Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Wat is een geregistreerde agent? Waarom uw bedrijf er een nodig heeft

U kunt dienen als uw eigen geregistreerde agent, maar u zou niet willen


Elke Amerikaanse staat vereist dat bedrijven die zich daar bevinden zich moeten registreren als rechtspersonen, zoals LLC's, partnerships of bedrijven. Uw bedrijf moet een geregistreerde agent hebben, soms een statutair agent of procesagent genoemd, om dit te doen.

Een geregistreerde agent is een persoon of een entiteit die is aangewezen om federale en staatsrechtelijke documenten te ontvangen en om namens uw bedrijf processen te laten uitvoeren. Serviceverlening omvat dagvaardingen of dagvaardingen en andere meldingen als gevolg van een rechtszaak. Een bedrijfsdirecteur, een advocaat of een CPA kan u van dienst zijn, of u kunt een externe organisatie gebruiken.

De agent moet zich in dezelfde staat bevinden als uw bedrijf.

Wat doet een geregistreerde agent?

Diensten voor geregistreerde agenten begonnen als onderdeel van een eerlijk proces volgens de Amerikaanse grondwet. Due proces is het wettelijke recht om officieel op de hoogte te worden gebracht van een rechtszaak of andere juridische zaak tegen u of uw bedrijf.

Iedereen die een proces bij een bedrijf bedient, moet dit meestal persoonlijk doen. Opzeggen tegen een bedrijf betekent naar het kantoor of de locatie van de geregistreerde agent gaan en het document presenteren. Geregistreerde agenten zijn verplicht door staten om open te zijn voor bedrijven tijdens alle kantooruren-9: 00 tot 5:00 van maandag tot vrijdag, behalve op feestdagen.

De geregistreerde agent stuurt vervolgens een e-mail naar het bedrijf met een kopie van het document dat kan worden geüpload. Dit zou onmiddellijk moeten gebeuren.

De geregistreerde agent moet doorgaan met het verzenden van e-mails als ze ziet dat de eerste e-mail niet is geopend of bevestigd. In sommige gevallen wordt het document per e-mail verzonden als blijkt dat het document niet is gelezen. Het document zal ook worden verzonden als de geregistreerde agent iets ontvangt dat een handtekening vereist.

Sommige geregistreerde agenten bieden aanvullende diensten, zoals het indienen van documenten of het informeren van bedrijven over aankomende evenementen, zoals jaarlijkse aanmeldingen of franchise-belastingdatums.

Wat een geregistreerde agent niet doet

Diane Kalinowski van MyLLC.com merkt op:

"Een geregistreerde agent is niet iemand die uw e-mail zou ontvangen en doorsturen, ze zijn er om een ​​proces van service te ontvangen, dit zijn rechtsdocumenten als uw entiteit moet worden vervolgd, het heeft niets te maken met mail en de meeste geregistreerde agenten doen dit niet accepteren mail voor hun klanten en doorsturen zonder extra kosten en meestal helemaal niet. "

De voordelen van het hebben van een geregistreerde agent

Federale en nationale kennisgevingen kunnen niet worden verzonden naar een P.O. box, en dit is het enige postadres dat sommige bedrijven hebben.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het missen van belangrijke documenten terwijl u op vakantie bent of als u vaak reist, en u hoeft geen geregistreerde agentwijziging in te dienen bij uw staat als u uw bedrijfslocatie wijzigt.

U kunt de service voor geregistreerde agenten in verschillende staten met verschillende in-state-adressen gebruiken voor elk als u zaken doet in meerdere staten.

Je loopt geen gevaar om boetes of straffen opgelegd te krijgen als je een deadline mist, en je zult niet het risico lopen om uit je goede staat met je staat te vallen.

Kunt u dienen als uw eigen geregistreerde agent?

Geen enkele regel zegt dat je niet als je eigen geregistreerde agent kunt dienen, maar misschien wil je er wel twee keer over nadenken. Je moet letterlijk, op één locatie, tijdens alle kantooruren beschikbaar zijn. U bent effectief verankerd aan uw bureau wanneer u als geregistreerde agent fungeert.

Het inschakelen van een derde partij om in deze hoedanigheid te handelen zal een beetje kosten, maar als u dit doet, kunt u het raadsel behouden om te beslissen welk adres u moet gebruiken en de schaamte van onverwachte 'gasten' die op die locatie aankomen. Misschien wilt u niet de schaamte dat u juridische documenten krijgt voor uw werknemers of klanten. En tenzij u echt op de hoogte bent van de regels voor geregistreerde agenten en wetswijzigingen, kunt u beter een derde partij gebruiken.

De naam en het adres van uw geregistreerde agent verschijnen in openbare registers. Als u niet wilt dat uw naam en persoonlijke locatie worden geregistreerd, kunt u deze baan misschien aan iemand anders geven.

Voordat u zich aanmeldt bij een service voor Registered Agent

U kunt veel geregistreerde agentdiensten vinden als u op internet zoekt, maar ontdek wat er in de service zit als u besluit om met één te registreren. Vraag naar eventuele extra kosten.

Veel geregistreerde agendadiensten hebben kantoren in de hoofdstad van de deelstaat. De service moet u vertellen waar het kantoor zich bevindt, zodat u die informatie kunt opnemen in uw registratie bij uw staat. Zorg ervoor dat het een legitieme bedrijfslocatie is.

Praat met iemand met de service en stel vragen. Als u geen antwoord krijgt, vraagt ​​u zich af of de service legitiem is. Lees beoordelingen voordat u een service selecteert.


Video Van De Auteur: Ink Cartridges Are A Scam

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De 7 beste klokken voor kleine bedrijven van 2019

✔ - Beheer van een kleine geldrekening voor uw kleine onderneming

✔ - Normen behandeld door nationale organieke programmavoorschriften


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!