Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Welke Sweepstakes-prijswinnaars moeten weten over 1099-formulieren


Wat hebben saaie belastingformulieren te maken met de sensatie van het winnen van prijzen van sweepstakes? Het blijkt dat elke succesvolle veegmachine een klein beetje kennis moet hebben van 1099-formulieren, hoe ze werken en wanneer je kunt verwachten ze te krijgen.

Waarom de vs: winnaars van sweepstakes krijgen 1099 formulieren

Als u regelmatig prijsvragen invoert, wint u vroeg of laat een prijs. Als je in de Verenigde Staten woont, betaal je belastingen op je prijzen, en dat betekent meestal dat je een 1099-MISC-formulier moet behandelen.

Als je een prijs wint ter waarde van meer dan $ 600, zou je een 1099-formulier moeten ontvangen. U kunt ook 1099s ontvangen voor kleinere prijzen, vooral als de sponsor u heeft gevraagd om een ​​beëdigde verklaring in te vullen voordat zij de prijs naar u hebben verzonden.

Het 1099-MISC-formulier wordt gebruikt om diverse betalingen aan niet-werknemers te melden. Prijzen van Sweepstakes worden door de IRS behandeld als regulier inkomen en worden beschouwd als diverse betalingen.

Zoals de IRS zegt, bevatten bedrijven "bedragen die zijn betaald aan een winnaar van een prijsvraag waarbij geen weddenschap is aangegaan" op hun 1099-formulieren. (Gokken en loterijwinst worden anders behandeld dan prijzen van sweepstakes en die winnaars ontvangen geen 1099-formulieren.)

U hoeft geen 1099-MISC-formulier te hebben van elk van uw gewonnen prijzen om uw belastingen in te dienen, maar ze zijn wel nuttig. Dit is wat u moet weten over hen:

Welke informatie vind je op een 1099-MISC-formulier?

Uw 1099-MISC-formulieren bevatten informatie waarmee u het inkomen dat u heeft ontvangen bijhoudt door sweepstakes in te voeren, zodat u dit nauwkeurig kunt rapporteren aan de IRS op het moment van belasting.

Vergeet niet dat de eerlijke marktwaarde van een prijs wordt beschouwd als inkomsten voor belastingdoeleinden. Uw 1099-MISC-formulieren bevatten:

  • Het nummer van de sponsor, naam, adres en belastingnummer.
  • De gerapporteerde waarde van de prijs.
  • Uw naam, adres en sofinummer.
  • Het belastingjaar waarop het formulier 1099 van toepassing is.
  • Andere relevante informatie.

U kunt een voorbeeld van een 1099-MISC-formulier en instructies voor het gebruik ervan bekijken op de IRS-website.

Wanneer komen de sweepstakes 1099-formulieren binnen?

Volgens de IRS 1099-MISC-richtlijnen moeten bedrijven een kopie van het 1099-MISC-formulier mailen naar hun winnaars van sweepstakes in een brief met een poststempel vóór 31 januari van het jaar volgend op het jaar waarin ze een prijs ontvingen. Als u bijvoorbeeld in mei van dit jaar een prijs heeft ontvangen, moet uw 1099 vóór 31 januari van volgend jaar worden verzonden.

Het 1099-MISC-formulier wordt verzonden voor het jaar waarin u een prijs hebt ontvangen, niet het jaar waarin u werd geïnformeerd dat u een winnaar bent.

Als u bijvoorbeeld wordt gewaarschuwd dat u dit jaar een auto hebt gewonnen, maar de sponsor de prijs pas volgend jaar aflevert, kunt u verwachten dat u begin februari van het daaropvolgende jaar het 1099-MISC-formulier ontvangt. Als de sponsor het 1099-formulier voor het verkeerde jaar verzendt, kunt u het met hen betwisten en hen vragen een gecorrigeerde versie te sturen.

