Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

'S Werelds meest innovatieve

Warby Parker, Apple, Alibaba, All Best Retail Concepts, Technology, Marketing


Voor de andere 50 bedrijven in de 2015's meest innovatieve bedrijven lijkt het misschien niet zo dat er veel is dat innovatief is over het fundamentele koop-lage-verkoop-hoge bedrijfsmodel van de detailhandel. Maar de vijftien wereldwijde retailbedrijven die door Fast Company werden erkend voor hun toonaangevende retailconcepten, technologie, marketing en best practices, zouden verschillen. 'S Werelds meest innovatieve retailbedrijven weten precies hoeveel innovatie het kost om te overleven in de shapeshifting-sector van de detailhandel, en nog minder om de concurrentie het best te doen.

Aangezien bijna een derde van de bedrijven die voor de 2015's meest innovatieve bedrijven zijn gekozen, bedrijven zijn die de detailhandel als een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsmodel hebben, erkennen en respecteren de innovatielijstmakers de waarde van retailinnovatie. En van alle bedrijven in alle bedrijfstakken waar ook ter wereld, het was een van de rijzende sterren van e-commerce die Fast Company als het meest innovatieve bedrijf ter wereld beschouwde.

De beoordelaars van innovatie kozen niet alleen voor de opkomende e-commerce ster Warby Parker als het # 1 meest innovatieve bedrijf, ze gaven alle drie de beste plekken op hun jaarlijkse innovatie rankinglijst aan retailbedrijven. Is Warby Parker echt innovatiever dan # 2 Apple, de retailverstoring van de eeuw en # 3 Alibaba, de pionier op het gebied van cyberbetalingen in de biometrie? Misschien misschien niet. Maar Apple en Alibaba zijn er al een tijdje, dus Warby Parker geeft Fast Company iets nieuws om over te praten.

Zo is de aard van de detailhandel in 2015. De bedrade, uber-connected (niet Uber connected), consumer-of-limited-attention-span van vandaag is zowel gemakkelijk gelokt en gemakkelijk verloren door de nieuwste en beste innovatie van... alles. Klanttevredenheid in de detailhandel was vroeger een kwestie van "Wat heb je de laatste tijd voor mij gedaan?" Nu is het een kwestie van "Waar heb je me de laatste tijd mee afgeleid?"

Warby Parker. Niets is niet storend. Er is de gerapporteerde $ 100 miljoen aan inkomsten die Warby Parker genereert in haar vijfde jaar in bedrijf. Er is de Zara-achtige verticale integratie die de brillenindustrie in zijn oor heeft gezet. Er is de belangrijkste buy-one-give-one marketingstrategie die kapitalisme onlosmakelijk met sociale verantwoordelijkheid integreert.

Al die toonaangevende retailpraktijken zijn individueel innovatief. Maar wat Warby echt heeft verdiend als 's werelds meest innovatieve retailbedrijf in 2015, was de optelsom van de retailinnovaties die iets zo utilitair als brillen sexy hebben weten te maken.

De WAT van de innovatie van Warby Parker zit in de consistente uitvoering van best practices in de detailhandel. De HOW Warby Parker-innovatie draait helemaal om persoonlijkheid. Het is uniek. Het is eigenzinnig. Het is verrassend. Het is vertederend. Het is hetzelfde soort 'sexy' dat branden in persoonlijke relaties ontbrandt, vertaald in corrigerende brillen. Het is inspirerend.

De detailleerles van het innovatieve succes van Warby Parker gaat over het verkopen van de toekomst versus de toekomst in de detailhandel. Veilig spelen in een poging om niemand te beledigen en iedereen aanspreken kan de strategie zijn geweest die retailbedrijven de lange weg van groei en levensduur in de geschiedenis van de detailhandelgeschiedenis van weleer heeft doen aflopen.

Tegenwoordig verplaatst deze strategie echter snel enkele van de grootste Amerikaanse winkelketens over de korte weg naar faillissementsrechtbank van hoofdstuk 11.

Wat is de persoonlijkheid van failliete ALCO, Deb Stores, Cache en Jones New York winkelketens? Consumenten weten het niet. Het kon de consument niet schelen. Deze bedrijven hebben misschien geprofiteerd van sommige Warbovation of sommige Parksonality.

2015's meest innovatieve retailbedrijven ter wereld:
1 Warby Parker
2 Apple
3 Alibaba
4 Google
17 Tesla
18 Toyota
23 Eataly
27 Panera Bread
30 Netflix
35 Gumroad
38 Amerikaanse reus

40 IKEA

41 Samsung

42 Algramo

44 Silver Crystal Sports

Meest innovatieve retailersvergelijking 2010 - 2014 >


Video Van De Auteur: Pop-Up Cup, ’s werelds meest duurzame drankverpakking van Fonkels

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Topbeveiligingsbedreigingen door spyware

✔ - Voordelen van het behalen van een projectmanagementcertificaat

✔ - Alternatieve bedrijfsmodellen in onroerend goed


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!