Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Je verspilt je tijd aan het betreden van deze sweepstakes


Wanneer u begint met het invoeren van prijsvragen, wilt u waarschijnlijk alle weggeefacties die u kunt invoeren. Immers, hoe meer je meedoet, hoe groter je kans om te winnen, toch? Maar langzamer, er zijn enkele goede redenen om kieskeurig te zijn over welke wedstrijden en sweepstakes je binnenkomt.

De tijd van iedereen om deel te nemen is beperkt en er zijn meer weggeefacties dan zelfs de meest toegewijde veegmachine kan bereiken. Je wilt ervoor zorgen dat je je kostbare tijd spendeert aan de weggeefacties die een reële kans hebben op een waardevolle prijs.

Hier zijn vijf soorten sweepstakes die je moet vermijden omdat ze alleen maar je tijd verspillen. Tijd die beter besteed kan worden aan weggeefacties die de beste uitbetaling voor u zullen opleveren.

 • 01

  Je komt niet in aanmerking om te winnen

  Enter om banner te winnen

  Wanneer een prijs echt aanlokkelijk is, is het verleidelijk om een ​​weggevertje te betreden, zelfs als je niet in aanmerking komt om te winnen. Dus een sweep staat alleen open voor ondernemers, diabetici of mensen onder de 13 jaar, en je komt niet in aanmerking... nou ja, misschien zullen de sponsors het niet merken, toch? En is een mogelijke diskwalificatie niet de moeite waard om te winnen?

  Maar je verspilt je tijd als je meedoet aan prijsvragen die je niet kunt winnen. Sponsors doen hun best om ervoor te zorgen dat hun winnaars de regels volgen en het is verpletterend om te worden geïnformeerd dat u een fantastische prijs hebt gewonnen, alleen om deze te laten wegtrekken wanneer de sponsors zich realiseren dat u niet in aanmerking komt.

  Bovendien is het slecht karma. Stel je voor hoe frustrerend het zou zijn als je een prijs zou verliezen, omdat mensen die niet in aanmerking kwamen om te winnen, meededen. Als je niet wilt dat het jou wordt aangedaan, waarom zou je het dan aan iemand anders proberen te doen, vooral als er zoveel goede sweepstakes zijn om binnen te komen?

  Bovendien is het niet alleen jouw tijd die je verspilt. Wanneer sponsors te veel tijd en moeite moeten besteden aan het verwijderen van niet-geschikte inzendingen, kan het hen ontmoedigen meer giveaways aan te bieden, wat leidt tot minder prijzen voor jezelf en anderen om te winnen.

 • 02

  Het weggeven van vakanties die je niet kunt nemen

  Als u op het punt staat om deel te nemen om een ​​reis te winnen, neem dan even de tijd om te stoppen en controleer de regels om te zien of de sponsor heeft aangegeven wanneer de vakantie moet plaatsvinden.

  Soms zullen de regels zeggen dat de winnaar moet reizen kort nadat de prijs is toegekend. Andere keren moet de reis worden overgenomen tijdens belangrijke feestdagen of andere datums die misschien niet geschikt voor u zijn.

  Als je veel doorlooptijd nodig hebt om vrij te nemen van je werk of als je je niet kunt voorstellen dat je op Thanksgiving weg bent van je gezin, vermijd dan sweepstakes waarvoor je op die data moet reizen.

  Er zijn nog andere goede redenen waarom u misschien niet in staat bent om een ​​reis te maken. Een lange fietstocht door Ierland of een wandeling door de bergen van Peru zou bijvoorbeeld geen goede prijs zijn voor iemand die fysiek niet fit is.

  Als de sweepstakes andere prijzen weggeeft, evenals de reis die je niet kunt nemen, overweeg dan of het de moeite waard is om toch mee te doen en de prijs te weigeren als je de reis wint.

 • 03

  Waar de belastingen te hoog zouden zijn om het waard te zijn

  Hoogwaardige prijzen zijn buitengewoon opwindend om te winnen, maar onthoud dat als je in de Verenigde Staten woont, je sweepstakes belastingen op je prijzen moet betalen. Soms maken die belastingen de prijs onbetaalbaar.

