Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Wat is een Captive Insurance Company?

Een captive is een soort van zelfverzekering


Een captive is een verzekeringsmaatschappij die is opgericht en wordt gecontroleerd door een bedrijf dat geen verzekeraar is met het doel de risico's van dat bedrijf te verzekeren. Het is een soort van zelfverzekering.

Captives maakten hun debuut in de VS eind jaren vijftig. Staten reguleerden hen als verzekeringsmaatschappijen, dus het opzetten en exploiteren van een captive in de VS was erg duur. De weinige bedrijven die captives gebruikten, creëerden ze offshore (in het buitenland) om geld te besparen.

Het aantal gevangenen nam in de jaren tachtig aanzienlijk toe, toen productaansprakelijkheid, medische wanpraktijken en andere aansprakelijkheidsdossiers moeilijk of onmogelijk werden te verkrijgen. Tegenwoordig gebruiken bedrijven captives in harde en zachte markten om een ​​breed scala aan eigendommen te verkrijgen. Volgens de NAIC zijn de industrieën met de meeste captives financiën, onroerend goed, constructie en productie.

Redenen om een ​​captive te maken

Veel Fortune 500-bedrijven hebben een captive opgericht. Hier zijn enkele redenen waarom een ​​bedrijf er een zou kunnen maken:

 • Om een ​​betere controle over de cashflow te verkrijgen
 • Om een ​​type dekking te beveiligen dat niet op de markt beschikbaar is
 • Om een ​​bredere dekking te krijgen dan verzekeraars zullen bieden
 • Om geld te besparen op kosten van risicobeheer
 • Om een ​​stabiele prijsstelling voor verzekeringen te verkrijgen

Wat is een domicilie?

Een gevangene is onderworpen aan de regels en voorschriften van zijn woonplaats, de plaats van waaruit het werkt. Een Amerikaans bedrijf kan zijn eigen offshore-locatie of in een van de 39 staten of territoria in de VS domiciliëren die de captive-wetgeving hebben doorstaan. Gemeenschappelijke offshore-vestigingen zijn onder meer Bermuda, de Kaaimaneilanden, Barbados en Ierland. Sommige Amerikaanse staten hebben captievriendelijke wetten aangenomen om gevangenen aan te moedigen zich daar te vormen. Voorbeelden zijn Vermont, Utah, Delaware, Hawaii en North Carolina.

Een domicilie kiezen

Wanneer een bedrijf ervoor kiest om een ​​captive te maken, moet het zijn woonplaats zorgvuldig kiezen. Hier zijn enkele factoren om te overwegen:

 • reglement. Wetten en voorschriften lopen sterk uiteen van het ene rechtsgebied tot het andere.
 • Kapitaalvereiste. De hoeveelheid geld die een bedrijf nodig heeft om een ​​captive te vestigen, varieert sterk van een dieptepunt van ongeveer $ 250.000 tot meer dan $ 1 miljoen.
 • Kosten. De kosten die worden berekend voor het maken en gebruiken van een captive variëren van de ene woonplaats tot de andere.
 • Goedkeuringsprocedure. De tijd en moeite die vereist is om goedkeuring voor een gevangene te krijgen, varieert van plaats tot plaats.
 • Soorten verzekeringen toegestaan. Veel vestigingen beperken de verzekeringslijnen die mogelijk door een gevangene zijn geschreven. Sommigen verbieden gevangenen bijvoorbeeld om werknemers schadeloosstelling te verzekeren, tenzij de verzekering wordt "voorafgegaan" door een vergunninghoudende verzekeraar. In een fronting-regeling geeft de verzekeraar de beleidsformulieren uit, maar de captive neemt het risico op verliezen op zich door de verzekeraar opnieuw te verzekeren.
 • Ondersteunende diensten. Een captive heeft toegang nodig tot verschillende soorten professionele diensten (actuarieel, juridisch, management enz.)
 • Financiële rapportering. De meeste vestigingen vereisen dat captives ten minste eenmaal per jaar een gecontroleerde jaarrekening indienen, maar de standaarden variëren van plaats tot plaats.

Soorten captives

De meeste captives die door bedrijven zijn gemaakt, zijn single-parent (ook wel pure) captives, die eigendom zijn van één bedrijf. Andere typen captives zijn groeps captives, captives en captives. Een captive van een groep wordt gemaakt door een verzameling bedrijven die vergelijkbare activiteiten uitvoeren en vergelijkbare verliesblootstellingen hebben. Een captive captive wordt ingesteld door een handels- of beroepsorganisatie of branchegroep om soortgelijke typen bedrijven te verzekeren.

Een micro-captive is een kleine captive met een jaarlijkse geschreven premie van $ 2,3 miljoen of minder. De jaarlijkse monetaire limiet wordt bepaald door de Amerikaanse Internal Revenue Service. Micro-captives hebben een aantal belastingvoordelen. Ze worden belast volgens IRS-code 831 en betalen alleen belasting over het inkomen dat ze genereren uit beleggingen. Ze betalen geen inkomsten uit verzekeringen.

Een rent-a-captive kan tegen een vergoeding worden gebruikt door niet-eigenaarsbedrijven. De bedrijven krijgen toegang tot de captive zonder een kapitaalverbintenis aan te gaan. De voordelen van het gebruik van een captive-verzekering omvatten lagere verzekeringskosten, stabiele premies en betere controle over het verzekeringsprogramma van een bedrijf.

Hoe een gevangene te creëren

Er zijn vijf basisstappen voor het maken van een captive volgens Captive.com, een website die is gewijd aan captives en de professionals die ze gebruiken.

 1. Kies de structuur. De eerste stap is om te beslissen welk type captive aan uw behoeften voldoet (eenouder-captive, captive captive, rent-a-captive enz.).
 2. Doe een haalbaarheidsstudie. Een haalbaarheidsstudie helpt u te bepalen of het type captive dat u hebt gekozen voldoet aan uw risicomanagementdoelen. Sommige toezichthouders kunnen u vragen om een ​​haalbaarheidsstudie in te dienen bij uw aanvraag.
 3. Selecteer een Captive Manager. De meeste captives hebben een fulltime manager nodig. Je moet verschillende bedrijven interviewen en de beste kandidaat selecteren. Om effectief te zijn, moet een captive manager kennis hebben van boekhouding, belastingen, lokale regelgeving, claimbeheer en prijsstelling van verzekeringen. Sommige captive managers voeren haalbaarheidsstudies uit.

 1. Kies een domicilie. Dit is een belangrijke beslissing die zorgvuldig moet worden genomen. Het veranderen van de woonplaats van een bestaande gevangene kan heel moeilijk zijn.
 2. Dien een aanvraag in. Het aanvraagproces varieert van het ene rechtsgebied tot het andere. Uw captive manager kan u helpen bij het voorbereiden van de vereiste gegevens en deze in de juiste indeling indienen.

Artikel Inhoudsopgave Ga naar sectie

Uitbreiden

 • Redenen om een ​​captive te maken

 • Wat is een domicilie?

 • Soorten captives

 • Hoe een gevangene te creëren


Video Van De Auteur: What are captive insurance companies?

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Registreer uw bedrijf bij Amerikaanse overheidsinstanties

✔ - Twitter is een waardevol marketinginstrument

✔ - Walmart's strategische initiatieven: impact op het project


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!