Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Wat gebeurt er als u geen zakelijke inkomstenbelastingen betaalt


Hier is een blik op wat er gebeurt als u uw belastingen niet kunt betalen, samen met enkele alternatieven voor de betaling. Over het algemeen is het altijd het beste om al uw belastingen op tijd of zo snel mogelijk te betalen. Hoe eerder u betaalt en hoe meer u betaalt, hoe minder u aan rente en boetes hoeft te betalen.

Federal Income Tax Due Dates

U moet de belastingaangiftedatum weten voor uw juridische bedrijfsvorm. De indieningsdatum is ook de betalingsdatum. Dus als uw bedrijf vóór 15 maart zijn aangifte moet indienen, moet u ook vóór die datum belasting betalen.

Sancties en rente wegens wanbetaling

De IRS legt zowel boetes als straffen op aan belastingbetalers en bedrijven die hun belasting niet online betalen of die helemaal niet betalen. Rente op onbetaalde belastingen wordt momenteel berekend op het tarief van 6 procent per jaar en boetes wegens te late betaling zijn normaal gesproken 0,5 procent (1/2 van 1 procent) per maand, na de deadline. Als u 90 procent van de verschuldigde belastingen kunt betalen, kunt u mogelijk boetes voorkomen, maar bent u nog steeds rente verschuldigd over onbetaalde bedragen. Bovendien is er een boete voor laattijdige indiening van 5 procent per maand.

Natuurlijk, hoe eerder u betaalt, hoe lager de boetes en straffen.

Alternatieven voor betaling op de vervaldag

Hier zijn enkele alternatieven voor het betalen van het volledige bedrag van de belasting die u verschuldigd bent over uw vervaldatum:

  • Betaal zoveel mogelijk op de vervaldag Zoals hierboven vermeld, hoe meer u betaalt en hoe eerder, hoe minder u verschuldigd bent in boetes en rente.
  • Ontvang een verlenging op de korte termijn (120 dagen). Een verlenging op korte termijn geeft een belastingbetaler tot 120 dagen de tijd om te betalen. Er worden geen kosten in rekening gebracht, maar de boete voor te late betaling plus rente is van toepassing.
  • Betalen met credit card. De IRS accepteert creditcard- en bankpasbetalingen via bepaalde providers. Als u formulier 1040 of een extensie op formulier 4868 invult, kunt u een lijst met gecertificeerde processors indienen. Deze providers brengen een kleine vergoeding in rekening voor deze service. U kunt ook met een creditcard betalen als u een e-file via TurboTax, TaxCut of andere software voor belastingvoorbereiding gebruikt.

  • Betalen per overeenkomst of in termijnen. Mogelijk komt u in aanmerking voor een betaaloptie op afbetaling van de IRS. Deze optie is afhankelijk van hoeveel u verschuldigd bent. De IRS heeft een online betalingsovereenkomst die u kunt gebruiken om uw belasting in termijnen te betalen. Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor dit type overeenkomst, gaat u naar de pagina Online betaalovereenkomst en besteedt u een paar minuten aan het doorwerken van de online aanwijzingen. De online betalingsovereenkomst is alleen op bepaalde uren en dagen op internet.

Zoals u kunt zien, is de IRS bereid om met u samen te werken om u te helpen uw belastingschuld af te betalen, maar bent u nog steeds aansprakelijk voor boetes en boetes voor onbetaalde bedragen. Hoe eerder u contact opneemt met de IRS en begint met hen samen te werken om uw belastingen betaald te krijgen, hoe minder u zult moeten betalen in boetes en straffen.

Meer van de IRS

Lees meer van de IRS over alternatieve betalingsplannen en ontberingsinformatie.

De informatie in dit artikel is bedoeld als algemeen en is niet bedoeld als belastingadvies. Als u vragen heeft over alternatieven voor belastingbetaling, neemt u rechtstreeks contact op met uw belastingadviseur of de Belastingdienst. Het IRS gratis nummer is (800) 829-1040. Ze suggereren om te bellen:

Maandag tot en met vrijdag, van 07:00 tot 22:00 uur lokale tijd (Alaska en Hawaii volgen Pacific Time). De beste tijden om te bellen in april zijn vóór 10.00 uur en na 19.00 uur, en maandag is de zwaarste verkeersdag.


Video Van De Auteur: Je autokosten – wat kun je aftrekken?

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 15 Grootste verzekeringsmakelaars

✔ - Een voertuig verzekeren voor een aangegeven bedrag

✔ - Kantoorartikelen en kantoorkosten voor bedrijfsbelastingen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!