Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Wat is een SBA 7 (a) lening?


De Small Business Administration (SBA) 7 (a) Leninggarantiefrogramma is een van de meest populaire leenprogramma's die door het agentschap worden aangeboden en is het basis SBA-leningprogramma. Een 7 (a) leninggarantie wordt verstrekt aan kredietverstrekkers om hen meer bereid te maken geld te lenen aan kleine bedrijven met "zwakke punten" in hun kredietaanvragen.

Een startup van een onderneming zou bijvoorbeeld geen kasstroomgeschiedenis hebben om een ​​kredietverstrekker de zekerheid te bieden dat hij nog steeds in staat is om een ​​lening terug te betalen, dus de SBA 7 (a) -lening zou dienen om de geldschieter een hogere garantie tegen wanbetaling te bieden. De SBA waarschuwt echter dat kredietverstrekkers geen 7 (a) leningen hoeven aan te gaan.

Hoeveel krijg je in een SBA 7 (a) lening?

SBA 7 (a) leningen zijn voor een maximum van $ 2 miljoen, met SBA leninggarantie van niet meer dan $ 1,5 miljoen (75 procent). De voorwaarden van SBA 7 (a) leningen zijn 25 jaar voor onroerend goed en uitrusting en 7 jaar voor werkkapitaal. Rentetarieven zijn gebaseerd op de prime rate, de omvang van de lening en de looptijd van de lening.

Wat zijn de vereisten om in aanmerking te komen voor een 7 (a) lening?

De kwalificaties om in aanmerking te komen voor 7 (a) leningen zijn:

  • Vereisten voor bedrijven en eigenaren:Uw bedrijf moet door de SBA worden gedefinieerd als een 'klein bedrijf', u moet winst maken in de Verenigde Staten of zijn bezittingen. U moet over de middelen beschikken om uw vermogen in uw bedrijf te beleggen en u moet aantonen dat de lening voor een gezond zakelijk doel is. Ook mag u niet delinquent zijn over bestaande schuldenverplichtingen tegenover de Amerikaanse overheid (zoals studieleningen).
  • In aanmerking komende en niet-subsidiabele soorten bedrijven: De meeste soorten bedrijven komen in aanmerking, behalve voor onroerend goed en andere speculatieve bedrijven, kredietverstrekkers, piramideverkoopbedrijven, bedrijven die zich bezighouden met illegale activiteiten en bedrijven zonder winstoogmerk.

  • In aanmerking komende zakelijke doeleinden: 7 (a) leningen kunnen worden gebruikt voor zakelijke doeleinden zoals de aankoop van grond of gebouwen, uitrusting, machines of benodigdheden; voor werkkapitaal op lange of korte termijn; voor herfinanciering; of voor de aankoop van een bestaand bedrijf.

Hier is een meer gedetailleerde lijst van termen die een bedrijf in aanmerking laten komen voor een SBA 7 (a) lening.

Om de lening te krijgen, hebt u ook de typische documenten nodig voor een zakelijke lening, inclusief uw persoonlijke financiële verklaring en een businessplan met financiële overzichten.

Hoe krijg je een SBA 7 (a) lening?

De SBA leent niet direct geld aan kleine bedrijven; het garandeert de lening en treedt op als co-ondertekenaar.

U moet eerst een door SBA goedgekeurde kredietverstrekker vinden en deze geldschieter gebruiken. De geldschieter zal u vragen om een ​​aanvraag voor een 7 (a) lening in te vullen, en u zult met de geldschieter werken aan het papierwerk dat vereist is door de SBA.

Hoe lang duurt het om een ​​SBA 7 (a) lening te krijgen?

Het is moeilijk om specifiek aan te geven hoe lang het leenproces kan duren, omdat elke lening uniek is. Misschien wilt u uw geldverstrekker vragen om een ​​SBAExpress-lening voor een kleiner bedrag, met een snellere doorlooptijd.

Robert Longley, expert in de Amerikaanse overheid, zegt dat Express Loans en enkele andere soorten SBA-leningen binnen een paar dagen kunnen worden gefinancierd. Neem om te beginnen contact op met uw lokale SBA-kantoor en vraag naar kredietverstrekkers of gebruik de LINC-service van SBA waarmee u online contact kunt leggen met potentiële geldverstrekkers.


Video Van De Auteur: HOEFDRAAD OVER LENINGEN

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Het verschil tussen cashflow en winst

✔ - Wat is retargeting in marketing?

✔ - Schade aan bedrijfshuisvesting veroorzaakt door rioolbackups


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!