten beter dan dat van Florida."

  Stranden van Kiawah Island:

  Kiawah Island beschikt over ongeveer 10 mijl van prachtige, bekroonde stranden. Enkele voorbeelden van de pers die de stranden van Kiawah Island hebben ontvangen:

  • In 2012 noemde Dr. Beach het Beachwalker Park op Kiawah Island het 9e beste strand van Amerika.
  • Travel Channel beoordeelt de stranden op Kiawah Island als 4/5 voor zand en zwemmen en 5/5 voor sfeer. Kiawah is een idyllische omgeving met het beste van strand, sport en nabijheid van een nabijgelegen stad.
  • In 2009 noemde National Geographic Traveler Beachwalker Park, Kiawah Island, een van de Top 10-stranden in Amerika.

  Dus als je ervan houdt om te zonnebaden op het zand, te zwemmen in de brekende golven, of kajak of kano door kwelders, wil je zeker proberen om het HGTV Dream Home 2013 te winnen.

  Andere activiteiten op Kiawah Island:

  Kiawah Island biedt naast haar prachtige stranden nog vele andere activiteiten. Het heeft drie grote golfbanen, waaronder een (Turtle Point) ontworpen door golfsuperstar Jack Niklaus. Kiawah Island heeft een aantal opmerkelijke golftoernooien georganiseerd, waaronder het PGA Championship, de Ryder Cup en meer.

  Kiawah Island heeft ook 10.000 hectare bos, wat veel mogelijkheden biedt voor kamperen, wandelen, peddelen, fietsen en andere wildernisactiviteiten. En de Kiawah-gemeenschap komt samen voor sociale evenementen zoals openluchtconcerten, uitvoeringen, dansen en meer.

  De 2013 HGTV Dream Home-community

  The Dream Home 2013 wordt gebouwd in een nieuwe community genaamd Indigo Park. Indigo Park is een groene gemeenschap, met de nadruk op milieuvriendelijk bouwen. Er zullen in totaal 16 huizen in de Indigo Park-gemeenschap zijn, genesteld tussen reusachtige eikenbomen. De gemeenschap ligt in de buurt van een prachtig moeras en grenst aan een drie hectare groot gemeenschapspark.

  De 2013 Dream Home ontving een Platinum LEED-certificering vanwege zijn milieuvriendelijke bouwmethoden.

 • 02

  HGTV Dream Home 2013: plattegrond en lay-out

  Het HGTV Dream Home 2013 is ontworpen om optimaal te profiteren van de omgeving in het laagland van South Carolina. Het landschap van het Kiawah-eiland biedt groene moerassen, stranden en bossen, evenals de typische zuidelijke charme. Het 2013 Dream Home is een 'low-country Zen-style' huis met drie slaapkamers en een oppervlak van bijna 300 vierkante meter, zoals beschreven in de locatieaankondiging van de HGTV.

  Plattegrond van het HGTV Dream Home 2013

  Het HGTV Dream Home 2013 is een huis met twee verdiepingen met een volledige garage en een aparte speelkamer. De hoofdverdieping is verhoogd om te beschermen tegen schade door overstromingen, een voorzichtige keuze voor elk huis op een barrière-eiland.

  Het 2013 Dream Home is ontworpen om de eigenaar aan te moedigen om van het buitenleven te genieten, met een mooie veranda en een wrap-around deck. Als je visie van een echt huis in het Zuiden schommelstoelen en veranda schommels omvat, zal het Droomhuis tevreden zijn.

  De hoofdverdieping van de Dream Home van 2013

  De begane grond van het huis bestaat uit een gastronomische keuken met een aparte voorraadkast, de wasruimte, een eetkamer die open staat naar de keuken (ideaal voor entertainment), de master bedroom-suite met een grote badkamer en een geweldige kamer om tijd door te brengen met vrienden en familie.

  De bovenste verdieping van de 2013 Dream Home

  De tweede verdieping van het 2013 Dream Home bestaat uit een loft met uitzicht op de grote kamer, een logeerkamer met een eigen badkamer, een kinderkamer met een eigen badkamer en een "stapelbed", een geweldige plek voor jonge gasten om te slapen en te spelen..

  De garage en speelkamer van The Dream Home:

  De garage biedt ruimte aan twee voertuigen, plus een heleboel opslagruimte voor sportuitrusting, kajaks en meer.

  De speelkamer is niet alleen voor kleine kinderen. Het is ook een geweldige "man-grot" met ruimte voor een tafeltennistafel, ligstoelen, ligbedden en nog veel meer.

