Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Wat is een aftrek 179 Aftrek?


Wanneer u onroerend goed, zoals een voertuig of machines, voor zakelijk gebruik koopt, kunt u belastingaftrek krijgen voor het kopen en gebruiken ervan. Deze aftrekkingen zijn in principe afschrijving, de kosten van het kopen van onroerend goed gedurende een bepaald aantal jaren. Het goede ding is dat deze inhoudingen u geld kunnen besparen op uw bedrijfsbelastingaangifte.

Sterker nog, misschien kunt u grotere aftrekken opnemen in het jaar dat u deze eigenschap voor het eerst koopt en begint te gebruiken.

Bijgewerkte sectie 179 Belastingverminderingen voor bedrijven

De Tax Cuts and Jobs Act van 2017 (AKA The Trump Tax Cuts) verhoogde het voordeel van Section 179 voor bedrijven die activa kopen en deze gaan gebruiken. Een goede zaak van deze voordelen is dat ze de komende jaren hetzelfde blijven (hoewel geïndexeerd voor inflatie).

Van kracht voor belastingjaren beginnend op 1 januari 2018, kunnen bedrijven direct tot $ 1 miljoen aftrekken voor kwalificerende aankopen van kapitaalgoederen, met een limiet van $ 2,5 miljoen. Na 2018 zijn de limieten geïndexeerd aan de inflatie. Bedrijven kunnen nu ook deze aftrek voor niet-residentiële real estate (gebouwen) verbeteringen nemen. Deze verbeteringen moeten worden aangebracht nadat het gebouw in gebruik is. Dit bevat:

Verbeteringen aan het interieur van een gebouw voor

  • Uitbreiding van het gebouw
  • Liften of roltrappen
  • De interne structuur van het gebouw (bewegende wanden, bijvoorbeeld)

Als deze items zijn opgenomen in de oorspronkelijke constructie, kunnen ze aftrekbare kosten zijn onder een andere categorie.

Wat zijn paragraaf 179 Inhoudingen?

Sectie 179 van de IRS-code is vastgesteld om kleine bedrijven te helpen door hen in staat te stellen om een ​​afschrijving voor bepaalde activa (bedrijfsuitgaven) in één jaar af te schrijven in plaats van ze gedurende een langere periode te depreciëren. Het aftrekken van een actief in het eerste jaar wordt een 'Section 179 deduction' genoemd. U kunt zien dat het een voordeel is om de volledige aftrek voor de kosten van het artikel onmiddellijk te nemen, in plaats van dat u de aftrek over de nuttige levensduur van het artikel moet spreiden.

Als u bijvoorbeeld een computer of andere kantoorapparatuur voor uw kantoor koopt, kunt u op grond van artikel 179 de volledige kosten van die computer in één jaar aftrekken. Dit is ook logisch, omdat we allemaal weten dat computers een korte levensduur hebben of een nuttige levensduur hebben.

Gekwalificeerde bedrijfseigendom voor sectie 179 Inhoudingen

Dus welke soorten bedrijfsvastgoed is artikel 179 van toepassing? De IRS heeft twee algemene vereisten:

1. Het eigendom (genaamd "gekwalificeerde eigenschap") moeten "tastbare, af te schrijven, persoonlijke eigendommen zijn die verworven zijn voor gebruik bij de actieve uitvoering van een handels- of bedrijfsactiviteit." Voertuigen en (vanaf 2018) land en gebouwen zijn inbegrepen.

2. Het onroerend goed moet worden gekocht en in dienst worden gesteld in het jaar waarin u de aftrek claimt. Een activum in gebruik nemen betekent dat u het hebt ingesteld en werkt en dat u het in uw bedrijf gebruikt. Een stuk onroerend goed kopen en het dan laten zitten en stof verzamelen telt niet mee.

Aankopen van bedrijfsruimten die in aanmerking komen voor aftrek van Section 179 zijn onder meer:

  • Machines en uitrusting
  • Bedrijfswagens met een bruto voertuiggewicht van meer dan 6.000 lbs
  • Zakelijke persoonlijke eigendommen, die in feite elk type eigendom zijn dat fysiek niet aan een gebouw is gekoppeld. Het is eigenlijk alles, van kantoormeubilair en apparatuur tot computers en vrijstaande planken. Het wordt soms 'inhoud' genoemd.
  • Aangeboden eigendom dat kan worden gebruikt voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden. De aftrek van 179 is alleen gebaseerd op het percentage van de tijd dat u deze eigenschap voor zakelijke doeleinden gebruikt.

