Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Won een nieuwe auto? 8 manieren om de belastingen op uw prijs te betalen


Het winnen van een nieuwe auto is een droom voor vele fans van sweepstakes. Het bezit van een gloednieuwe set wielen zonder dat de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs hoeft te worden betaald, is een goede deal. Maar voordat je jezelf in een poging wagenauteur te worden, moet je wat plannen maken voor wat je moet doen als je eenmaal een auto hebt gewonnen. De droom kan een nachtmerrie worden als je niet bent voorbereid op de gevolgen...

In de Verenigde Staten moeten winnaars belastingen betalen op prijzen van sweepstakes, die worden behandeld als inkomsten voor belastingdoeleinden. Dat betekent dat u de eerlijke marktwaarde van uw prijs moet toevoegen aan uw inkomsten uit banen en andere bronnen wanneer u uw inkomsten aan de IRS meldt.

Het bedrag dat u moet betalen als u eenmaal een auto hebt gewonnen, is afhankelijk van uw specifieke omstandigheden, maar u kunt een ruwe schatting maken dat u ongeveer 1/3 van de waarde van de prijs betaalt. Dus als je een voertuig wint ter waarde van $ 30.000, kun je verwachten ongeveer $ 10.000 aan belastingen te betalen.

Een auto van $ 30.000 voor $ 10.000 is een geweldige deal, maar het kan een uitdaging zijn om een ​​extra tien miljoen euro aan je budget te besteden.

Denk je niet dat je het kunt betalen? Voordat u een autoprijs afwijst vanwege de belastingen die u moet betalen, zijn hier acht creatieve manieren om uw auto betaalbaarder te maken.

 • 01

  Raadpleeg een belastingprofessional

  Ontmoeting met een boekhouder

  Het eerste dat u moet doen nadat u een nieuwe auto hebt gewonnen (of een andere grote prijs voor prijsvragen), is om een ​​belastingprofessional te raadplegen. Dit moet worden gedaan zodra u de win-melding ontvangt, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met het voorbereiden van uw belastingen. Uw CPA of accountant kan u advies geven dat is afgestemd op uw situatie, wat van vitaal belang is om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent.

  Als u geen belastingadviseur heeft om u te helpen, helpen deze tips u een accountant te vinden die het beste bij u past.

 • 02

  Geen paniek - je hebt tijd om te plannen

  Een man met een plan

  Vergeet niet dat u belasting betaalt over uw nieuwe auto overwinning in het jaar dat u bezit neemt van de auto, niet op de datum dat u erachter kwam dat u een winnaar was. Vooral in het geval van grote prijzen zoals auto's, kost het tijd om uw winst te verifiëren en uw prijs af te leveren.

  Als u bijvoorbeeld ontdekt dat u in augustus 2018 een voertuig hebt gewonnen en de auto in februari 2019 in bezit hebt genomen, hoeft u geen federale belastingen op de prijs te betalen totdat u uw 2019-belasting heeft ingediend - meestal in april van 2019. Dit geeft u de tijd om een ​​plan op te stellen en te sparen voor uw belastingen.

 • 03

  Onderzoek de eerlijke marktwaarde van uw prijs

  Nieuwe auto met dollar prijskaartje.

  Amerikaanse burgers moeten belastingen betalen op de eerlijke marktwaarde (FMV) van elke prijs voor sweepstakes, inclusief een nieuwe auto. De FMV kan lager zijn dan de geschatte winkelwaarde (ARV) die in de sweepstakes wordt vermeld, vooral als het even duurt voordat u het voertuig in bezit neemt.

  Autowaarden dalen nadat de nieuwe automodellen elk jaar verschijnen, zodat het model uit 2018 dat u hebt gewonnen misschien minder waard is dan de ARV tegen de tijd dat u het in bezit neemt.

  Het is dus logisch om te zien hoeveel uw voertuig waard is op het moment dat u het in bezit neemt. Als u een verschil vindt tussen die waarde en de ARV, kunt u de waarde van de auto voor uw sweepstake-belasting betwisten.

 • 04

  Maximaliseer uw eigen risico's

  1099 belastingformulier, Amerikaanse valuta, rekenmachine

  Als uw belastingen stijgen met de waarde van de auto die u heeft gewonnen, kunt u wellicht het extra bedrag dat u verschuldigd bent in evenwicht brengen door manieren te vinden om uw totale belastingdruk te verlagen.

