Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Trade Show verkooptips


Er zijn veel manieren om de prestaties van uw team op beurzen te verbeteren, van snazzy nieuwe displays en intensieve training tot beloningen en prikkels voor topproducenten. Maar veel van deze verbeteringsmethoden worden geleverd met forse prijskaartjes.

Wanhoop niet. Er zijn veel manieren om de prestaties van beurzen op te pompen zonder de bank te verbreken. Sterker nog, hier zijn 27 goedkope of goedkope manieren om uw volgende beurs te verbeteren. Deze tips over hoe je op beurzen kunt verkopen, maken je volgende tot je beste ooit!

 1. Onderzoek de beurs voordat je commit: trekt dit een groot aantal mensen uit je doelgroep aan?
 2. Geef jezelf genoeg tijd: Plannen en voorbereiden op een grote beurs kan 12 tot 18 maanden duren.
 3. Betrek het topmanagement bij het planningsproces. U krijgt betere resultaten van uw team als zij weten dat het hoger management hun inspanningen ondersteunt.
 4. Stuur e-mailherinneringen naar loyale klanten en sterke vooruitzichten vóór de show, en spoort hen aan om langs te komen bij uw stand.
 5. Definieer doelen en doelstellingen voor uw beursdeelname.

 1. Deel deze doelen en doelstellingen met uw standpersoneel. Ze kunnen je doelen en doelstellingen niet bereiken als ze niet weten wat ze zijn.
 2. Plan zo nodig een beveiliging: u wilt niet dat dure prototypen of demomodellen 'weglopen'.
 3. Informeer uw team over de spionagepraktijken van de gemeenschappelijke handelsbeurzen en hoe u zich tegen hen kunt verdedigen.
 4. Stuur voldoende mensen om ervoor te zorgen dat de stand van de beurzen tijdens de hele show toereikend is.
 5. Geef elke stafmedewerker een specifieke rol, met duidelijk omschreven taakverwachtingen.
 6. Benadruk de waarde van vriendelijke begroetingen, beleefde manieren en gepaste lichaamstaal.

 1. Neem de tijd om uw team vertrouwd te maken met de technologie voor leadcollectie die u vóór de beurs zult gebruiken.
 2. Zorg ervoor dat ten minste enkele mensen die naar de show gaan bereid zijn om technische vragen te beantwoorden.
 3. Stuur vriendelijke, aardige mensen met een oprecht enthousiasme voor uw bedrijf, zijn producten en diensten. Dit zijn misschien niet je meest senior mensen: maak je keuzes op basis van effectiviteit, niet op basis van anciënniteit.
 4. Kom tijdens de hele beursdagen in contact met uw team om de prestaties te beoordelen, positief gedrag te belonen en negatieve trends te stoppen voordat ze uit de hand lopen.

 1. Stel een dresscode op voor uw stafleden: ze zien er professioneler uit en fungeren als betere ambassadeurs voor uw bedrijf.
 2. Vergeet de schoenen, het haar en de accessoires niet: mensen merken de details op. Manicures zijn cruciaal, want je team zal honderden, misschien duizenden keren tijdens de show handen schudden.
 3. Twee woorden: Breath Mints.
 4. Oefen met het stellen van kwalificerende vragen met uw standpersoneel.
 5. Productdemonstraties zijn een geweldige manier om een ​​publiek te trekken: zorg ervoor dat uw team weet hoe u een effectieve, boeiende presentatie kunt geven door ze vóór de beurs te laten oefenen.

 1. Als u entertainment, een spreker of een ander evenement sponsort, zorg er dan voor dat uw team weet wat te doen in deze periode. Van het werken van de menigte tot het verzamelen van leads, er is genoeg dat ze moeten doen om de naam en het imago van uw bedrijf te promoten.
 2. Benoem een ​​'go-to' persoon om op te treden als een liaison met het beheer van beurzen. Hoe beter je relatie met het management is, hoe beter je showervaring zal zijn.
 3. Het servicehandboek van de exposant dat door de beursorganisatoren werd gestuurd, toen u zich registreerde? Lees het: het zit boordevol waardevolle informatie om te zorgen voor een stressvrije show.

 1. Kopieer de juiste pagina's uit de handleiding van de exposantenservice en geef deze door aan de relevante medewerkers: het helpt u niet om te weten wanneer alles moet worden afgebroken en van de beursvloer moet zijn als u niet degene bent die dat werk doet.
 2. Bestel services van tevoren. Deadlines maken = grote besparingen.
 3. Stel een follow-upprotocol op voor hot leads, veelbelovende prospects en potentiële klanten. Gebruik dit protocol om leads omzet te maken.
 4. Zeg "Bedankt" aan de aanwezigen voor het langskomen, aan iedereen die enquêtegegevens invult of deelneemt aan een demonstratie, tijdens uw vervolgoproepen. En stuur handgeschreven notities naar gekwalificeerde prospects - het is het soort follow-up dat u onderscheidt van uw concurrenten.


Video Van De Auteur: How to Sell Your Car for the Most Money Possible

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Waarom u nooit persoonlijk moet mengen met zakelijk bankieren

✔ - New Year's resoluties die uw bedrijf zullen veranderen in 2019

✔ - Hoe u een Personal Training Business vanuit huis start


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!