Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Wat zijn Sweepstakes-beheerders?


Als u de regels van sweepstakes leest, kunt u een bedrijf tegenkomen dat wordt vermeld als de "sweepstakes-beheerder". Wat zijn beheerders van sweepstakes en waarom gebruiken bedrijven ze voor hun weggeefacties?

Sweepstakes-beheerders zijn gespecialiseerd in het beheren van weggeefacties en andere promoties. Ze gebruiken hun ervaring om elk aspect van een weggevertje af te handelen, van het ontwerpen van hoe het werkt om gegevens van deelnemers te verzamelen voor het selecteren van prijzen en het verdelen van prijzen.

Ze gaan soms ook met andere namen, zoals het bedrijf voor het beheer van sweepstakes, het sweepstakes-bureau of het bedrijf voor de uitvoering van sweepstakes.

Beheerders van Sweepstakes zijn gescheiden van sponsoren van sweepstakes, die de prijzen verstrekken, betalen voor het werk van de beheerder en profiteren van de giveaway (zoals aanmeldingen voor nieuwsbrieven en websiteverkeer).

Met de HGTV Dream Home Giveaway is de sponsor bijvoorbeeld HGTV (of hun moederbedrijf, Scripps Networks) en de beheerder van sweepstakes is Ritway.

Niet elke giveaway heeft een aparte beheerder van sweepstakes. Soms beheren sponsors hun eigen weggeefacties. In andere gevallen kunnen ze een ander bedrijf inhuren om specifieke aspecten van de weggeefactie over te nemen, zoals prijsuitreiking of winnaarselectie, terwijl de sponsor de rest zelf behandelt.

Wat Sweepstakes beheerders doen voor Sweepstakes sponsors

Het is niet gemakkelijk om een ​​eerlijke en legale weggeefactie uit te voeren, vooral voor sponsors die een andere zakelijke focus hebben. Beheerders van Sweepstakes helpen bedrijven de vruchten te plukken van het weggeven van weggeefacties en tegelijkertijd veel van de valkuilen te vermijden. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van beheerders van sweepstakes:

1. Beheerders ontwerpen sweepstakes die voldoen aan de doelstellingen van de sponsor

Als uw bedrijf niet veel ervaring heeft met weggeefacties, is het waarschijnlijk dat u veel tijd en energie zult besteden aan het ontwerpen van een weggevertje dat niet echt voor u werkt.

Sweepstakes-beheerders kunnen u helpen bij het definiëren van de doelen die u met uw promotie wilt bereiken en vervolgens de sweepstakes ontwerpen die aan die doelen voldoen.

2. Sweepstakes-beheerders Zorgen ervoor dat Giveaways de wet naleeft

Sweepstakes en wedstrijdwetten zijn complex en variëren van rechtsgebied tot rechtsgebied. Een weggevertje dat in Maryland prima is, zou de wet in Quebec of Florida kunnen schenden. Zelfs een onschuldige fout kan resulteren in hoge boetes voor de sponsor.

Beheerders van Sweepstakes kennen de fijne punten van de wet en helpen sponsors bij het ontwerpen van hun weggevertjes om volledig compliant te zijn. Dit zorgt ervoor dat nieuwkomers onder de wetten vallen die bedoeld zijn om hen te beschermen en dat sponsors worden beschermd tegen kostbare fouten.

3. Sweepstakes-beheerders voorkomen fraude (en de schijn van fraude)

Als uw bedrijf een grote prijs weggeeft, hoe kunt u er dan zeker van zijn dat een van uw werknemers niet in de verleiding komt om de kansen in hun voordeel te doen of ervoor te zorgen dat de prijs naar een vriend of familielid gaat? Of denkt uw bedrijf misschien over het toekennen van de prijs aan iemand die bij hun ideale klantenprofiel past, in plaats van een echte willekeurige winnaar te kiezen?

Zelfs als uw bedrijf heel eerlijk is, twijfelen verdachte nieuwkomers mogelijk aan het einde van de weggeefactie, waardoor er minder mensen binnenkomen of er zich slechte gevoelens over uw bedrijf voordoen.

Een beheerder van sweepstakes is een neutrale derde partij die zowel fraude als de schijn daarvan kan voorkomen. Behalve, natuurlijk, in het uiterst zeldzame geval dat uw beheerder van sweepstakes deel uitmaakt van de oplichterij.

