Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Gratis reizen winnen: wat u moet weten over reis-sweepstakes


Of je nu op zoek bent naar wat vrije tijd om te ontspannen en tot rust te komen of je wilt je familie meenemen op een reis die ze nooit zullen vergeten, het winnen van een gratis vakantie is een geweldige manier om de wereld (bijna) gratis te bekijken.

Vakantie-sweepstakes kunnen levens veranderen en horizon verbreden. Charl deelde bijvoorbeeld haar verhaal over het winnen van een gratis reisje naar Egypte. "Ik was nog nooit Noord-Amerika uit geweest, was nog nooit zo lang in een vliegtuig geweest", schreef ze.

"Het is negen maanden geleden sinds we terug zijn en er is geen dag geweest dat ik niet aan deze ervaring dacht. Ik heb echt het gevoel dat het mijn leven heeft veranderd"

Wanneer je trips wint, zijn ze dan helemaal gratis?

Sommige veegmachines gaan niet mee om reizen te winnen, want zelfs wanneer de vakantie gratis is, worden er nog steeds kosten gemaakt. Hoe is dat mogelijk? Hier zijn enkele van de verborgen kosten van gratis reizen:

 • Belastingkosten: Zoals met alle prijzen van sweepstakes, moet je belastingen op je prijs betalen aan de IRS. Als je een auto wint, heb je opties om je te helpen de prijs betaalbaar te maken, zoals het lenen van een auto of het ronduit verkopen. Bij reizen krijg je echter geen fysieke prijs die je kunt verkopen, dus je moet de belastingen zelf betalen.
  Een goede, grove vuistregel is om belastingen te schatten op ongeveer een derde van de prijswaarde. Dus als je een reis van $ 9.000 wint, kun je erop wedden dat je ongeveer $ 3.000 uit eigen zak moet betalen. Dat is veel om te betalen voor een "gratis" reis, maar je krijgt een ervaring die je nooit zult vergeten.
  Met de belastingkosten te overwegen, is het een goed idee om kieskeurig te zijn over welke reis-sweepstakes u binnenkomt. Als je niet enthousiast genoeg bent over de reis om de belastingen de moeite waard te laten zijn, verspil je waarschijnlijk gewoon je tijd. Het helpt ook om te zoeken naar weggeefacties die contant geld bevatten als onderdeel van de prijs.
 • Kosten tijdens uw reis: De meeste vakantieprijzen dekken uw hotelverblijf en vervoer naar uw bestemming. Maar hoe zit het met andere uitgaven? U moet mogelijk zelf betalen voor maaltijden, lokaal vervoer, activiteiten en souvenirs.
  Als u op zoek bent naar prijzen die geld uitgeven, kunnen sommige van die uitgaven worden verminderd of geëlimineerd.
 • Tips en fooien: Als u een gratis cruise wint, zijn fooien en fooien misschien niet gedekt en kunnen ze een te verwachten onderdeel van uw reis zijn. Je bent ook verantwoordelijk voor tips voor het huishouden in hotels, voor taxichauffeurs, obers in restaurants (tenzij je een dinerbon hebt), enzovoort.
 • Speciale belastingen op vakantieprijzen: Afgezien van het aangeven van prijzen als inkomsten voor uw belastingen, bent u misschien ook verantwoordelijk voor reisgerelateerde belastingen zoals havengelden, hotelbelastingen en meer. Bekijk welke belastingen u betaalt voor vakantieprijzen voor meer informatie.
 • Tijd gemist op het werk: Als u werkt, kan het nemen van vrije tijd u kosten, vooral als u geen vakantieverlof hebt betaald of als u het missen van het verdienen van uiteinden of commissies misloopt.
 • Je huis in vorm houden terwijl je weg bent: Afhankelijk van je omstandigheden, zou je wat kosten kunnen maken om je huis een tijdje te verlaten. Kinderoppas, gezelschapshondje of huis zitten kan u wat groen kosten.