  • Kosten van verbeteringen aan bedrijfsgebouwen voor brandbestrijding, alarmen en beveiligingssystemen, HVAC en dakbedekking.

Er kunnen enkele beperkingen en uitsluitingen in deze lijst voorkomen en mogelijk zijn er nog andere items waar u niet zeker van bent. Neem contact op met uw belastingprofessional.

Jaarlijkse limieten op aftrekingen van afdeling 179

Er zijn jaarlijkse limieten voor het bedrag van Sectie 179 Inhoudingen. Voor de belastingdoeleinden van 2018 zijn de limieten:

  • Maximaal $ 1 miljoen op individuele items van nieuwe en gebruikte apparatuur en gekochte (standaard) computersoftware. Lees meer over de vereisten voor het toepassen van een aftrek van Section 179 op sport utility vehicles.
  • Uw bedrijf kan tot maximaal $ 2,5 miljoen uitgeven aan Sectie 179-apparatuur. De aftrek wordt verlaagd boven dit bedrag.

Na 2018 zullen deze limieten worden geïndexeerd aan de inflatie.

Als u slechts een deel van de kostprijs van kwalificerende zaken aftrek als een aftrek van rubriek 179, kunt u over het algemeen de kosten aftrekken die u niet aftrekt. Dit betekent dat u het resterende bedrag over de levensduur van het onroerend goed kunt spreiden.

Hoe een afdeling te nemen 179 Aftrek

1. Eerst koopt u gekwalificeerde goederen en begint u deze gedurende het jaar te gebruiken.

2. Ga vervolgens met uw belastingprofessional in belastingtijd zitten. U hebt gegevens nodig op de datum van aankoop, de datum waarop u de accommodatie bent gaan gebruiken en alle kosten die aan de aankoop zijn verbonden (zoals vracht en setup).

3. U telt alle gekwalificeerde items bij elkaar op. U moet de IRS-informatie aandachtig lezen om ervoor te zorgen dat uw eigendom gekwalificeerd is.

4. Daarna kun je de 179 aftrek nemen door deze te kiezen (hieronder beschreven). Het bedrag van de aftrek is de totale kosten van alle eigendommen, tot maximaal $ 500.000 voor elk afzonderlijk object. De totale aftrekposten van Section 179 voor alle eigendommen mogen het maximum van $ 2 miljoen niet overschrijden.

Gebruik IRS-formulier 4562 voor het kiezen van een afdeling 179 Aftrek

Het formulier dat wordt gebruikt om informatie te rapporteren voor een aftrek van Section 179 is IRS-formulier 4562. Dit formulier verzamelt informatie over verworven en in bedrijf gesteld bedrijfsbezit (zie hierboven). Zie de IRS-instructies voor dit formulier voor meer informatie over het invullen van formulier 4562.

Voor meer informatie over Sectie 179 Inhoudingen

Meer informatie over soorten gekwalificeerde en uitgesloten gekwalificeerde en andere informatie vindt u in IRS-publicatie 946: Afschrijving.

Meer voordelen - en een aantal nadelen van de Trump Tax Cuts Act

Disclaimer: De aftrekkingen van Section 179 zijn gecompliceerd. De informatie in dit artikel en op deze site is niet bedoeld als fiscaal of juridisch advies. Elke bedrijfssituatie is anders en de belastingregels veranderen regelmatig. Raadpleeg uw belastingadviseur voordat u onroerend goed koopt met de bedoeling een aftrek van rubriek 179 af te sluiten.


Video Van De Auteur: IK DURF NIET MEER || SELMA OMARI VLOG #181

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat zoeken kredietverstrekkers in een kredietwaardige onderneming?

✔ - Hoe een Single-Member LLC belastingen betaalt op werknemersbeloningen

✔ - Hoe een online wedstrijd voor uw thuisbedrijf uit te voeren


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!