Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Gebruik deze eenvoudige strategie om uw Sweepstakes-gegevens te ordenen


Mis nooit een prijs met deze eenvoudige Sweepstakes-strategie

Zoveel sweepstakes, zo weinig tijd! Dat is een probleem dat iedereen die het invoeren van sweeps tegenkomt serieus neemt. Er zijn zoveel fantastische prijzen te winnen dat zelfs de meest enthousiaste veegmachine er niet allemaal in één dag kan aankomen.

Voel je jezelf ooit achterop raken met je sweepstakes-inzendingen? Mis je vaak het invoeren van sweepstakes met prijzen die je graag wilt winnen?

Op elk willekeurig moment zijn er honderden of duizenden sweepstakes die je kunt invoeren. Om succesvol te zijn en om regelmatig te winnen, heb je een strategie nodig om je inzendingen gefocust en georganiseerd te houden.

Dat is waarom het zo belangrijk is om een ​​strategie te hebben voor het maken van sweepstakes. Door een plan te volgen, kunt u uw kansen om te winnen verbeteren en diskwalificatie van dubbele items vermijden.

Hier is een voorbeeld van een sweepstakes-strategie die u dagelijks kunt volgen.

Een efficiënte routine dagelijkse sweepstakes:

Als je sweepstakes invoert terwijl je ze tegenkomt zonder strategie, is de kans groot dat je helemaal niets wint, anders krijg je een heleboel prijzen die je niet echt wilt.

Sweepstakes efficiënt invoeren vergroot je kansen om regelmatig te winnen en het ontvangen van prijzen waar je dol op bent. Je betaalt geen belastingen op prijzen die je niet nodig hebt of verspilt je kostbare tijd. Hier volgt een snelle, uit vier stappen bestaande strategie om ervoor te zorgen dat u tenminste één inzending voor alle sweepstakes die u wilt winnen, kunt bekijken en ontvangen:

 1. Voer de eenmalige sweepstakes in

  Begin met het doornemen van de One Entry Sweepstakes-lijst. Werk van het begin tot het einde door om ervoor te zorgen dat u de eerste prijsvakken invoert. Voer sweepstakes in met prijzen die u wilt winnen en waarvoor u in aanmerking komt om te winnen. Noteer de sweepstakes die je hebt ingevoerd, zodat je niet vaker binnenkomt dan toegestaan. Doe dit een keer, om ervoor te zorgen dat je elke keer een weggevertje hebt ingevoerd. U hoeft deze stap niet elke dag te doen.

 1. Review Nieuwe Sweepstakes-aanbiedingen:

  Begin elke dag met nieuwe deals met sweepstakes om te zien welke geweldige wedstrijden onlangs zijn begonnen. Voer elke dag de single-entry sweepstakes uit deze lijst in.

 2. Voer dagelijkse Sweepstakes in

  Zodra je de nieuwe sweepstakes hebt doorgemaakt, ga je naar de Daily Sweepstakes-lijst en voer je elke prijsvraag in die je wilt winnen. Dit is iets wat je kunt doen wanneer je een paar vrije momenten hebt: bijvoorbeeld tijdens het drinken van je ochtendkoffie, na een lange dag werken of televisie kijken.
 3. Stel een tijd in om wekelijkse en maandelijkse sweepstakes in te voeren

  Het is gemakkelijk om wekelijkse en maandelijkse sweepstakes door de scheuren te laten vallen en om zoveel mogelijk kansen om te winnen te missen. Het instellen van een specifieke tijd om deel te nemen aan deze sweepstakes helpt om dat probleem op te lossen. Sluit u bijvoorbeeld aan voor het invoeren van wekelijkse sweepstakes op maandag en mijn maandelijkse sweepstakes aan het begin van de maand. Als u een herinnering instelt met een online kalenderprogramma, hoeft u deze weggeefacties niet te vergeten.

Door deze eenvoudige dagelijkse routine te volgen, kunt u uw winstkansen maximaliseren terwijl u minder tijd nodig hebt om binnen te komen.

Hoe en waarom een ​​mix van sweepstakes maken om binnen te komen:

Dus hoe bepaal je welke prijswinningen jouw tijd waard zijn?

Hoewel het verleidelijk kan zijn om je te concentreren op enorme, levensveranderende prijzen, is de kans om die te winnen extreem lang. Je zoekt naar sweepstakes burn-out als je ook geen meer winbare sweepstakes invoert.

De kunst om groot te winnen EN te winnen is om een ​​mix van sweepstakes-types in te voeren. Hier zijn een paar dingen om rekening mee te houden bij het kiezen van sweepstakes om deel te nemen:

 • Sweepstakes met één grote prijs versus veel kleinere prijzen
  Grote prijzen zijn aantrekkelijker, terwijl sweepstakes met veel prijzen een hogere winstkans hebben. Als je beide soorten weggeefacties invoert, heb je beide voordelen.
 • Wedstrijden vs. Sweepstakes
  Sweepstakes zijn sneller en gemakkelijker om deel te nemen, maar wedstrijden hebben meestal minder deelnemers en begunstigen jouw vaardigheden. Het toevoegen van een paar wedstrijden aan je sweepstakes-mix geeft je het voordeel van de hogere winkansen zonder al te veel tijd te kosten.
 • Lokale versus nationale sweepstakes
  Nationale sweepstakes zijn gemakkelijker te vinden, maar lokale sweepstakes hebben veel minder nieuwkomers en minder competitie voor de prijzen. Je lokale radiostation is een goede plek om te beginnen, en hier zijn enkele tips voor het winnen van radiowedstrijden.
 • Lastig in te voeren sweepstakes
  Sweepstakes die extra tijd of moeite vergen om binnen te komen, kunnen je vertragen, wat betekent dat je minder sweepstakes kunt invoeren. De moeilijkheid ontmoedigt echter ook dat anderen binnenkomen, wat betekent dat de kans om te winnen hoger kan zijn. Het toevoegen van een paar moeilijk in te voeren sweepstakes kan u nog veel meer prijzen opleveren.

Een mix van sweepstakes met verschillende prijswaarden, moeilijkheidsgraden en kansen om te winnen, motiveert je door kleinere, nuttige prijzen te winnen en toch een kans te maken om die enorme droomprijzen te winnen.


Video Van De Auteur: Our Miss Brooks: Accused of Professionalism / Spring Garden / Taxi Fare / Marriage by Proxy

Gerelateerde Artikelen:

✔ - EverydayFamily - Luiers voor een jaar Sweepstakes

✔ - Greater Fort Lauderdale CVB - Winter Escape Giveaway (Verlopen)

✔ - Belastingwet op Sweepstakes-prijzen van minder dan $ 600


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!