En hoe zit het gewoon met het nemen van een contante optie? Sommige giveaways bieden wel een contante optie in plaats van de reis, maar de meeste doen dat niet. Zie dit artikel voor meer informatie over contante opties en sweepstakes voor trips.

Natuurlijk, deze verborgen kosten betekenen niet dat u trip-sweepstakes helemaal moet overslaan.

Zorg ervoor dat u nadenkt over waar u aan begint voordat u begint. Als de reis de prijs niet waard is, zijn er tal van andere soorten sweepstakes om mee te doen.

Hebben sweepstakes-sponsors een contante optie?

Hoewel sommige sweepstakes een contante optie bieden, vormen ze de uitzondering op de regel.

Tenzij het in de regels staat vermeld, hoeven sponsors geen contante optie aan te bieden. en dat doen ze meestal niet. Vaak heeft de sponsor met behulp van partnerbedrijven een reisprijspakket samengesteld in plaats van de reis zelf te betalen.

Een hotel kan bijvoorbeeld de kamer hebben geschonken of een luchtvaartmaatschappij kan gratis of met korting tickets aanbieden in ruil voor promotionele aandacht (ook bekend als gratis advertenties).

Zelfs als dat niet het geval is, kan de sponsor andere redenen hebben om geen geldoptie te bieden voor een reisprijs.

Er is niets mis mee om beleefd te vragen of een contante optie kan worden aangeboden in plaats van de reis, maar harder pushen voor contant geld als de sponsor zegt dat nee ondankbaar lijkt en je waarschijnlijk niet overal krijgt. Afdingen als de sponsor al nee heeft gezegd, is een van de dingen die ik je aanbeveel niet doe als je een prijs wint.

Dus als je geen reis kunt maken die je hebt gewonnen en de sponsor niet snel instemt met een geldoptie, weiger je gewoon de prijs. Het is frustrerend om een ​​gewonnen prijs te weigeren, maar het betekent dat de reisprijs naar iemand gaat die het goed kan gebruiken, en misschien zal je je geluk verbeteren met het goede karma.

Hoeveel invloed heb je boven de details van een reisprijs?

Wanneer u een reis wint, kiest de sponsor de details van de prijs, inclusief hoe lang de reis zal zijn en hoeveel gasten de winnaar mag nemen. Maar kan een winnaar enige invloed hebben op die details?

Sommige sponsors zullen met u samenwerken bij het maken van enkele wijzigingen aan de reis, vooral als u bereid bent om de extra kosten zelf te betalen. Een verlenging van een driedaagse reis naar een reis van een week of het meenemen van uw kind met een prijsuitje kan in orde zijn, als het bedrijf dat de sweepstakes sponsort nog geen prijsarrangementen heeft gemaakt en als u wilt betalen voor de prijs. hotelovernachtingen en elk verschil in de vluchtkosten.

Bekijk hoe u extra gasten kunt betalen voor tips die u kunnen helpen met de sponsors.

Moet je echt op reis gaan?

Dus laten we zeggen dat je niet echt van reizen houdt, maar dat je dochter of je partner gewoon dol is op een reis die je tegenkomt. Moet je meedoen en de prijs weggeven als je wint?

Over het algemeen is dat een slecht idee. Reisprijzen zijn meestal niet overdraagbaar, wat betekent dat je meestal een gast of gasten mee kunt nemen, maar je moet echt op reis gaan als je wint. Dus bijt de kogel in en neem de reis, of vertel het aan je geliefde zodat hij of zij zichzelf kan betreden.

Heeft u meer vragen over het winnen van gratis reizen? Ga naar de Facebook-pagina About Sweepstakes om de community te vragen!


Video Van De Auteur: DE GROTE KRULLEN TEST 2 EN GIVEAWAY KRULTANG! ?JOY BEAUTYNEZZ ?

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Sugarlands Distilling Company - Beyond the Checkered Flag Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Gnarly Head Wines - Club Speakeasy Sweepstakes

✔ - Inspirerende citaten over geluk en winnen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!