Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Onbeperkte Sweepstakes-inzendingen per e-mail: kunnen ze u echt helpen winnen?


Sommige sweepstakes bieden deelnemers de mogelijkheid om zowel online als per e-mail in te voeren. Vaak kunt u veel meer kansen krijgen om te winnen als u via de postdienst binnenkomt. De HGTV Dream Home Giveaway biedt bijvoorbeeld een of twee items per dag online, maar onbeperkt mail-in. Is het logisch om honderden inkomende berichten in te sturen, als u dat wettelijk kunt doen?

Voors en tegens van een invoermethode voor mail-in:

Als u regelmatig wilt winnen, is het een goed idee om zo vaak in te voeren als de regels toestaan ​​om uw winkansen te vergroten.

Als je alleen kijkt naar de odds, is het logisch om een ​​groot aantal mail-in-entries en online-entries in te sturen. Hoe meer je binnenkomt, hoe minder je op geluk hoeft te vertrouwen om de winnaar te worden.

Er is echter één belangrijk ding om te overwegen voordat je je postkantoor overspoelt met toegangen: in tegenstelling tot online-ingaven, mail-in-ingangen kosten geld om te verzenden. Dat betekent dat u meer risico loopt wanneer u inzendingen per post verstuurt.

Wanneer u online sweepstakes invoert, hebt u helemaal geen risico. Je zou niet kunnen winnen, maar je hebt ook niets te verliezen, ervan uitgaande dat je ervoor gezorgd hebt dat de weggeefacties die je binnenkomt geen oplichterij zijn.

Wanneer u sweepstakes per post invoert, voegt u een risico-element toe vanwege de kosten voor het verzenden van uw inzendingen. Hoewel de meesten van ons een bescheiden aantal mail-in-sweepstakes-inzendingen kunnen verzenden zonder er maar eens over na te denken, als je het hebt over het gebruik van onbeperkte toegangen om honderden of duizenden berichten per post in te sturen, is de hoeveelheid geld die je plaatst at risk begint er angstaanjagend uit te zien.

Voordat u een aanzienlijk aantal mail-in-items verzendt, zijn er twee dingen die u moet overwegen:

  1. Hoe graag wil je de prijs?
  2. Maken de extra vermeldingen een substantieel verschil?

Met de HGTV Dream Home Sweepstakes als een voorbeeld, de prijs is zeker wenselijk, maar tientallen miljoenen inzendingen zullen worden ontvangen.

Tegen de tijd dat u betaalt voor een envelop, papier voor het invoerformulier en een stempel, kost elke inkomende post ruim $ 0,50 om te verzenden. Dus je moet jezelf afvragen, is het de moeite waard om $ 50 uit te geven om 100 extra inzendingen te krijgen als je winkansen nog steeds tientallen miljoenen zijn?

Diskwalificatie vermijden:

Voordat u zowel online als via de e-mail opgeeft, moet u ervoor zorgen dat de regels voor sweepstakes dit toestaan. Sommige hebben beperkingen zoals "één invoer per persoon per dag, ongeacht welke invoermethode je gebruikt." Als u dergelijke terminologie ziet, loopt u het risico van diskwalificatie als u beide invoermethoden gebruikt. Zorg ervoor dat u de regels aandachtig leest voordat u portokosten verspilt aan de hand van mailingangen.

Mail-in en Online Entries - geschikt voor u?

Een goed middelpunt zou kunnen zijn om elke maand een bepaald bedrag te reserveren voor post-in-sweepstakes. Zie het als entertainment, zoals naar de bioscoop gaan of uit eten gaan en zorg ervoor dat je dat budget in een bepaalde maand niet overschrijdt.

De mail-in-sweepstakes met de beste kansen zijn die zonder online-invoermethode, maar die worden tegenwoordig steeds zeldzamer. Dus een deel van dat budget voor mail-in-sweepstakes zou kunnen gaan naar grote sweepstakes met een onbeperkte entry-in-mailmethode.

Sommige veegmachines hebben succes met deze methode.

Persoonlijk neem ik niet graag een monetair risico bij het betreden van sweepstakes. Ik blijf bij online inzendingen, die gratis zijn. Stephanie Dee, winnaar van het HGTV Dream Home 2008, leek het met mij eens te zijn. Ze zei in een interview dat ze alleen online was geweest toen ze het huis van $ 2,1 miljoen won.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Halloween-sweepstakes en -wedstrijden: kansen om griezelige prijzen te winnen!

✔ - Coca-Cola - $ 25 Target eGiftCard Instant Win Game

✔ - InStyle - Tagged Holiday Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!