Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Win prijzen op uw telefoon met tekst-tot-win sweepstakes


Wist je dat wanneer je in de rij staat te wachten of tussen de afspraken door blijft, je met je telefoon prijzen kunt winnen? Tekst-tot-win-sweepstakes zijn een snelle en gemakkelijke manier om prijzen te winnen in uw extra tijd. Hier zijn enkele tips over hoe u aan de slag kunt gaan en welke valkuilen u moet vermijden.

Wat zijn sms-berichten met sms-berichten?

Met een sms-bericht, ook bekend als SMS of sweepstakes met tekst om te winnen, kunt u uw smartphone gebruiken om onderweg sweepstakes in te voeren.

Ze zijn handig en kunnen ook heel leuk zijn.

Als u bij uw supermarkt bent en een interessante weggeefactie ziet die u wilt invoeren, hoeft u niet te wachten tot u thuis bent en de website op uw computer te vinden of een bericht per post te verzenden; het enige dat je hoeft te doen is je mobiele telefoon uitspelen, een sms sturen en je bent ingeschreven. Soms kom je zelfs seconden later te weten of je een winnaar bent.

Als u in de rij staat bij de kassa van de bank of de supermarkt, kunt u gewoon op uw telefoon springen en de tijd gebruiken die anders zou worden verspild om enkele prijzen te winnen.

Sweepstakes met tekst zijn een leuke en gemakkelijke manier om onderweg sweepstakes in te voeren, als je maar een telefoon hebt die in staat is om sms-berichten te verzenden (en een plan dat ze niet onbetaalbaar duur maakt!)

Hoe werken Sweepstakes met tekstberichten?

Om sweepstakes met sms-berichten in te voeren, hebt u een type telefoonnummer nodig, een shortcode en een trefwoord om naar dat nummer te sms'en.

Je kunt deze informatie vinden in de regels van de sweepstake of in reclamemateriaal voor de weggeefactie.

U gebruikt vervolgens uw mobiele telefoon om een ​​SMS-bericht met het trefwoord naar de shortcode te sturen, net zoals u met elk ander telefoonnummer zou doen. De regels kunnen u bijvoorbeeld vertellen om 'het woord' SEC 'te sms'en naar 567890. " In dit geval is 567890 de shortcode en SEC het sleutelwoord om in te voeren.

Hoe verstuur je tekstberichten?

Over het algemeen hoeft u alleen een tekstbericht met het trefwoord op te stellen en de shortcode als het telefoonnummer van de ontvanger te gebruiken. Het is zo gemakkelijk om in de running te zijn om te winnen.

Hoe weet je wanneer je Sweepstakes wint per sms?

Meestal ontvangt u een sms met de mededeling dat u hebt gewonnen en vertelt u hoe u uw prijs kunt claimen. Directe sweepstakes zullen u binnen enkele minuten waarschuwen als u als winnaar bent geselecteerd. Anderen wachten tot het einde van de inzendingsperiode van de sweepstakes om hun winnaars op de hoogte te stellen. Controleer daarom regelmatig je sms-berichten.

Is het invoeren van tekst om sweepstakes te winnen kosten?

Afhankelijk van je mobiele telefoonplan, kan het verzenden en ontvangen van sms-berichten je geld kosten. Voordat u een sweepstake voor sms-berichten invoert, moet u controleren of uw abonnement gratis sms-berichten bevat en hoeveel u kunt verzenden voordat u ze moet betalen.

Als u per tekst betaalt, moet u overwegen of de kosten de winstkansen waard zijn.

Naast de kosten die uw gsm-abonnement berekent voor sms-berichten, berekenen sommige sweepstakes 'premium fees' om via sms in te voeren. Deze kunnen behoorlijk duur zijn. Lees de regels zorgvuldig door om erachter te komen of u moet betalen om op tekst te komen.

Zie Standaard en premium tekstberichtkosten voor meer informatie.

Zijn er valkuilen met sms-berichten met sms?

Wanneer u zich registreert voor sweepstakes met uw mobiele telefoon, stemt u mogelijk ook automatisch in met het ontvangen van reclameberichten met een sms naar uw mobiele telefoon. Deze advertentieteksten zijn niet alleen vervelend, ze kunnen ook behoorlijk duur zijn als uw mobiele telefoonplan een vergoeding omvat voor elk bericht dat u ontvangt. Zorg ervoor dat u de regels en het privacybeleid leest voordat u begint.

Vaak kunt u zich eenvoudig uitschrijven voor deze advertentieteksten door een ander trefwoord naar een shortcode te sturen. Controleer de regels of de advertenties zelf voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden.

Een veel voorkomende sweepstakes-zwendel bestaat erin slachtoffers een sms te sturen waarin ze worden verteld dat ze een prijs hebben gewonnen. Om de prijs te claimen, moet je op een link klikken, die malware op je telefoon kan installeren, je vrijlaat met het vrijgeven van persoonlijke gegevens, je vrienden spammen, proberen je geld in te zamelen om je 'prijs' te ontvangen en andere negatieve gevolgen hebben.

De FTC heeft tips voor het herkennen van tekstzwendel.

Terugkeren naar dagelijkse SMS-sweepstakes dagelijks

Als je elke dag moeite hebt om de tijd te vinden om sweepstakes met sms-berichten in te voeren, heeft Sweepstakes Ninja een YouTube-filmpje waarin je van tevoren je tekstinvoer kunt plannen, zodat je geen enkele kans hoeft te missen om te winnen.

Hoe u Giveaways van tekst-tot-win kunt uitvoeren

Als u een klein of groot bedrijf bent dat betrokkenheid via sms-berichten wil stimuleren, kunnen sms-sweepstakes een goede keuze voor u zijn. Sweepstakes-beheerder Marden Kane biedt richtlijnen voor het uitvoeren van uw eigen tekst-sweepstakes.


Video Van De Auteur: iPhone Jenga

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Ford - Shift into Drift Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Contact opnemen met de klantenservice van PCH via telefoon, e-mail en meer

✔ - Welke Sweepstakes-prijswinnaars moeten weten over 1099-formulieren


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!