Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Waarom geeft Hgtv een betaalbaar droomhuis niet weg?


Elk jaar geeft HGTV een fantastisch huis weg als de hoofdprijs in de HGTV Dream Home Sweepstakes. Deze once-in-a lifetime-prijs, inclusief een op maat gebouwd of liefdevol gerenoveerd huis op een fantastische locatie plus landschapsarchitectuur, meubels, contant geld, een voertuig en meer, is meestal meer dan een miljoen dollar waard.

Dit is een geweldige weggeefactie, maar er is een nadeel. Als je wint, moet je belasting betalen over je Dream Home-prijs.

En de belastingen op een prijs met zo'n hoge ARV zijn fors.

Ten tijde van dit schrijven was geen van de winnaars in staat om hun Dream Home permanent te houden. Winnaar Don Cruz probeerde in 2005 thuis te blijven wonen, maar hij ging failliet in het proces (hoewel hij zei dat de ervaring de omwenteling waard was). De hoge belastingen zorgden ervoor dat elke andere winnaar snel verkocht of de optie contant aannam.

Nu is verkopen of het nemen van de contante optie geen slechte zaak; Winnaars eindigen honderdduizenden dollars rijker en hebben een geweldige ervaring om op te starten. Maar het huis verkopen is een teleurstellende gedachte voor mensen die zich verbeelden dat ze genieten van alle luxe van het prachtige huis dat ze op tv hebben gezien en die ze online in foto's zien.

Dat zorgt ervoor dat veel mensen vragen: waarom geeft Hgtv een Dream Home niet weg dat winnaars kunnen betalen?

Hgtv heeft een reden om groot te worden met de Dream Home Sweepstakes

De Dream Home Sweepstakes gaat niet alleen over geven.

HGTV heeft een zakelijke reden om deze grote jaarlijkse weggeefactie te houden: ze gebruiken het om hun vaardigheden en de producten van hun sponsors te demonstreren.

Door een absoluut geweldig huis te bouwen of renoveren, inspireert HGTV hun kijkers om meer gemotiveerd te zijn om hun eigen huis te verbeteren. En HGTV en zijn zusterbedrijven bieden een breed scala aan tips, trucs en adviezen om mensen te helpen dit te doen.

De inspiratie die wordt geboden door een luxe huis weg te geven, zorgt dus voor meer kijkers voor het HGTV-televisiekanaal.

Het geroezemoes over de winactie van Dream Home is een enorme aanjager van verkeer naar de HGTV-website en socialemediapagina's, waardoor ze meer online volgers kunnen aantrekken.

Bovendien voert HGTV hun Dream Homes uit met keukenapparatuur, badkameraccessoires, verf en nog veel meer van grote merken. Die merken willen pronken met hun allerbeste producten, zodat mensen worden aangemoedigd om ze te kopen.

De winactie Dream Home verdient geld voor HGTV en zijn partners door kijkers te laten inspireren voor ideeën die ze thuis kunnen implementeren. Blootstelling aan de Dream Home-reeks kan de verkoop stimuleren van alles, van verfkleuren tot meubelstijlen. Het verhoogt de vraag naar lokale bouwers en kunstenaars. Het is big business.

Een gemiddeld huis bouwen zou niet hetzelfde effect hebben. Het creëren van een eye-popping huis is veel meer succesvol voor de betrokken bedrijven.

Maar er is goed nieuws als u een huis wilt winnen dat u kunt behouden

Als je een huis wilt winnen waar je echt in kunt wonen, is er hoop. Het HGTV Dream Home is niet het enige huis dat Scripps Networks weggeeft, en sommige andere grote thuisweekenden bieden meer betaalbare prijzen.

HGTV heeft bijvoorbeeld ook een Smart Home Sweepstakes (die de milieuvriendelijke Green Home Sweepstakes in 2013 heeft vervangen). De Smart Home 2016, ter waarde van in totaal $ 1.378.076, was op zijn minst iets betaalbaarder dan de $ 1.750.756 Dream Home, en het bevatte ook een contante optie voor de winnaar.

HGTV biedt ook een luxe appartement weggevertje in de Urban Oasis Sweepstakes. De Urban Oasis-prijs 2017 was slechts $ 646.769 waard en $ 50.000 daarvan was contant.

Daarnaast geeft DIY, een zustersite aan HGTV die ook eigendom is van het Scripps-netwerk, elk jaar een ander huis weg in de Ultimate Retreat Giveaway, die de DIY Blog Cabin Sweepstakes in 2017 verving. Terwijl de Blog Cabin een betaalbare thuisprijs bood al vele jaren is de Ultimate Retreat op de schaal van de Dream Home Sweepstakes.

De hoofdprijs van 2017 was $ 1,114,508,54.

Je kunt je droomhuis nog steeds krijgen, zelfs als je je droomhuis niet kunt houden

Of je de prijs kunt houden of niet, het invoeren van deze weggeefacties kan je nog steeds helpen om je droomhuis te bereiken.

HGTV heeft het voor Dream Home-winnaars gemakkelijker gemaakt om de belastinggevolgen aan te pakken. In de afgelopen jaren hebben ze niet alleen contant geld aangeboden als onderdeel van het prijzenpakket, waardoor de belastingen betaalbaarder worden, maar ze bieden ook een contante optie in plaats van het huis.

Winnaars die de optie voor contant betalen gebruiken, ontvangen nog steeds de auto, meubels, kunstwerken en contanten, maar in plaats van het Dream Home zelf in handen te nemen, zouden ze een flinke contante uitbetaling ontvangen. Veel winnaars hebben het meubilair gedoneerd aan goede doelen om belastingafschrijvingen te helpen terwijl ze iets goeds in de wereld doen.

En met het extra geld? Winnaars kunnen een fantastisch nieuw huis kopen in een gebied naar keuze, of een complete renovatie van hun bestaande huis doen. Dus ze komen terecht in een huis waar ze van houden, wat er ook gebeurt.

Dus als u op zoek bent naar een meer betaalbaar huis, wacht dan op de Green Home of de Blog Cabin-sweepstakes of een van de huizen met een lagere waarde die door andere sponsors worden weggegeven. Bekijk TheBalance's Mega Sweepstakes-lijst voor actuele weggeefacties of ontdek hoe je sweepstakes kunt gebruiken om je huis te verbouwen.

Zolang Hgtv een contante optie geeft, voert u de Dream Home Sweepstakes in zonder vrees voor de belastinggevolgen. Meer dan een miljoen dollar in contanten is een zoete prijs, of je nu het huis in bezit wilt nemen of niet.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Trivento - MLS All-Star Experience Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Worldwise - Fly With Sherpa Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Hoeveel Sweepstakes moet je meedoen om te winnen?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!