Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Welk type REIT moet u kopen?

Het kennen van de verschillen is vrij belangrijk voor uw beleggingssucces


Zodra een vastgoedinvesteerder de waarde van REIT's voor zijn beleggingsportefeuille heeft verworven, is er een tussenstap voordat naar de afzonderlijke REIT's en hun prestaties wordt gekeken. Die stap is om de verschillen in de twee belangrijkste REIT-typen, aandelen- en hypotheek-REIT's volledig te begrijpen.

 • Eigen REIT's eigen vermogen. -
  • Aandelen REIT's kopen en beheren en beheren commercieel vastgoed en huurwoningen. Hoewel ze in veel gevallen deze eigenschappen zullen financieren, ligt hun primaire focus op winst door acquisitie en beheer.
  • Het eigen vermogen REIT belegt in eigendom en beheer van commerciële en huurwoningen. Er is een potentieel voor beleggingsrendement op basis van verschillende factoren:
   • Waardering in waarde van de eigendommen in eigendom;
   • Inflatie die de huren opdrijft terwijl hypotheken stabiel blijven;
   • Over het algemeen, gezonde dividenduitkeringen, die in de loop van de tijd toenemen; of
   • Winsten door koop en verkoop van eigendommen op korte termijn.

 • Hypotheek REIT's eigen schuldinstrumenten -
  • Hypotheek REIT's kopen, bezitten of beheren geen eigendommen. Ze beleggen in hypotheken op onroerend goed. Hoewel ze de eigenschappen hebben als onderpand voor de leningen waarin ze beleggen, heeft de hypotheek-REIT geen eigendomspositie in het onroerend goed zelf.
  • Waarom is dit grote verschil van cruciaal belang voor de REIT-belegger? De aard van de twee maakt hun risico- en prestatiekenmerken nogal verschillend. Uw risicotolerantie en beleggingsdoelen zullen bepalen welke van deze REIT-types geschikt zijn voor uw portefeuille. Hoewel ze anders handelen, lijken ze door veel beleggers niet naast elkaar te worden gekozen. Het lijkt in de meeste gevallen een "of / of" beslissing te zijn.

Hoewel REIT's van hypotheken aanzienlijke rendementen kunnen opleveren, soms in korte tijdskaders, brengen ze aanzienlijke extra risico's met zich mee. Aangezien zij alleen schuldinstrumenten bezitten en geen eigendom, kunnen zij niet deelnemen aan de waardering van de onderpandeigenschappen. Hun waarde is ook vrij gevoelig voor renteschommelingen. Dit is geen grote factor in REIT's van aandelen, aangezien ze over het algemeen worden gefinancierd met hypotheken met een vaste rente. Aangezien rentebelangen zo belangrijk zijn voor hypotheek-REIT's, zijn hun prijzen vaak volatieler dan die van het type van het eigen vermogen.

Eigendomswaardewaarden zijn stabieler en voorspelbaarder dan de hypotheken in de REIT-hypotheek.

REIT's zijn meer zoals beleggen in de aandelenmarkt of vooral in beleggingsfondsen. U koopt aandelen en bent een volledig passieve belegger. U vertrouwt op professionele managers om onroerend goed of hypotheekbiljetten te kopen en verkopen en de portefeuille te beheren voor winst. U kunt uw posities op elk gewenst moment controleren, de uitvoering volgen en meer aandelen kopen of uw holdings verkopen wanneer u dat wenst.

Vanuit het koop- en verkoopperspectief zijn REIT's veel liquideer dan het bezit van onroerend goed. U kunt met een telefoontje of online aandelen verkopen of toevoegen aan uw holdings. Eigendom bezitten is een veel langduriger verkoopproces en een stuk duurder dan de commissie om REIT-aandelen te verkopen. Om deze reden verdienen REIT's de voorkeur als u geen langetermijninvestering wilt doen die duizenden euro's zou kunnen kosten bij afsluiting van kosten en commissies om uit te komen.

Zodra u beslist over de REIT-investering, kiest u gewoon voor Equity, Mortgage of beide. Over het algemeen worden hypotheek-REIT's meer als meer beschouwd voor handel op de kortere termijn dan de houdstermaatschappij op langere termijn van de aandelen-REIT's. Als belegger moet u grondig vertrouwd raken met de kenmerken van beide voordat u REIT's selecteert om in te beleggen.


Video Van De Auteur: Ik had aandelen in een mega miljoenenbedrijf | #39 Jorg Ruis

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Voorbeeld van een verzoek om werkverificatie

✔ - 5 Manieren om snelkoppelingen te verzenden, kan een eBay-bedrijf ruïneren

✔ - Verantwoordelijkheid van de huisbaas jegens hun huurders


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!