Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Wat u moet weten over de etiquette voor zakelijke wenskaarten


Als het gaat om vakantiekaarten, is het de vraag om te verzenden of niet om te verzenden. Nadat u hebt besloten om te verzenden, moet u bepalen wie u op uw lijst wilt opnemen, welk soort zakelijke wenskaart u moet kiezen en hoe u de envelop moet adresseren.

Zakelijke wenskaarten kunnen:

  • Verbeter uw huidige zakelijke relaties
  • Trek nieuwe klanten aan
  • Herinner oude klanten eraan dat je bestaat
  • Toon waardering aan ondersteunende klanten

Het is erg belangrijk om de juiste etiquette voor zakelijke wenskaarten te gebruiken. Je goedbedoelende gebaar kan de mensen beledigen die je wilt imponeren als het niet goed wordt gedaan.

1. Koop kwaliteitskaarten

Begin met een goede zakelijke wenskaart om te laten zien dat u uw klanten en collega's waardeert. Verkleinen van uw selectie kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Uw ontvangers kunnen het beschouwen als een teken dat het bedrijf niet goed is geweest of dat ze een kleine investering niet waard zijn.

2. Update uw lijst

Zorg ervoor dat uw lijst up-to-date is met de juiste namen en adressen. Als je dit regelmatig doet, wordt het geen gevreesd vakantiedraaiend karwei. Als u het hele jaar door nieuwe contacten opdoet, neem dan de tijd om ze toe te voegen aan uw contactendatabase voor uw zakelijke wenskaartgroep. Op deze manier zul je jezelf niet in verlegenheid brengen door de kaart naar het oude adres te sturen.

3. Teken kaarten persoonlijk

Zelfs als u informatie hebt voorbedrukt op de zakelijke wenskaart, zoals uw naam, moet u uw handgeschreven handtekening toevoegen. De elegantste zakelijke wenskaarten moeten uw persoonlijke handtekening en een kort handgeschreven bericht bevatten.

4. Schrijf het adres met de hand

Als u klaar bent om uw hand op te steken en het hele project vergeet, laat dan iemand anders de enveloppen voor u pakken. Gebruik geen door de computer gegenereerde labels. Ze zijn onpersoonlijk en laten uw vakantiewensen eruitzien als een massamailing. U kunt tijd en zelfs geld besparen, maar u kunt tijdens het proces een klant verliezen.

5. Mail naar een thuisadres

Mail uw zakelijke wenskaart naar huis als u de eigenaar van een klein bedrijf kent. Zorg ervoor dat u de naam van de echtgenoot vermeldt. De kaart wordt niet naar man en vrouw verzonden op het bedrijfsadres, tenzij ze beiden daar werken.

6. Gebruik titels

Of u nu de envelop aan een persoon of aan een paar wilt toevoegen, titels moeten altijd worden gebruikt. Het is "Mr. John Doe", niet "John Doe" of "Mr. and Mrs. John Doe, in plaats van" John en Mary Doe. "

7. Wees gevoelig voor tradities

Ga na of de ontvangers van uw zakelijke wenskaart Kerstmis, Hanukah of Kwanzaa naleven. Zorg ervoor dat uw bericht geschikt is voor elk individu. Als u besluit om met één kaart te gaan, kiest u een generieke kaart die niet aanstootgevend is. "Season's Greetings" en "Happy Holidays" zijn veilige weddenschappen.

8. Vermijd de Mail Rush

E-mail uw zakelijke wenskaarten op tijd om aan te komen voor de aangewezen vakantie. Als u merkt dat u de enveloppen op Super Bowl Sunday toespreekt, bewaar de kaarten dan tot volgend jaar en stuur in plaats daarvan een hoogwaardige notitie waarin u mensen bedankt voor hun bedrijf in het voorgaande jaar. Om te voorkomen dat je op het allerlaatste moment begroet wordt, probeer je al je enveloppen voor Thanksgiving aan te kaarten. Dan kun je in december op je gemak een kort bericht schrijven - een of twee regels zijn voldoende voor elke kaart - teken je naam en laat ze met een minimum aan moeite in de mail staan.

Wanneer u uw zakelijke wenskaarten vroegtijdig aanpakt, vermindert u de stress van het proces en wordt het eenvoudiger om de etiquette voor zakelijke wenskaarten te volgen. Nu hebben alle tijd van de wereld voor het winkelen, bakken, decoreren en het vieren van de feestdagen.

Bewerkt door Alyssa Gregory


Video Van De Auteur: kerstkaarten maken en bestellen

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe u een klachten van klanten moet afhandelen

✔ - Voordat u een laptop of notebook koopt

✔ - 7 Manieren om uw kleine onderneming een make-over voor geld te geven


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!