Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Gebruik deze 8-weekse online marketingcursus

Een cursuscursus van acht weken


In januari gaan veel bedrijven zitten om hun bedrijfsplan opnieuw te bekijken, maar besteden geen aandacht aan hun marketingplan. Er is nooit een betere tijd dan het einde van het jaar of het begin van een nieuw jaar om te gaan zitten en na te denken over wat voor jou werkte en wat niet. Het is ook een goed moment om een ​​marketingkalender voor het komende jaar te ontwikkelen.

Een jaarlijks marketingplan helpt u bij het uitzoeken wat u moet doen, hoe u het moet doen en wanneer u het moet doen. Dit marketingplan moet hand in hand gaan met uw bedrijfsontwikkelingsplan.

In deze marketingcursus zullen we uw marketingdoelen opnieuw bekijken en bepalen wat u het komende jaar hoopt te bereiken met uw marketinginspanningen. Vaak vermijden bedrijven dit proces omdat ze niet weten waar het proces moet beginnen. Dat is waarvoor ik hier ben.
In de komende acht weken zal ik je begeleiden bij het maken van een solide marketingplan. Aan het einde van onze cursus hebt u het volgende voltooid:

  • Voorbereiding van je missie en visie voor het komende jaar.
  • Ontdek en definieer uw nichemarkten.
  • Beschrijf en identificeer uw diensten.
  • Ontwikkel en plan uw marketingstrategie.
  • Onderzoek en identificeer uw concurrentie.
  • Maak kwantificeerbare marketingdoelen.
  • Maak een marketingkalender met een maandelijks overzicht van marketingactiviteiten en evenementen voor het komende jaar.
  • Leer hoe u de resultaten van uw marketinginspanningen bewaakt.

Als we klaar zijn, heb je een sterk marketingplan in handen. Dit wordt een belangrijk hulpmiddel dat u helpt om slimmer te werken en niet harder om uw marketingdoelen te bereiken. Elk jaar wilt u deze marketingcursus opnieuw bezoeken en uw marketingplan herzien. Uw marketingplan moet de veranderingen en doelen weerspiegelen die zijn gebaseerd op de marketingervaring van het voorgaande jaar.


Video Van De Auteur: Pricing Strategie Voor Meer Sales

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 7 Meest misverkende belastingen op bedrijfsbelastingen

✔ - Voordelen van waterbehoud

✔ - Surveys Research - Representative Samples


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!