Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Wie heeft de PCH op 28 februari 2013 SuperPrize Sweepstakes gewonnen?


Op 28 februari 2013 verraste de PCH Prize Patrol een andere gelukkige winnaar met een te grote cheque. Dit was een Special Early Look Prize-evenement, wat betekent dat als het willekeurig getrokken winnende nummer overeenkwam met een van de prijsnummers van de mensen die in die periode waren ingeschreven, hij of zij een prijs van 5.000 per week voor altijd zou hebben ontvangen.

Deze tekening zag geen gelukkige match, dus PCH maakte een herkansingstekening voor een levensveranderende prijs van één miljoen dollar.

Dus wie was de gelukkige winnaar van SuperPrize Drawing # 1830?

LaPlace Resident Elise Gutierrez wint de PCH SuperPrize-tekening van februari 2013

De prijzenpatrouille ging naar LaPlace in Louisiana om de winnaar, Elise Gutierrez, te verrassen. Toen Elise Gutierrez de deur opende en de Prijspatrouille daar zag, bedekte ze haar mond en boog zich voorover. Ze had een plastic boodschappentas bij zich, die ze zonder woorden zwaaide toen ze zich realiseerde dat het nog steeds in haar handen was toen ze werd gefilmd.

PCH-prijs Patrouillelid Dave Sawyer vroeg haar; "Ben je aan het winkelen geweest?" Elise antwoordde: "Ja, dat heb ik." "Nou, zou je nog meer willen shoppen?" vroeg hij, terwijl hij de cheque vasthield. "Ja, ja, dat zou ik doen!" snakte naar Elise. Ze zei dat ze al jaren dagelijks de sweepstakes van Publishers Clearing House betreedt. "Ik had nooit gedacht dat het zou gebeuren!" ze zei.

Als je het ontroerende winnende moment voor jezelf wilt zien, kun je de PCH Winner-aankondiging van februari 2013 bekijken op YouTube.

Elise zei dat zij en haar man net terug waren gegaan naar hun huis, dat was overspoeld door de orkaan Isaac. De verwoesting veroorzaakt door de overstroming betekende dat de Gutierrez's niet in staat waren om terug te keren naar hun huis voor zes maanden.

Het paar heeft ook een zoon die nog nooit volledig hersteld is van een hersentumor en de rest van zijn leven zorg nodig heeft.

Die miljoen dollar prijs zal zeker van pas komen! Na 30 jaar PCH-tekeningen binnen te gaan, heeft Elise's doorzettingsvermogen zijn vruchten afgeworpen.

Hoe u een van de gelukkige winnaars van PCH kunt zijn:

Echte mensen winnen echt de sweepstakes van PCH. Je hebt ontzettend veel geluk nodig om een ​​van de SuperPrize-tekeningen te winnen, maar het is mogelijk. Ik heb een andere grote PCH-winnaar, Natalie Bostelman, geïnterviewd. Lees haar verhaal voor inspiratie!

Als u wilt winnen, voert u de nieuwste PCH SuperPrize-tekening in. Hoewel je kansen om te winnen lang zijn, zijn ze oneindig veel meer dan wanneer je helemaal niet meedoet.

Ik heb zoveel vragen gekregen over de brieven waarin PCH zegt dat iemand in jouw omgeving met je initialen zal winnen, dat ik naar de bron ben gegaan en de Senior Vice President van Publishers Clearing House heb gevraagd om de vraag op te lossen. Hier is het resultaat: zal iemand met mijn initialen / in mijn omgeving echt de PCH-sweepstakes winnen?


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Ron & Lisa - Breng de frisse lucht binnen in Sweepstakes (verlopen)

✔ - Welke Sweepstakes-prijswinnaars moeten weten over 1099-formulieren

✔ - Sharpie - Uncap the Possibilities Sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!