Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Tweet to Win: Hoe Twitter Sweepstakes te betreden en te winnen


Twitter-sweepstakes zijn een snelle en goedkope manier voor bedrijven om volgers te krijgen, volgers die dan mogelijk ontvankelijk zijn voor het kopen van hun producten. Als gevolg hiervan zijn Twitter-sweepstakes erg populair geworden en veel mensen die niet zo veel prijzen winnen via online sweepstakes als een paar jaar geleden, winnen nog vaker met Twitter.

En dat is niet de enige reden waarom fans van sweepstakes aandacht moeten besteden aan Twitter.

Veel online sweepstakes die u extra vermeldingen geven voor het plaatsen van berichten over hun weggevertje op Twitter of voor het aanmoedigen van uw volgers om deel te nemen aan de sweepstakes door uw unieke toegangslink op het sociale mediaplatform te plaatsen.

Als je wilt meedoen om deze prijzen zelf te winnen, dan is hier een gids voor het winnen van Twitter-sweepstakes, van de basis voor het starten van je gratis Twitter-account tot het winnen van advies voor meer geavanceerde Twitter-gebruikers.

Wat is Twitter?

Twitter is een microblogplatform waar mensen over alles praten, van wat ze voor het ontbijt hebben gegeten, tot tips over succes in het bedrijfsleven, tot het laatste nieuws en zelfs kans om te winnen met Twitter-wedstrijden. Het verschil tussen Twitter en andere blogplatforms en sociale mediasites is dat Twitter-updates in hapklare brokken van 140 tekens of minder voorkomen.

Hoe meld je je aan voor Twitter

Om van de meeste Twitter-wedstrijden te profiteren, moet je een Twitter-account hebben.

Gelukkig zijn accounts gratis en eenvoudig te starten. Ga gewoon naar Twitter.com en volg de aanwijzingen om uw account te openen.

Zodra uw account is ingesteld, kunt u aan de slag door uw eerste tweet te maken, of u kunt op de link Mensen zoeken klikken om anderen te volgen. Als u Twitter wilt gebruiken om prijzen te winnen, kunt u zoeken naar de hashtag #sweepstakes om andere mensen te vinden die graag giveaways en bedrijven waarvan u graag wilt meedoen, willen zien.

Feeling Verward door Twitter Jargon?

Als begrippen als tweeten, retweeten en tweeple je hebben verward, maak je geen zorgen, Twitter-gebruikers hebben hun eigen jargon en dat jargon wordt vaak gebruikt in sweepstakes-regels of berichten over het invoeren op Twitter. Het is handig om de Top Twitter-voorwaarden voor beginners te kennen voordat je begint met het invoeren van sweepstakes om er zeker van te zijn dat je alle voorwaarden begrijpt die je nodig hebt.

Hoe Twitter Wedstrijden werken:

Bedrijven gebruiken Twitter-wedstrijden meestal om hun volgers een boost te geven, het nieuws over een nieuwe marketingcampagne te verspreiden en de buzz over hun producten te stimuleren. Enkele van de meest voorkomende acties die u moet doen om te winnen op Twitter zijn onder meer:

  • Volg de persoon of het bedrijf dat de Twitter-wedstrijd houdt.
  • Retweet een post die de persoon of het bedrijf heeft gemaakt.
  • Maak een Tweet met een specifieke hashtag.
  • Wees de eerste om te reageren op de sponsor van de wedstrijd met een trivia-antwoord.
  • Word lid van een Twitter-feest en neem deel aan een gesprek via tweets om prijzen te winnen.

Lees de regels van elke Twitter-wedstrijd zorgvuldig door om te zien wat u moet doen om deel te nemen. Sommige hebben meerdere stappen die u moet nemen voordat uw invoer geldig is. Soms moet u op een link in een tweet klikken om de volledige regels te volgen.

Hoe Twitter Wedstrijden te vinden:

Zodra je je account op Twitter hebt gekregen, is het tijd om wedstrijden te gaan zoeken.

Hier zijn een paar tips voor het vinden van Twitter-wedstrijden:

  • Volg het account van Sandra Grauschopf, @ContestsGuide, op Twitter voor updates over online sweepstakes en Twitter-wedstrijden.
  • Zoek naar trefwoorden zoals prijsvragen, prijsvragen en weggeefacties op Twitter Zoeken om mensen te vinden die tweeten over wedstrijden die u kunt invoeren
  • Gebruik de TweetDeck Twitter-client om permanente zoekopdrachten in te stellen, zodat u nieuwe sweepstakes kunt zien en informatie voorbij kunt scrollen.
  • Zoek op Google naar Twitter-wedstrijden en de sites die ze aanbieden.
  • Als je bedrijven vindt wiens sweepstakes je graag op Twitter wilt invoeren, volg dan hun accounts om erachter te komen wanneer een nieuwe wedstrijd begint.