4. Sweepstakes-beheerders zijn profs van Marketing Giveaways

De meeste voordelen van het draaien van giveaways zijn afhankelijk van mensen die enthousiast worden over de kans om deel te nemen en te winnen; iets wat ze niet kunnen doen als ze nooit over de sweepstakes horen.

Managers van Sweepstakes zijn ook marketingprofessionals die weten waar en hoe ze het woord kunnen verspreiden over de weggeefacties van hun klanten. Ze zijn bekend met verschillende marketingmethoden zoals sociale media en on-product advertising en kunnen deze kennis gebruiken om de sponsor het meeste geld te geven voor hun giveaway-geld.

5. Sponsors Redden Manpower door Sweepstakes-beheerders te gebruiken

Sponsors sparen tijd en geld door hun sweepstakes uit te besteden aan een beheerder. Tenzij ze een zeer groot bedrijf zijn, is het onwaarschijnlijk dat ze mensen hebben die zich specialiseren in wet op sweepstakes, die een weggeefactie kunnen ontwerpen om meetbare doelen te bereiken en die alles van begin tot eind soepel kunnen laten verlopen.

Zelfs als uw organisatie die mensen heeft, is de kans groot dat ze al bezig zijn met hun dagelijkse werk.

Sweepstakes-beheerders hebben deze kennis bij de hand en weggeefacties zijn hun belangrijkste taak. Dit maakt mankracht vrij voor de sponsor en kan op de lange termijn geld besparen.

6. Als er een ding is dat je niet wilt verknoeien, is het de prijsvervulling!

Sweepstakes zijn geweldig om buzz over producten en positieve feedback over bedrijven op te bouwen. Tot je iemand vertelt dat ze een prijs hebben gewonnen en dan bungelen hoe je hem toekent. Lange vertragingen en andere leveringsproblemen kunnen een relatie met een potentiële klant schaden. En dankzij sociale media kan die boze winnaar die kwade gevoelens met alarmerende snelheid verspreiden.

Sweepstakes-beheerders helpen elke fase van de weggeefactie soepel, inclusief een soms complexe prijzenuitreiking.

Waarom deelnemers aandacht moeten schenken aan Sweepstakes-beheerders

Als u alleen geïnteresseerd bent in het invoeren van sweepstakes, waarom wilt u dan iets weten over beheerders van sweepstakes? Wie geeft om de persoon die achter de schermen een weggevertje ontwerpt, zolang je maar prijzen kunt winnen, toch?

Welnu, het is belangrijk om beheerders van sweepstakes in het achterhoofd te houden, want als u daarover weet, kunt u voorkomen dat u prijswinsten over het hoofd ziet.

Een van de waarschuwingssignalen van sweepstakes-zwendel ontvangt een winmelding van een bedrijf dat u niet herkent. Als je de weggeefactie niet hebt ingevoerd, kun je deze niet winnen.

Beheerders van sweepstakes kunnen de wateren echter een beetje modderig maken als u deze regel volgt. U herinnert zich misschien dat u een HGTV-weggeefactie hebt ingevoerd, maar de naam van de beheerder, Ritway, niet herkent wanneer u wordt gecontacteerd.

Om deze reden is het een goed idee om de regels te controleren van een weggevertje dat je zogenaamd hebt gewonnen om te zien of een beheerder in de lijst voorkomt. U kunt ook vertrouwd raken met enkele populaire beheerders, zoals:

  • Marden-Kane
  • HelloWorld (voorheen bekend als ePrize)
  • Don Jagoda Associates
  • Prize Logic
  • Ritway
  • Ventura Associates
  • wildvuur

Als u een winmelding ontvangt die er legitiem uitziet maar u het bedrijf dat deze heeft verzonden niet herkent, moet Google de bedrijfsnaam gebruiken om er meer over te weten voordat u de melding verwijdert.


Video Van De Auteur: Facebook tabbladen maken met Woobox

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Harper's Bazaar - Copenhagen Fashion Week Sweepstakes (verlopen)

✔ - Treasury Wine Estates - BV Coastal Cruise a Week Sweepstakes

✔ - Sweepon - Sgt. Stubby: An American Hero Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!