  Bestudeer uw financiën zorgvuldig om te zien of u in aanmerking komt voor eventuele aftrekkingen of kredieten die de totale belasting die u verschuldigd bent, kunnen verlagen. Misschien kunt u een donatie doen om een ​​deel van de kosten te compenseren. Uw belastingadviseur kan mogelijk extra aftrekposten en tegoeden vinden die u kunt gebruiken.

 • 05

  Stel geld in na verloop van tijd

  Houten auto puzzel, laatste stuk wordt geplaatst

  U kunt de tijd gebruiken die u heeft om uw jaarlijkse belastingen in te dienen om het geld te besparen dat u nodig heeft om de autobelastingen te dekken. Het kan moeilijk zijn om duizenden dollars in één hit te betalen, maar als je elke maand wat geld opzij zet, zie je het verlies misschien niet eens.

  Als u niet goed bent in het besparen van geld, kunnen deze tips over het omgaan met een geldbesparende gewoonte u helpen.

 • 06

  Krijg een beveiligde autolening om de belastingen te dekken

  Man aan het werk op auto lening aanvraag

  Zodra u de auto in bezit hebt genomen, kunt u een beveiligde lening overwegen om te helpen met de belastingen. Met een gloednieuwe auto in uw bezit, kunt u meestal een zeer genereuze rente krijgen op een nieuwe autolening.

  En je hoeft geen lening te sluiten voor de volledige waarde van de auto, omdat je alleen de belastingen wilt betalen die je verschuldigd bent. U kunt lagere maandelijkse betalingen doen en uw lening sneller terugbetalen dan wanneer u een auto met een lening zou kopen.

  Weet u niet zeker of een lening geschikt voor u is? Hier zijn enkele dingen om te overwegen voordat u een autolening krijgt.

 • 07

  Verkoop je oude auto voor belastingbetalingen

  Autosleutel met voor Verkoopmarkering op Witte Achtergrond wordt geïsoleerd die

  Nu je een nieuwe auto hebt gewonnen, heb je je oude niet meer nodig, toch? U kunt uw oude auto verkopen en het geld dat u ontvangt in de richting van het betalen van de belastingen op de nieuwe. Dit kan een deel of alle kosten van het winnen van een nieuwe auto dekken en kan u zelfs een winst opleveren.

  Als je niet zeker weet hoe je het moet doen, heeft Popular Mechanics tips over hoe je het meeste geld kunt krijgen als je je auto verkoopt.

 • 08

  Verkoop je nieuwe auto

  Nieuwe autowinnaar

  Het is hartverscheurend om te overwegen, maar het verkopen van je nieuwe auto zou een intelligente manier kunnen zijn om de belastingen te dekken.

  Veel dealers zullen een nieuwe autoprijs voor een goede prijs terug kopen voordat je het uit hun lot verdrijft; ze weten immers dat de auto in onberispelijke staat verkeert.

  U kunt genoeg geld krijgen om de IRS te betalen en er zijn nog duizenden over om een ​​goedkopere auto te kopen of voor andere doeleinden te gebruiken.

 • Blijf veilig bij het betalen van Sweepstakes Belastingen:

  Belastingen zijn een legitieme kost voor het winnen van prijzen voor sweepstakes. Maar onthoud dat u uw belastingen altijd rechtstreeks aan de IRS betaalt. Als een bedrijf je vertelt dat je een auto hebt gewonnen en vervolgens zegt dat je belasting moet betalen voordat je de prijs claimt, proberen ze je te bedriegen. U hoeft niets te betalen om een ​​prijs te claimen: geen belastingen, geen verwerkingskosten en geen kosten om de douane te zuiveren. Zorg ervoor dat u de waarschuwingssignalen van oplichting kent voordat u op een winmelding reageert.


  Video Van De Auteur: Dit gebeurt er als je 30 miljoen wint met de Oudejaarstrekking

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Rondleiding door het HGTV Dream Home 2013 in Kiawah, South Carolina

  ✔ - De beste en slechtste functies van de Hgtv Dream Home 2019

  ✔ - Wat te doen wanneer CAPTCHA's niet werken


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!