Veiligheid en Twitter-wedstrijden:

Het nadeel van Twitter-wedstrijden is dat ze weinig overzicht hebben. Iedereen kan een gratis Twitter-account maken en aankondigen dat ze een wedstrijd houden, en in tegenstelling tot online sweepstakes hoeven ze niet eens een website met een goede reputatie op te bouwen.

Hoewel de meerderheid van de Twitter-wedstrijden up-of-the-up is, is het verstandig om op te letten voor oplichting.

Gebruik discretie bij het invoeren van Twitter-wedstrijden. Controleer voordat u begint of de host er betrouwbaar uitziet. Hier zijn enkele manieren om de wedstrijd te onderzoeken:

Bekijk de host van de Twitter-wedstrijd
Bekijk vóór het invoeren het Twitter-account van de persoon of het bedrijf dat de wedstrijd houdt. Hebben ze een aanzienlijk aantal posten over een redelijke periode gemaakt? Lijken hun tweets professioneel geschreven? Maken ze substantiële tweets over andere onderwerpen dan weggeefacties? Zijn de berichten on-topic voor het bedrijf achter de sweepstakes?

Hebben ze een redelijk aantal volgers?
Elke grote onderneming heeft een aanzienlijk aantal volgers. Twitter-wedstrijden van accounts met slechts een paar volgers (vooral als ze veel mensen zelf volgen) zijn reden voor verdenking.

Is dit een officiële Twitter-account?
Als de sweepstakes worden gehost door een groot merk, kijk dan op hun website voor hun officiële Twitter-adres. Komt het overeen met degene die het weggevertje vasthoudt? Heeft het account een blauwe badge die aangeeft dat het is geverifieerd door Twitter?

Volg de richtlijnen voor het identificeren van frauduleuze sweepstakes
Alleen al omdat het een Twitter-wedstrijd is, betekent dit niet dat algemene veiligheidstips voor sweepstakes uit het raam verdwijnen. Ken de tekenen van oplichting en pas ze toe op Twitter-weggeefacties

Maak kennis met de signalen van een Twitter-zwendel
Fake Tweets zijn gemakkelijk te herkennen zodra je de waarschuwingssignalen hebt geleerd. Reageer niet op valse tweets, en klik zeker niet op links of geef geen persoonlijke informatie in reactie op hen!

Zoek op Twitter naar de gebruikersnaam
Zoek op Twitter om te zien of iemand tegen die account klachten heeft ingediend van mensen die een frauduleuze Twitter-wedstrijd hebben bezocht.

Heeft de website een goed privacybeleid?
De meeste Twitter-wedstrijden zullen een link bevatten naar een website met volledige regels en andere informatie. Bekijk daar het privacybeleid van de site om te zien hoe de informatie die u deelt zal worden gebruikt.

Vergeet niet dat echte sweepstakes nooit om geld vragen
De hoofdregel van sweepstakes is dat je niet betaalt om te winnen, en dat geldt ook voor Twitter-wedstrijden. Als ze om geld vragen, stuur dan een bankrekeningnummer of een creditcard weg.

Als je twijfelt of een Twitter-wedstrijd legitiem is, blijf weg. Het is beter om een ​​kans te missen om te winnen dan om opgelicht te worden.

Waarom lijken URL's op Twitter zo vreemd?

Als u door Twitter-berichten kijkt, ziet u dat veel links er ongeveer zo uitzien: //bit.ly/ijLHe Links die beginnen met bit.ly of tinyurl zijn ingekort om kostbare ruimte te besparen in die limiet van 140 tekens die Twitter oplegt. Het kan moeilijk zijn om te weten waar een verkorte URL je naartoe brengt, dus zorg ervoor dat je niet reageert op een scam voordat je op klikt.

Wil je weten of het de moeite waard is om Twitter-weggeefacties in te voeren? Lees mijn Twitter recensie voor Sweepstakes fans.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat zijn loterijpools en hoe werken ze?

✔ - Croakies - Not Your Everyday Adventure Contest (Verlopen)

✔ - Wanderfull - Next Great European Adventure Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!