Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Soorten commerciële vastgoedleningen

Commerciële vastgoedleningen kunnen eigenaren helpen moeilijke tijden door te komen


Bedrijfseigenaren hebben meestal hypotheken nodig als ze gebouwen willen bouwen. Nadat de gebouwen zijn gebouwd, hebben ze soms aanvullende financiering nodig om ze volledig gehuurd en in goede staat te houden. Dat is de reden waarom banken, particuliere geldschieters, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en zelfs de Amerikaanse Small Business Administration commerciële vastgoedleningen aanbieden die kunnen helpen om deals tot uitvoering te brengen. Ze kunnen zakelijke partners creëren en zelfs eigenaren helpen bij het voorkomen van afscherming.

De stimulans voor kredietverstrekkers om leningen te verstrekken aan eigenaren van commercieel onroerend goed is dat hun eigendommen typisch rijke huurders aantrekken en soms miljoenen dollars aan inkomsten genereren. Hoewel het risico groot is, kunnen de geldstimulansen zelfs nog hoger zijn. Het begrijpen van de verschillende leenopties die er zijn en hoe ze werken kan vastgoedprofessionals en eigenaren van commerciële gebouwen helpen beter te navigeren in financieringskansen in tijden van nood.

Brugleningen

Een overbruggingskrediet geeft de lener directe cashflow om de onmiddellijke behoeften van een project te financieren. Brugleningen zijn tijdelijk, meestal met een looptijd van een jaar of zo. Ze worden normaal gesproken verkregen terwijl de lener wacht op langetermijnfinanciering.

Brugleningen worden meestal aangeboden door particuliere geldverstrekkers. Ze vereisen uitstekende credit scores en een bewijs van inkomen. Leners moeten ook laten zien dat ze genoeg geld hebben om de bestaande uitgaven van het pand te dekken plus de terugbetaling van de nieuwe lening.

Aankoopleningen onroerend goed

Aankoopleningen voor onroerend goed zijn vergelijkbaar met vastrentende en regelbare zakelijke hypotheken. Leners moeten over een uitstekende kredietwaardigheid beschikken om in aanmerking te komen voor dit type lening - een kredietscore van 700 of hoger - en aanzienlijke besparingen op zowel zakelijke als persoonlijke bankrekeningen. Lenders eisen dat het commercieel onroerend goed als onderpand wordt gebruikt en de rentevoet van de lening wordt bepaald door de loan-to-value ratio.

Harde geldleningen

De eigenaar moet het commercieel onroerend goed als onderpand vermelden om in aanmerking te komen voor een lening met hard geld, zelfs als de lening wordt gebruikt om het onroerend goed te sparen. Leningen met een hard geld worden gewoonlijk aangeboden door particuliere geldverstrekkers die niet aan dezelfde normen hoeven te voldoen als reguliere commerciële kredietverstrekkers. Ze hebben een hoog risico van wanbetaling en een overeenkomstig hoge rente.

Deze leningen zijn tijdelijk, niet voor de lange termijn en worden alleen aangeboden wanneer tijd van essentieel belang is, zoals tijdens een executieverslag.

Joint venture-leningen

Een joint venture lening kan geschikt zijn als alle partijen gelijkelijk delen in de winsten en verliezen van een woning. Dit type lening kan voordelig zijn als geen van beide partijen op eigen kracht de juiste financiering kan krijgen. Particuliere investeerders en beleggingsondernemingen bieden gewoonlijk leningen voor joint ventures aan. Doorgaans vragen twee partners in een groep samen om financiering. In tegenstelling tot een echt vastgoedpartnerschap hoeft de relatie tussen de leningaanvragers niet officieel te zijn of verder te gaan dan het gefinancierde onroerend goed en de lening.

Deelnemende hypotheken

De kredietgever mag delen in een deel van de inkomsten gegenereerd door een commercieel onroerend goed in een deelnemende hypotheek. De kredietverstrekker ontvangt zijn maandelijkse hypotheekbetaling samen met rente, evenals een aandeel in de huurinkomsten of verkoopopbrengsten van het onroerend goed.

Deelnemende hypotheken zijn populair bij kantoren en winkelpanden waar bekende, financieel stabiele huurders langetermijnhuurcontracten hebben getekend.

Hoe zit het met C & I-leningen?


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Nieuwe makelaar Activiteitenplan voor makelaars

✔ - Non-profit schrijven 101: fondsenwerving voor sociale media

✔ - Definitie van een bezwaring voor onroerend goed


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!