Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

W-3-formulier - voorbereiden en indienen

Overdracht van loon- en belastingafschriften


Nieuwe eerdere registratiedatum voor W-2-formulieren en W-3-formulier

De IRS heeft aangekondigd dat de uiterste indieningstermijn voor W-2's en 1099-formulieren voor 2017, inclusief W-3-formulieren, 31 januari 2019 is. Dat is een maand eerder dan de vorige indieningsdatum.

De eerdere indieningsdatum wijzigt de deadline voor het geven van W-2-formulieren aan werknemers niet. Die deadline blijft 31 januari 2019. Dat betekent dat beide datums hetzelfde zijn.

Omdat de datum waarop u W-2-formulieren aan werknemers geeft en de datum voor het indienen van W-2- en W-3-formulieren bij de socialezekerheidsadministratie hetzelfde zijn, wilt u misschien W-2-formulieren eerder in januari aan werknemers geven. tijd om fouten te vinden.

Wat is vorm W-3?

Formulier W-3 is een compilatie- / samenvattingsrendement, dat de totalen van W-2-formulieren weergeeft die u hebt ingediend voor werknemers. De W-3 moet samen met deze verklaringen bij de belastingdienst worden ingediend. Als u uw W-2's e-archiveert met de Business Services Online-site van de socialezekerheidsadministratie, hoeft u geen W-3-formulier op te nemen; de W-3 wordt automatisch berekend. Lees meer over hoe u W-2's kunt e-bestanden.

Hoe krijg ik kopieën van formulier W-3 naar bestand?

U kunt gedrukte formulieren kopen in een kantoorwinkel, of u kunt 'invulformulieren' maken via de sectie Zakelijke services online van de sociale zekerheid. De zakelijke versies van de belangrijkste software-apps voor fiscale voorbereiding hebben meestal kopieën van formulieren W-2 en W-3 die u kunt gebruiken.

Als u formulier W-3 wilt afdrukken, moet u speciale scanbare formulieren gebruiken; je kunt niet alleen het formulier van een website afdrukken en gebruiken.

Wanneer moet ik formulier W-3 opslaan?

Formulier W-3 moet uiterlijk 31 januari van het jaar volgend op het belastingjaar bij de Dienst voor sociale zekerheid worden ingediend, samen met een kopie van alle W-2-verklaringen die het samenvat. Dit is de vervaldatum voor zowel papieren als elektronisch ingediende rapporten. Als 31 januari valt in een weekend of vakantie, is het formulier de volgende werkdag verschuldigd.

OPMERKING: Als u W-2-formulieren elektronisch indient bij de Social Security Administration, hoeft u geen W-3-formulier in te dienen.

Waar kan ik bestanden formulieren W-3 / W-2's? Kan ik online een bestand indienen?

U kunt W-2-formulieren online indienen door u aan te melden voor het programma Business Services Online van de sociale zekerheid. U hoeft Form W-3 niet in te dienen samen met W-2-formulieren die u online archiveert. Als u 250 of meer W-2-formulieren invult, moet u ze online indienen.

Als u papieren formulieren invult, kunt u de formulieren W-2 en W-3 naar de socialezekerheidsadministratie sturen via het postkantoor of de privébezorgingsservice.

Hoe kan ik formulier W-3 invullen?

  1. Het controlenummer (vak a) is optioneel.
  2. Vink in vak b het selectievakje aan dat beschrijft hoe u loonbelasting betaalt. U betaalt waarschijnlijk op formulier 941 of op formulier 944.
  3. Voer in Box c het totale aantal W-2's in dat u bijvoegt. Voer uw Employer ID-nummer in in Box e.
  4. Voer in de vakken f en g uw bedrijfsnaam en adres in.
  5. De vakken 1 tot en met 14 komen overeen met de vakken op de W-2 en u moet de totalen voor alle W-2's voor elk van deze categorieën invoeren. Voer bijvoorbeeld in vak 1 het totale loon, de tips en andere compensatie in voor alle W-2's die u indient.

  1. De vakken 15 t / m 18 zijn uw status-ID en totalen voor staats- en bronbelasting voor alle W-2's.
  2. Ten slotte moet de W-3 worden ondertekend om de juistheid ervan te verifiëren.

Hoe dien ik gecorrigeerde W-3-formulieren in?

Als er fouten zijn in de originele formulieren W-2 en W-3, kunt u deze gecorrigeerde formulieren elektronisch indienen bij de socialezekerheidsadministratie. Als u papieren exemplaren van Form W-3C aanlevert, stuurt u deze naar het Public Operations Center P.O. van de sociale zekerheid. Box 3333 Wilkes-Barre, PA 18767-3333.

Andere instructies voor W-3-formulieren

De W-3 moet, samen met exemplaar A van alle W-2's, worden ingediend bij de socialezekerheidsadministratie, NIET bij de IRS! U hoeft W-3-formulieren niet voor te bereiden en in te dienen voor W-2-formulieren die u elektronisch indient.

Zorg ervoor dat alle informatie op de W-3 over u, inclusief uw EIN, hetzelfde is als op de W-2-formulieren die u indient en dat alle totalen overeenkomen met de totale bedragen op de W-2's.

Vergeet niet het formulier te ondertekenen en te daten.

Terug naar Einde boekjaar loon- en belastingrapporten indienen


Video Van De Auteur: Calling All Cars: The Flaming Tick of Death / The Crimson Riddle / The Cockeyed Killer

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De 8 beste software-opties voor facturering die u in 2019 kunt kopen

✔ - De 9 beste zakelijke podcasts van 2019

✔ - De algemene taken van werkgevers voor werknemers


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!