Let op: sponsors hoeven niet te wachten tot januari van het volgende jaar om hun 1099-MISC-formulieren te verzenden. Sommige bedrijven kiezen ervoor om ze te verzenden kort na het toekennen van de prijs, bijvoorbeeld, of volgens een schema zoals eenmaal per kwartaal.

Wat te doen als u geen 1099-formulier voor uw prijs ontvangt Win

De IRS vertelt u wat u moet doen als u geen verwacht 1099-formulier ontvangt:

"Als u een verwacht formulier 1099 enkele dagen na (31 januari) nog niet hebt ontvangen, neemt u contact op met de betaler. Als u het formulier nog steeds niet ontvangt vóór 15 februari, belt u de IRS voor assistentie op 800-829-1040."

Met andere woorden, als een 1099-MISC niet arriveert wanneer u het verwacht, kunt u contact opnemen met de sponsor van de sweepstakes om hen te vragen het te verzenden. Maar dat kan lastig zijn, omdat je, in tegenstelling tot een werkgever om een ​​1099-formulier opnieuw te verzenden, mogelijk geen contactgegevens beschikbaar hebt voor een sponsor voor sweepstakes. Gelukkig is het niet nodig om dit te doen als je dat niet wilt.

Hoe nuttig ze ook zijn, je hebt geen 1099-MISC-formulier nodig om je prijzen voor sweepstakes te melden. Je zou je prijswinst moeten volgen, zodat je weet hoeveel je gewonnen hebt tijdens je belastingjaar.

Bedenk dat het niet ontvangen van een 1099-formulier je niet de weg naar het melden van je prijzen over je belastingen ontneemt.

In de Verenigde Staten bent u wettelijk verplicht om elke prijswinst te melden, ongeacht hoe groot of klein, zelfs als de sponsor niet om uw sofinummer vraagt ​​om de prijs aan de IRS te melden.

Wat te doen als uw 1099-formulier de verkeerde prijswaarde toont

Vergeet niet dat u alleen belasting op sweepstakes hoeft te betalen over de eerlijke marktwaarde (FMV) van uw prijs, die kan verschillen van de waarde die de sponsor in de sweepstakes-regels heeft geschat.

Er zijn een aantal redenen waarom een ​​FMV kan afwijken van de schattingen van de sponsor. Als het bijvoorbeeld een tijdje duurt voordat een prijs arriveert, kan het artikel voor minder worden verkocht dan toen de regels voor de sweepstakes werden opgesteld. Als u denkt dat de prijswaarde op uw 1099-formulier te hoog is, moet u de ARV betwisten over uw belastingen.

Als u een fout heeft gemaakt met uw belastingformulieren en het bedrag dat u hebt gemeld moet corrigeren, biedt de IRS-website instructies over hoe u dit moet doen.

Moet u uw 1099 naar de IRS verzenden?

De IRS ontvangt het 1099-MISC-formulier van de sponsor voor sweepstakes, je hoeft ze niet zelf een exemplaar te sturen. U hoeft alleen de prijswaarde in te voeren als divers inkomen op uw belastingaangifte en het 1099-MISC-formulier voor uw administratie te behouden als bewijs van uw inkomsten uit sweepstakes.

Disclaimer:

Dit is bedoeld als algemeen overzicht van de werking van sweepstakes-belastingen in de Verenigde Staten. Fiscale wetten veranderen regelmatig, en de meest recente informatie is te vinden op de IRS-website. De auteur is geen belastingprofessional en dit artikel is niet bedoeld als juridisch advies. Uw belastingsituatie kan verschillen van wat hier wordt beschreven en u moet altijd een deskundige belastingadviseur raadplegen als u niet zeker weet wat u met uw sweepstakes-belasting te maken hebt.


Video Van De Auteur: All Things Startup: 43North, Pitching, Investing & Scaling Your Company | #AskGaryVee Episode 197

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Mother Mighty - New Baby Gift Bag weggeefactie

✔ - 11 Sappige feiten over klavertjes met vier vleugels

✔ - Advance Auto Parts - Ultimate Road Trip Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!