Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

VA-leningen, Small Business Loans voor veteranen

Small Business Loans om Veterans Fund Business te helpen


Als u of uw echtgenoot in het leger heeft gediend en uw kleine onderneming wilt financieren, kunt u profiteren van een paar verschillende gunstige leningopties gericht op veteranen.

VA-leningen, of SBA 7 (a), SBA Express en Military Reservist Economic Injury Disaster (MREIDL) Leningen, zijn in feite leninggaranties die beschikbaar zijn gesteld door de Small Business Administration (SBA) aan veteranen of soldaten of hun echtgenotes of weduwen die afgaan om te dienen in het leger of die zijn teruggekeerd van hun militaire dienst.

Deze leningen zijn eigenlijk niet afkomstig van de VA of Veterans Administration. De Small Business Administration heeft een Office of Veterans Affairs dat toezicht houdt op zakelijke leningen aan veteranen. Deze fondsen worden niet verstrekt als subsidies. Het zijn standaardleningen die moeten worden terugbetaald, met een rentepercentage.

Soorten VA bedrijfsleningen

De SBA biedt drie soorten VA-leningen. Ten eerste is er het SBA Express Loan Initiative voor veteranen. Dit programma staat ook open voor niet-veteranen, maar de SBA heeft een Veteran's Advantage-programma dat afziet van alle vooruitbetaalde leningwaarborgkosten voor veteranen die in aanmerking komen voor deze lening. Veteranen kunnen tot $ 350.000 lenen.

Ten tweede biedt het 7 (a) leningprogramma van de SBA tot $ 5 miljoen aan financiering, opnieuw voor zowel veteranen als niet-veteranen. Het Veteran's Advantage-programma is echter ook op deze lening van toepassing, waarbij vooraf gegarandeerde kosten van nul worden verstrekt voor leningen van $ 125.000 of minder, en een verlaging van 50% van de garantievergoedingen voor dierenartsen die bedragen van meer dan $ 125.000 lenen. De SBA biedt ook counseling en training om samen te gaan met haar leningen om kredietnemers te ondersteunen bij hun zakelijke activiteiten.

Het derde type zakelijke lening is de MREIDL of Rampenlening voor economisch voorbehoud tegen economische schade. Deze lening verschaft werkkapitaal aan bedrijven die aan hun verplichtingen hadden kunnen voldoen en hun verplichtingen bleven nakomen, indien hun hoofdbezitter niet was opgeroepen voor militaire dienst.

Geschiktheid voor VA-leningen

Alle actieve militairen, veteranen, veteranen met beperkte dienstverlening en hun huidige echtgenoten of weduwen komen in aanmerking voor deze leningen. Veteranen die onteerbaar werden ontslagen komen niet in aanmerking voor de leenprogramma's. Als u binnen 12 maanden na scheiding of een gepensioneerde binnen 24 maanden na pensionering actief dienstpersoneel bent, kunt u in aanmerking komen voor het SBA Express-leenprogramma. Reservisten en nationale garde komen ook in aanmerking.

Soorten bedrijven die kunnen lenen

Het bedrijf moet ten minste 51 procent eigendom zijn van een gekwalificeerde veteraan volgens de bovenstaande definitie. De meeste bedrijven voldoen aan de geschiktheidsvereisten, zolang het bedrijf geen piramidespel, gokbedrijf of uitleenbedrijf is. Het bedrijf moet ook een bedrijf met winstoogmerk zijn. Non-profits komen niet in aanmerking.

Wat kan de leningopbrengst dekken?

De opbrengst van een SBA Express of 7 (a) lening kan voor de meeste zakelijke doeleinden worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld werkkapitaal toevoegen aan uw bedrijf, opstartkosten dekken voor een nieuw bedrijf, apparatuur kopen, onroerend goed kopen voor uw bedrijf om te bezetten, inventaris kopen om te verkopen, bedrijfsbeheer inhuren, uw bedrijf uitbreiden, opzetten om verkoop goederen en diensten aan de overheid (contracteren), richt uw bedrijf op voor de mogelijkheid van uw inzet en herstel van uitgeroepen rampen zoals orkanen, tornado's en aardbevingen.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Het bedrag dat u kunt lenen, hangt in zekere mate af van de leningverstrekkende instelling waar u doorheen gaat. U kunt in aanmerking komen voor een grotere lening, maar de SBA biedt alleen een garantie voor leningen tot bepaalde kredietlimieten. Het SBA 7 (a) -programma biedt een garantie van 85 procent van het geleende bedrag tot een maximum van $ 150.000, of een garantie van 75 procent van het geleende bedrag tussen $ 151.000 en $ 3.75 miljoen. SBA Express-leningen ontvangen een garantie van 50 procent.

Hoe het garantieprogramma werkt

De Small Business Administration van de overheid leent het geld niet echt aan veteranen. Kredietinstellingen zoals banken of kredietverenigingen maken de leningen. De federale overheid garandeert uw lening. Als uw lening minder is dan $ 25.000, hoeft u geen onderpand te hebben. Als het tussen $ 25.000 en $ 350.000 ligt, kan de leningverstrekkende instelling onderpand eisen.

Uw rentetarieven zullen gewoonlijk variëren van 2,25% tot 4,75% ten opzichte van de huidige primaire rentevoet. U kunt altijd proberen om met uw specifieke kredietverstrekker over een lagere rente te onderhandelen.

Als u hulp nodig bij het vinden van een geldschieter, de Small Business Administration heeft lokale kantoren in elke staat die u kunnen helpen, of u kunt deze lijst van hun lokale kantoren te controleren.

Inzet en de MREIDL-lening

Wanneer een essentiële werknemer van het bedrijf wordt opgeroepen voor actieve dienst in het leger, komt een bedrijf in aanmerking voor een MREIDL-lening.

Het doel van deze lening is om te voorzien in de noodzakelijke uitgaven van het bedrijf die niet kunnen worden voorzien omdat de essentiële medewerker niet aanwezig is in het bedrijf. Het doel van deze lening is niet om verloren winsten te vervangen. Het doel is om financiële verplichtingen te dekken en werkkapitaal te vervangen zodat het bedrijf kan overleven.

Voordat een MREIDL-lening wordt toegekend door de Small Business Administration, vereist de federale wet dat zij onderzoeken of de onderneming al dan niet over de middelen beschikt om zichzelf te herstellen nadat de essentiële medewerker is teruggekeerd. Zo niet, dan komt het bedrijf in aanmerking voor de lening. De SBA heeft bepaald dat ongeveer 90 procent van de bedrijven die deze lening aanvragen niet alleen kunnen herstellen.

MREIDL Lening details

De rente op de MREIDL-lening is 4 procent. De maximale looptijd van de lening is 30 jaar, hoewel dat afhankelijk is van individuele omstandigheden, evenals het bedrag van de lening. De MREIDL-lening heeft meestal een maximumbedrag van $ 2 miljoen, maar er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn, afhankelijk van de hoeveelheid economische schade aan het bedrijf als gevolg van de actieve call-up van de essentiële medewerker.

Onderpand is vereist indien beschikbaar, evenals een goed krediet. Zakelijke verzekeringen, inclusief overstromingsverzekeringen indien aangegeven, zijn vereist voor de duur van de lening.


Video Van De Auteur: How did Hitler rise to power? - Alex Gendler and Anthony Hazard

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe het verbeteren van uw FICO-score uw bedrijf kan helpen

✔ - Zakelijke verzekering voor uw schoonmaakbedrijf

✔ - Hoe een zakelijke verzekeringsclaim in te dienen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!