  Het buitenterrein van de 2013 Dream Home

  De voortuin van het Dream Home kijkt uit op de moeraslanden van het eiland. De Hgtv werkte om bestaande vegetatie te redden, zoals opdoemende eiken en palmetten, die schoonheid toevoegen aan het pand.

  De werf is aangelegd om een ​​aantrekkelijke uitstraling te combineren met een duurzame omgeving. De afvoer van het dak van het huis gaat bijvoorbeeld naar waterminnende planten in de tuin. Bijna al het plantenleven is inheems in het gebied.

 • 03

  HGTV Dream Home 2013: constructie

  De bouwuitdagingen van de HGTV Dream Home 2013

  De locatie van het 2013 HGTV Dream Home bood een aantal uitdagingen voor de bouwers. De barrière-eilanden van South Carolina zijn prachtig, maar ze worden vaak geteisterd door harde stormen die windstoten met orkaan en de dreiging van overstromingen veroorzaken. En als klap op de vuurpijl kunnen er ook aardbevingen zijn.

  Enkele van de manieren waarop de Dream Home-constructie deze uitdagingen behandelde, zijn onder meer:

  • Ze hebben het huis acht meter boven het maaiveld opgetild om te beschermen tegen overstromingen.
  • Constructieve elementen worden niet alleen met schroeven samengevoegd, maar ook met sterke stalen beugels om te beschermen tegen harde wind.
  • Het vensterglas was in het lab getest om sterk genoeg te zijn om ongebroken te blijven wanneer het met een kanon werd afgeschoten, om de zwaarste storm te weerstaan.
  • Ze gebruikten speciaal afdichtmiddel in de buitenmuren en het dak om te beschermen tegen waterschade.
  • Het huis is opgeruimd met PVC-pleisterwerk dat bestand is tegen zoute lucht, vocht en parasieten, om ervoor te zorgen dat het Dream Home er jarenlang geweldig en structureel gezond uitziet.

  LEED-certificering van platina

  Bovendien hebben de bouwers van het HGTV Dream Home 2013 zichzelf een extra moeilijk doel gesteld: ze wilden hun huis zo milieuvriendelijk maken dat het in aanmerking zou komen voor de LEED-platina-certificering.

  LEED-certificering is een beoordelingssysteem van derden dat is ontworpen om het milieubewustzijn van architecten en aannemers te vergroten en om het ontwerp en de bouw van energiezuinige, waterbesparende gebouwen met duurzame of groene bronnen en materialen te stimuleren.

  LEED-certificering wijst punten toe op negen verschillende gebieden, waaronder Indoor Environmental Quality, Water Efficiency, Regional Priority, Innovation in Design en meer. Het aantal punten dat een gebouw ontvangt, bepaalt het certificatieniveau.

  Het 2013 HGTV Dream Home behaalde het hoogste niveau van LEED-certificering, de Platinum-status, wat aangeeft dat de bouw van het huis een extreem hoge nadruk legt op milieu-impact en energiebewustzijn.

  Ontwerpstijl van het 2013 Dream Home

  Elk jaar beïnvloedt de setting van de HGTV Dream Home zijn uiterlijk en gevoel, en dit jaar is geen uitzondering. De locatie van het Kiawah-eiland nodigt de eigenaren van het Dream Home uit om te genieten van het buitenleven en het ontwerp van het huis maakt optimaal gebruik van het prachtige moerasgebied voor de deur.

  Het doel van het ontwerp was om zen-achtige eenvoud te combineren met ingetogen schoonheid. Het resultaat? Koele kleuren geleend van de setting van het eiland, een slanke designesthetiek, waterpartijen zoals een overloopzwembad en enorme ramen en open ruimtes binnenshuis, om het gevoel van buitenlucht thuis te brengen.

 • Winnaar van het HGTV Dream Home 2013

  Meer dan 77 miljoen mensen deden mee om het HGTV Dream Home 2013 te winnen. De gelukkige winnaar was een voormalige marine uit Tennessee genaamd Carole Simpson.


  Video Van De Auteur: HGTV Dream Home 2013 Giveaway Opens for Entries December 28

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Ross-Simons - Valentine's Day Sweepstakes (Verlopen)

  ✔ - Box Tops 4 Education - Thirst Sweepstakes

  ✔ - Nestle - Concerten voor een jaar met buitenstaanders Pizza Sweepstakes (verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!