Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Waarom een ​​website voor kleine bedrijven hebben

Het hebben van een website kan de kern van uw bedrijf verbeteren


Moet uw kleine onderneming een website hebben? Ja!

Veel kleine bedrijven gebruiken internet nog steeds niet om zaken te doen. In feite heeft 46 procent van de Amerikaanse kleine bedrijven nog steeds geen website voor hun bedrijf, aldus een onderzoek van onderzoeksbureau Clutch.

In Canada is de vertoning nog somberder. Uit het Factbook van de Canadian Internet Registration Authority (CIRA) 2014 bleek dat slechts 41% van de Canadese kleine bedrijven een website heeft.

En een wereldwijd onderzoek in opdracht van GoDaddy van Redshift Research van "zeer" kleine bedrijven in Australië, Brazilië, Canada, India, Mexico, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, vond dat 59% geen website had.

Waarom een ​​website voor kleine bedrijven hebben?

De eerste reden waarom kleine bedrijven een website nodig hebben, zelfs als uw bedrijf vijf werknemers of minder heeft, is omdat daar zoveel van uw potentiële klanten zijn voor zo veel van de tijd.

Uit een onderzoek van comScore Canada bleek bijvoorbeeld dat Canadezen gemiddeld een maand 36.3 uur doorbladeren, terwijl Amerikanen elke maand 35.2 uur online doorbrengen. (Uit deze studie bleek ook dat Canadezen elke maand meer tijd online doorbrengen dan wie dan ook.)

Ondertussen meldde een Nielsen-bedrijfsrapport voor het eerste kwartaal van 2016 dat ongeveer 81% van de volwassenen in de Verenigde Staten smartphones heeft die gemiddeld ongeveer een uur en 39 minuten per dag worden gebruikt om media te consumeren.

In zowel de Verenigde Staten als Canada zijn 88,5% van de mensen internetgebruikers.

Dit betekent dat er heel wat oogbollen zijn die de website van uw bedrijf kunnen bezoeken en er interactie mee kunnen hebben - als u er een had.

Als u een van die kleine bedrijven exploiteert die geen website heeft en dat feit alleen niet u overtuigt om een ​​online aanwezigheid voor uw bedrijf te ontwikkelen, zijn hier nog zes redenen:

1) Mensen gebruiken internet zoals ze het telefoonboek gebruikten.

Ik vertelde eigenaren van kleine bedrijven dat het niet uitmaakte of ze een website hadden als het grootste deel van hun bedrijf lokaal was. Maar nu gebruikt bijna iedereen het internet om informatie te krijgen - zelfs lokale informatie. Potentiële klanten gebruiken hun smartphones en tablets om te beslissen waar ze naar toe gaan en wat ze moeten kopen. Dus je kleine bedrijf moet lokaal zoeken of opletten; mensen die zoeken, vinden andere lokale bedrijven dan de jouwe.

2) Een zakelijke website geeft uw bedrijf legitimiteit.

Mensen verwachten dat bedrijven hun eigen websites hebben, net zoals ze van bedrijven verwachtten dat ze een echt fysiek bedrijfsadres hadden.

Het ontbreken van een bedrijfswebsite werpt vragen op in de ogen van de klant. Ben jij een technologische luddite? Ben je er gewoon nog steeds niet toe gekomen? Of zo'n schrale startup dat je dit niet eens kunt betalen? Alles wat u niet wilt dat mensen over uw bedrijf nadenken.

3) Een zakelijke website biedt u een ander marketingkanaal.

Het hebben van een zakelijke website geeft u een automatische online aanwezigheid. Zie het als een online billboard. Meteen krijg je nog een kans om mensen kennis te laten maken met je producten en diensten en een andere manier waarop mensen je kunnen vinden. (Hoeveel ogen uw reclamebord trekt, hangt natuurlijk af van uw bewuste marketinginspanningen om de aandacht van mensen te trekken, zoals zoekmachineoptimalisatie, bloggen, gebruik van sociale media en online adverteren.)

4) Een bedrijfswebsite biedt u nog een mogelijkheid voor het verzamelen van gegevens / het genereren van leads.

Het is bijvoorbeeld moeilijk om mensen hun e-mailadressen op stukjes papier te laten schrijven en in te leveren bij een fysieke winkel. Maar mensen ertoe brengen om hun e-mailadres in een vak op een website te typen, is veel, veel gemakkelijker - vooral als ze merken dat ze er iets voor krijgen, zoals een nieuwsbrief, een speciaal rapport of een e-boek. En als u eenmaal het e-mailadres hebt, heeft u een andere manier om uw potentiële klant te bereiken.

5) De uitgaven voor e-commerce nemen elk jaar toe.

In de VS hebben consumenten in 2017 453,46 miljard dollar besteed aan internetaankopen, een stijging van 16,0% ten opzichte van $ 390,99 miljard in 2016. De omzet van detailhandel in e-commerce zal de komende jaren snel groeien, tot iets meer dan 684 miljard dollar Amerikaanse dollars in 2020. In Canada bedroeg de e-commerce-uitgaven in 2015 $ 27 miljard en de omzet zal naar verwachting in 2018 bijna $ 40 miljard bedragen. Canadezen winkelen meer in het buitenland dan in het binnenland, met 67% van de aankopen naar andere landen (PFS). Uiteraard willen consumenten online opties.

Meer informatie over e-commerce: 8 regels voor een succesvolle e-commerce website

6) Webrooming kan klanten naar uw winkel leiden.

Een andere reden om een ​​website voor uw kleine onderneming te hebben, is dat als u een fysieke winkel heeft, het investeren in het bouwen van een online aanwezigheid, zoals een e-commerce website, de winsten van uw offline winkel kan verhogen dankzij de groeiende populariteit van webruimte, waar klanten onderzoek items online voordat ze in de winkel worden gekocht.

Meer dan 90 procent van de wereldwijde aankopen gebeurt nog steeds offline, wat bewijst dat webruimte nog steeds de voorkeur van de meeste mensen is.

Wat is uw reden om niet online te zijn?

Een kleine zakenman die ik sprak, vertelde me dat hij geen website had omdat hij niet meer op zoek was naar zaken. Hij is een elektricien en zo druk als hij wil zijn in de nabije toekomst.

Maar als u eigenlijk meer zaken wilt, is een bedrijfswebsite nu net als het visitekaartje - een must voor elk bedrijf - en denk niet dat u e-commerce moet aanbieden om er een te hebben. Een website die dienst doet als een digitaal visitekaartje, die zoekers voorziet van informatie over uw bedrijf en wat u voor hen kunt doen, is nog steeds de moeite waard.

Als u er nog geen heeft, begin dan met Hoe u een domeinnaam kunt verkrijgen en registreren, de eerste stap om uw bedrijf online te krijgen.

Bekijk vervolgens de verschillende online bedrijfsmodellen en kijk wat voor soort aanwezigheid op het web het beste werkt voor uw kleine onderneming.


Video Van De Auteur: Duda: website opzetten

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Zakelijk netwerken - Wat het is en voordelen van netwerken

✔ - Kan de prijs van congestie helpen steden helpen Gridlock te versoepelen?

✔ - Een bedrijf sluiten - Dissolve Corporation in Canada


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!