  Houd er rekening mee dat de vuistregel is dat u ongeveer 1/3 van de prijswaarde aan belastingen betaalt (uw individuele belastingsituatie bepaalt hoeveel u zult betalen. Neem contact op met een belastingconsulent voor een nauwkeuriger aantal).

  Dus als je bijvoorbeeld een vakantie van $ 30.000 wint, kun je verwachten dat je ergens rond de $ 10.000 moet betalen als je je belastingen declareert. Kun je dat betalen? Is het het voor jou waard? Denk er over na voordat je binnenkomt.

  Natuurlijk zijn er ook manieren om met belastingen om te gaan. Zie Hoe u een ARV op uw belastingen kunt betwisten en hoe u belastingen op autoprijzen kunt afdragen voor meer informatie.

 • 04

  Prijzen weggeven die je niet kunt gebruiken

  Natuurlijk, een overwinning is een overwinning, maar het invoeren van prijsvragen die prijzen aanbieden die je niet wilt of nodig hebt, zal resulteren in veel rotzooi rond het huis en een hoop verspilde tijd van jouw kant.

  Soms kun je de prijzen verkopen, maar dat is een investering van tijd en moeite die je kunt gebruiken om prijzen te winnen die je wel wilt. Het is beter om de prijsvragen over te slaan die geen prijzen aanbieden die u wilt.

  Natuurlijk zijn er sweepstakes die meerdere prijzen weggeven, en niet alle prijzen zijn die je kunt gebruiken. Als u een potentiële winnaar bent van een prijs die u niet wilt, kunt u proberen de prijs af te wijzen, of u kunt overwegen om hem aan een vriend te geven of deze aan een goed doel te schenken.

 • 05

  Waar uw uitgaven te hoog zouden zijn

  Zelfs als de prijzen gratis zijn, komen ze soms met gerelateerde uitgaven die kunnen oplopen.

  Als u bijvoorbeeld een cruise wint met uw passagiershut aan boord en gratis maaltijden, bent u mogelijk nog steeds verantwoordelijk voor het betalen van vliegtickets naar havens, excursies aan wal, tips en fooien en andere onkosten.

  Trips hebben ook verborgen uitgaven zoals housesitting of huisdierenzorg terwijl je weg bent, maaltijden terwijl je weg bent en verloren loon voor het nemen van vrije tijd van werk.

  Het is een goed idee om zorgvuldig de prijsbeschrijvingen te lezen om te bepalen of er gerelateerde uitgaven zijn die kunnen oplopen tot meer dan dat u comfortabel betaalt voor uw prijs.

 • 06

  Conclusie

  Als u een prijs wint die u niet kunt gebruiken of niet wilt, kunt u deze soms weigeren wanneer de sponsor contact met u opneemt. Dit geeft de sponsor de kans om de prijs toe te kennen aan iemand die oprecht opgewonden zal zijn.

  Soms win je een hoofdprijs als je echt hoopt een van de vele kleinere prijzen te winnen, of je situatie verandert tussen de tijd die je invoert en de tijd dat je de prijs ontvangt, en je krijgt een prijs die je niet kunt winnen gebruik. Daar is niets mis mee.

  Als je echter een paar seconden de tijd neemt om de regels te lezen en te bepalen of een sweep de moeite waard is om binnen te komen, bespaar je tijd en de sponsors.

  Plukken en kiezen waar je je tijd doorbrengt als je meedoet aan een prijsvraag, houdt rekening met jezelf, met andere deelnemers en met de sponsoren van de sweepstakes. Het laat je met minder "rommel" die je niet wilt, en meer prijzen waar je van houdt.


 • Video Van De Auteur: A Show of Scrutiny | Critical Role | Campaign 2, Episode 2

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Een complete gids voor de privacy-instellingen van Facebook

  ✔ - Bed Bath & Beyond - Gnome for the Holidays Giveaway (Verlopen)

  ✔ - Saputo Cheese - Frigo Al Fresco Instant Win Game en Sweepstakes (Verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!