Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Wilt u deelnemen aan Blogwedstrijden? Hier is hoe u ze kunt vinden


Wat zijn Blog-wedstrijden?

Het woord 'blog' is afgeleid van de term 'weblog'. Oorspronkelijk waren ze weinig meer dan online dagboeken. Tegenwoordig gebruiken veel bedrijven echter blogs om hun producten te promoten en veel mensen verdienen een goed inkomen door blogs uit te voeren. En veel van deze bloggers voeren giveaways uit, genaamd blogwedstrijden, om hun bedrijven te helpen promoten.

Blogs en sweepstakes vormen een geweldige samenwerking. Bloggers krijgen een groter publiek wanneer ze weggeefacties houden. Bedrijven bouwen buzz over hun producten, over het algemeen tegen lage kosten en met een laag risico. En veegmachines krijgen veel kansen om prijzen te winnen, vaak met zeer goede kansen.

Hoe Blog-wedstrijden werken:

Bij de meeste blogwedstrijden kun je een reactie plaatsen op de blogpost die de sweepstakes promoot. Sommige blogs bieden een toegangsformulier, terwijl anderen je verplichten om een ​​bericht over de wedstrijd op je eigen blog te plaatsen.

Veel blogwedstrijden gebruiken een programma genaamd Rafflecopter om hun sweepstakes te beheren. Met een Rafflecopter-account kun je eenvoudig inloggen op deze weggeefacties. Meestal geven dit soort blogwedstrijden extra toegang voor het uitvoeren van verschillende acties, zoals het verwijzen van vrienden of het volgen van blogs van partners.

Wilt u Blog-wedstrijden een keer proberen?

Er zijn veel blogwedstrijden die op elk specifiek moment worden uitgevoerd, en niet elke sweepstakes-map vermeldt deze. Dus hoe kun je blogwedstrijden vinden om binnen te komen? Hier zijn enkele ideeën:

 • 01

  Blogwedstrijden op Online-Sweepstakes.com

  Online-Sweepstakes.com Afbeeldingen

  De Online-Sweepstakes.com (OLS) -directory heeft geen apart gedeelte alleen voor blogwedstrijden, maar ze bieden wel blogwedstrijdfilters. Kies gewoon de gewenste optie in een vervolgkeuzemenu en u kunt eenvoudig alleen blogwedstrijden in hun sweepstakes-lijst zien (of helemaal niet zien, als u daar de voorkeur aan geeft).

  Gewoonlijk staan ​​er op elk willekeurig moment honderden blog-sweepstakes vermeld op OLS en kun je de beschikbare blog-weggeefacties bekijken op prijstype, boekingsfrequentie, leeftijd en meer.

 • 02

  Sweepstakes Advantage heeft een sectie over de blogwedstrijd

  Sweepstakes Advantage-afbeelding

  Sweepstakes Advantage (SA), een andere grote sweepstakes-directory, biedt honderden aanbiedingen in hun blog-wedstrijdgedeelte.

  Als je wat tijd wilt besteden aan het wegschrijven van blogs, kun je direct naar die sectie gaan om de beschikbare weggeefacties te scannen op de prijzen die je wilt invoeren en winnen, waardoor je tijd bespaart.

  Je kunt ook de SA-website gebruiken om je inzendingen te volgen en om te zien hoe populaire wedstrijden zijn met andere veegmachines.

 • 03

  Wedstrijd Girl's Blog Sweepstakes Section

  ContestGirl.com afbeelding

  Contest Girl's blog sweepstakes-sectie biedt ook honderden kansen om te winnen. Je kunt ook de weggeefacties toevoegen die je interesseren voor je eigen "Mijn Sweepstakes" -lijst, wat handig is voor het volgen van de ingezette sweepstakes en voor giveaways die je dagelijks opnieuw wilt invoeren.

 • 04

  Blogwedstrijden op GiveawayJunkie

  Giveaway Junkie-afbeelding

  In tegenstelling tot de andere sweepstakes-directory's die hierboven zijn vermeld, is GiveawayJunkie specifiek afgestemd op blogwedstrijden. Vanwege dit zijn de weggeefacties voor blogs talrijk en goed georganiseerd, hoewel je niet veel van de andere soorten giveaways zult vinden die op andere sites worden vermeld.

  Een leuke functie die GiveawayJunkie biedt, is dat je je aanbiedingen kunt sorteren of filteren op een aantal verschillende factoren, zoals de vervaldatum, sweepstakes met lage inzendingen en het type blogwedstrijd.

  Dat betekent dat als u bijvoorbeeld niet wilt deelnemen aan Rafflecopter-sweepstakes, u de wedstrijden die het gebruiken gewoon kunt filteren.

 • 05

  Giveaway Promote Laat Bloggers kondigen Sweepstakes

  Giveaway Promote Afbeelding

  Giveaway Promote is een site waarmee bloggers het woord over hun wedstrijden kunnen verspreiden. Het is alleen bedoeld voor blog-weggeefacties en bloggers kunnen extra geld betalen om hun wedstrijden te laten zien.

  Het geeft u een aantal zoekopties, zodat u kunt filteren op prijstype, invoermethode, het aantal mensen dat al is ingevoerd en meer. U kunt ook filteren op basis van uw locatie: VS, Canada of Andere locaties.

 • 06

  Volg je favoriete bloggers

  Mensen op telefoons met sociale media pictogram schoolbord

  Wanneer u blogwedstrijden vindt die u wilt invoeren, neemt u de tijd om de blogs achter hen te bekijken. Als je de inhoud leuk vindt, volg ze dan (aanmelden voor e-mails of volgen op sociale media zijn goede manieren om dit te doen, en het kan zelfs extra inschrijvingen voor de wedstrijd opleveren).

  Niet alleen stimuleert het volgen van de blog de blogger om meer wedstrijden te houden, maar het helpt je ook om als eerste te horen over nieuwe weggeefacties in de toekomst.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Kan software u helpen de loterij te voorspellen?

  ✔ - Karisma Hotels - Paw Patrol Live! Tour Sweepstakes (verlopen)

  ✔ - Is het voordeel van Sweepstakes uw tijd waard?


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!