Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Wat betekent in of uit de nieuwsbrieven optekenen?


Heb je veel gehoord over het kiezen voor of het afsluiten van nieuwsbrieven van bedrijven, maar weet je niet zeker wat het betekent? Vraag je je af welke optie je moet kiezen als je geen e-mails wilt ontvangen?

Veel bedrijven gebruiken prijsvragen om meer mensen te verleiden zich aan te melden voor hun bedrijfsnieuwsbrieven. Het opbouwen van hun e-maillijst is een van de meest voorkomende redenen waarom bedrijven sweepstakes uitvoeren.

In of uit

In sommige gevallen moet je ermee instemmen om e-mails te ontvangen als je de sweepstakes wilt invoeren.

In de meeste gevallen geven sweepstakes-sponsors nieuwkomers echter de keuze om zich aan te melden om meer informatie van het bedrijf te ontvangen of niet. De keuze die u maakt, wordt opt-in of uit genoemd.

  • Als je akkoord gaat met het ontvangen van nieuwsbrieven, dan doe je dat opt-in om aanvullende informatie te ontvangen.
  • Als u liever geen informatie per e-mail ontvangt, zult u dat wel doen afmelden van abonneren.

Sommige sweepstakes geven u de mogelijkheid om verschillende soorten informatie in of uit te schakelen. Ze kunnen u bijvoorbeeld de kans geven om zich in te schrijven voor hun interne e-mailnieuwsbrief en ook voor informatie van andere bedrijven die zij aanbevelen. Anderen kunnen een verscheidenheid aan nieuwsbrieven aanbieden die u kunt ontvangen, of u kunt kiezen of u elke dag e-mails wilt ontvangen of dat u een wekelijkse samenvatting wilt.

Het is de moeite waard om de tijd te nemen om uw opties zorgvuldig door te lezen. Sommige nieuwsbrieven zijn erg waardevol en kunnen u helpen sneller nieuwe sweepstakes te vinden of andere interessante informatie te bieden.

Het is ook belangrijk om bedrijven aan te moedigen om sweepstakes uit te voeren door hen te helpen hun doelen waar mogelijk te realiseren.

Maar als u de informatie niet wilt ontvangen, kan het per ongeluk opt-in resulteren in nogal wat ongewenste e-mail.

Wat kunt u doen als u van gedachten verandert?

Als u niet geniet van de nieuwsbrieven die u ontvangt, kunt u zich altijd afmelden.

Volgens de VS CAN-SPAM Act, bedrijven moeten consumenten een eenvoudige manier bieden om niet langer e-mails te ontvangen en moeten zich houden aan de beslissing van de consument.

Er zijn een aantal zaken waar je aan moet denken voordat je je afmeldt, om ervoor te zorgen dat je jezelf niet per ongeluk van het winnen diskwalificeert.

Zal het afmelden van nieuwsbrieven mijn kansen op het winnen van sweepstakes beïnvloeden?

Of u zich aanmeldt of niet, heeft geen invloed op uw winkansen, tenzij u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Bedrijven kunnen niet de voorkeur aan deelnemers geven alleen omdat ze hebben ingestemd met een optionele nieuwsbrief.


Video Van De Auteur: "Nu wil ik wel een zoen hé!" - WIE IS DE SJAAK?

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Bed Bath & Beyond - Gnome for the Holidays Giveaway (Verlopen)

✔ - General Motors - Win de 20120 Camaro Sweepstakes (verlopen)

✔ - Chips Ahoy! - Xbox Sweepstakes (verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!