Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

'S werelds grootste mode kleding retailer

Walmart is 's werelds grootste keten, maar het is niet de grootste modewinkelketen


Retailing is een wereldwijde industrie, dus een veelgestelde vraag richt zich op hoe globale retailbedrijven zich tot elkaar verhouden. Met name welke winkelketen is 's werelds grootste?

Is het Walmart?

Veel mensen denken dat omdat Walmart 's werelds grootste winkelketen is en omdat het kleding en modeaccessoires verkoopt, het daarom de grootste verkoper van modekleding moet zijn. Maar strikt genomen zouden de meeste experts in de detailhandel niet noodzakelijk alle kleding als "mode" -kleding definiëren en omdat Walmart-winkels wereldwijd als warenhuizen voor korteafstandsartikelen of hypermarkten worden geclassificeerd, zou de keten technisch gezien geen kledingwinkel zijn.

Dus welke winkel is het?

Als we alleen rekening houden met modekleding voor kleding en modekleding, is er niet één kleinhandelsbedrijf dat duidelijk het grootste ter wereld is. Maar het bedrijf dat wordt beschouwd als 's werelds grootste verkoper van modekleding is niet Walmart, en het is ook niet een van de grootste Amerikaanse retailbedrijven.

Het is Inditex. In termen van het totale aantal wereldwijde verkooppunten, is Inditex - met het hoofdkantoor in Arteixo, Galicia, Spanje - de grootste mode-kledingretailer ter wereld. Maar in termen van jaaromzet verslaat Hennes & Mauritz (H & M) Inditex met een paar honderd miljoen dollar in het meest recente fiscale jaar voor elk bedrijf.

Over Inditex

De Inditex-groep bestaat uit acht handelsmerken die verkopen via meer dan 7.300 verkooppunten die actief zijn op 94 verkoopmarkten over de hele wereld. Vanaf 2017 verkocht Inditex mode en kleding via deze winkels voor retailmerken:

  • Zara
  • Trek en draag
  • Massimo Dutti
  • Bershka
  • Stradivarius
  • Oysho
  • Zara Home
  • Uterqüe

Inditex is zo'n geduchte wereldwijde retail-concurrent voor mode omdat de 100 kledinggerelateerde bedrijven niet allemaal over retail gaan. De som van de Inditex-holdings creëert een verticaal geïntegreerde supply chain, en het is het fast fashion businessmodel dat modewinkels over de hele wereld nastreven.

Over H & M

Snelle mode, ooit belachelijk gemaakt en gekarakteriseerd als "wegwerpmode", is een grote verstoring, niet alleen voor de modewereld, maar voor de hele internationale mode-industrie. H & M is een kledingwinkel die de snelle mode-lading over de hele wereld leidt. Op schema om 400 nieuwe winkels per jaar te openen, zijn de belangrijkste groeimarkten voor H & M momenteel China en de VS.

Het komt neer op

Zowel de 'grootste' als de 'grootste' mode-kledingretailers ter wereld hebben hun wereldwijde retailimperium gebouwd met het snelle modebedrijfsmodel, dus het is veilig om te zeggen dat modeconsumenten graag deelnemen aan de wereldwijde modeontwrichting. Fast fashion is een retailstrategie die meer van 's werelds grootste retailers zal moeten omarmen als ze effectief gaan concurreren met de' grootste 'en' grootste 'modeketens in de wereld.


Video Van De Auteur: The Richest Criminal In The World

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Burger King Franchise Review - Informatie en kosten

✔ - Wat is evenementenbeheer?

✔ - Stone Fineer installeren: een overzicht


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!