Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Een sectie 125-plan gebruiken om premium dollars te sparen

Bied voordelen met lagere belastingen en lagere premies


Eigenaren van kleine ondernemingen die voor hun werknemers secundaire voordelen willen bieden, zouden moeten overwegen om een ​​Paragraaf 125-plan op te stellen. Ook bekend als een cafetariaplan, staat een Section 125 Plan het toe dat werknemers een inkomen vóór belasting gebruiken om bepaalde soorten voordelen te kopen. Het kan een waardevolle geldbesparende tool zijn voor zowel werkgevers als hun werknemers.

Artikel 125 Plan

Een artikel 125 Plan is een uitkeringsstelsel dat is toegestaan ​​onder de Amerikaanse belastingwetgeving. Het stelt werkgevers in staat om ziektekostenverzekering en andere voordelen aan hun werknemers aan te bieden tegen lagere kosten.

De naam "Sectie 125 Plan" is afgeleid van Titel 26, Afdeling 125 van de belastingwetgeving van de Verenigde Staten. Deze wet schetst de regels die werkgevers moeten naleven bij het opzetten van een cafetaria-plan. Het definieert de term cafetariaplan en beschrijft de soorten voordelen die een dergelijk plan kan omvatten. De wet verbiedt plannen die laagbetaalde werknemers discrimineren door degenen die sterk worden gecompenseerd te bevoordelen. Als een plan van de werkgever als discriminerend wordt beschouwd, worden de voordelen die het biedt aan hoogbetaalde werknemers belast.

Hoe de plannen werken

In het kader van een 125-plan betalen werknemers via een loonaftrek voor uitkeringen. Het geld dat wordt ingehouden op de beloning van werknemers is beschermd tegen belastingen, dus werknemers behouden een groter deel van hun inkomsten. Werkgevers besparen ook geld, omdat het bedrag dat wordt ingehouden op de beloning van werknemers is vrijgesteld van socialezekerheids- en Medicare-belastingen.

Om een ​​plan te kwalificeren als een cafetaria plan, alle deelnemers moeten werknemers zijn. Het plan moet werknemers in staat stellen te kiezen uit twee of meer uitkeringen, waarvan er een belastbaar moet zijn (zoals contant). Het andere voordeel moet een gekwalificeerd voordeel zijn, zoals een van de volgende:

 • Ziektekostenverzekering: Premies voor door de werkgever gesponsorde ziekteverzekering worden in mindering gebracht op de beloning van werknemers voordat belastingen worden geheven.
 • Tandarts-, ongevallen- of collectieve levensverzekering: Premies kunnen ook worden afgetrokken voor tandarts-, ongevallen- of groepsverzekeringen.
 • Health Flexible Spending Account: In het kader van een FSA voor de gezondheidszorg kiest een werknemer ervoor om elke uitbetalingsperiode een bepaald bedrag te laten aftrekken van zijn of haar voorbelasting. Het geld wordt gestort op een rekening. De werknemer kan het geld opnemen om vergoeding te krijgen voor gekwalificeerde medische kosten die niet door de verzekering worden gedekt.

 • Afhankelijke zorg Flexibele uitgavenrekening: Zoals de naam doet vermoeden, is een afhankelijke zorg FSA geld dat kan worden gebruikt om voor een afhankelijke zorg te zorgen. Wanneer een DCFSA beschikbaar is, kan een werknemer kiezen voor een aftrek van maximaal $ 5.000 uit zijn of haar voor belastingen. Het geld kan worden gebruikt om te zorgen voor een afhankelijk kind jonger dan 13 jaar of een afhankelijke echtgenoot of ouder die bij de werknemer woont.

voordelen

Een Sectie 125-plan biedt flexibiliteit. Werkgevers beslissen welke soorten voordelen ze willen opnemen, zoals medische zorg, tandheelkunde en visie. Ze kunnen ook uitgavenlijsten verstrekken die werknemers kunnen gebruiken om medische en kinderopvangkosten te betalen. Medewerkers kiezen de gewenste voordelen en betalen vervolgens de voordelen via loonaftrek. De bedragen die worden afgetrokken van de beloning van werknemers zijn uitgesloten van hun bruto inkomen. Deze fondsen zijn vrijgesteld van staats- en federale belastingen.

Omdat werknemersbijdragen belastingvrij zijn, kunnen werknemers aanzienlijke besparingen realiseren op de kosten van hun voordelen. Bovendien helpen de premiebetalingen die door werknemers worden betaald, de kosten van de voordelen voor werkgevers te verlagen. Het resultaat is een win-win. Zowel werknemers als werkgevers besparen geld op uitkeringen. 125 Plannen helpen kleine werkgevers om concurrerend te blijven op de markt door hen in staat te stellen werknemersvoordelen te bieden.

Sectie 125 Plannen bieden extra voordelen voor werkgevers. Waaronder:

 • Bijdrage besparingen VAIS: Omdat werknemersbijdragen niet onderworpen zijn aan socialezekerheids- en Medicare-belasting (VAIS), hoeft een werkgever geen VAIS-belastingen op die bedragen te betalen. Zo kan een bedrijf 7,65 cent besparen voor elke ingebrachte dollar.
 • Premies voor werknemerscompensatie: Premies voor premies voor werknemers zijn gebaseerd op de loonlijst. In sommige landen wordt de loonlijst van de werkgever verlaagd door bijdragen (salarisverlagingen) door werknemers en door bijdragen van de werkgever om de personeelsbeloningen te financieren. Het resultaat is lagere premies voor arbeidsongevallen.

Toediening

Werkgevers maken kosten om een ​​125-plan op te stellen, te beheren en na te leven. U kunt uw plan zelf beheren of iemand inhuren om het voor u te beheren. Administratieve diensten zijn verkrijgbaar bij zorgverzekeraars en onafhankelijke administrateurs. De kosten voor het beheer van een 125-plan worden snel gecompenseerd door de besparingen op VAIS en premies voor werknemerscompensatie. Zo kan een werkgever in het algemeen geld besparen door een 125-plan te implementeren. Neem contact op met uw bedrijfsverzekeraar of verzekeringsagent om te zien of een 125-plan zinvol is voor uw bedrijf.

Simple Cafeteria Plan

Volgens artikel 125 van de Amerikaanse belastingwet worden ondernemingen benadeeld voor uitkeringsregelingen die discrimineren ten gunste van zeer betaalde werknemers of belangrijke werknemers. Kleine bedrijven hebben relatief weinig werknemers in dienst, dus de kans is groter dat ze worden getroffen door de boete dan grote bedrijven. Zo hebben veel kleine bedrijven cafetariaplannen vermeden.

De IRS introduceerde in 2010 een nieuw plan voor kleine werkgevers. Dit nieuwe plan, dat het eenvoudige cafetaria-plan wordt genoemd, heeft mildere non-discriminatievereisten dan het traditionele 125-plan. Het eenvoudige cafeteriaplan is beschikbaar voor bedrijven die 100 of minder werknemers in dienst hebben.

Artikel Inhoudsopgave Ga naar sectie

Uitbreiden

 • Artikel 125 Plan

 • Hoe de plannen werken

 • voordelen

 • Toediening

 • Simple Cafeteria Plan


Video Van De Auteur: Karatbars Income 12 Weeks to Financial Freedom with Karatbars Gold Savings Plan Karatbars Income

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De beste Android- en iOS-apps voor het beheren van ontvangsten

✔ - Kun je CFA- of CFP-uitgaven aftrekken van je belastingen?

✔ - Schroot Pallet Collector Basics


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!