Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Jong koppel kopen eerste huis met de opbrengst van eBay


Een huis kopen is moeilijk in de economie van vandaag. Een onzekere banenmarkt en contanten die nodig zijn voor een aanbetalings- en sluitingskosten kunnen het voor de gemiddelde Amerikaanse familie moeilijk maken om de droom van eigenwoningbezit te realiseren. Maar een paar kon een huis kopen met de hulp van hun eBay-bedrijf.

Hoe de eBay-onderneming is begonnen

Amanda Batzel is een getrouwd thuis moeder van een 4-jarige jongen en had ongeveer een jaar op eBay doorverkocht, toen ze besloot om haar eBay-opbrengst te sparen voor iets speciaals. Ze had niet eens iets in gedachten, maar wilde haar winst voor de toekomst opzij zetten. Ze legde uit: "Ik besloot in april 2017 dat ik al mijn winst zou gaan sparen op een aparte bankrekening, maar ik wist niet precies waarvoor ik aan het sparen was!" Ze was wijs om dat te doen.

Amanda begon oorspronkelijk te verkopen op een andere site genaamd Mercari, uitgebreid naar Poshmark en daarna eindelijk op eBay. Amanda gaf toe: "Ik heb eBay als laatste geprobeerd omdat de fees me bang maakten!" Maar ze besefte dat eBay het grootste online platform is en het grootste wereldwijde publiek heeft, dus het potentieel om geld te verdienen was het grootst en ze moest eBay aanpakken. Als miljoenen andere verkopers het kunnen doen, kan zij dat ook! Bekijk dit artikel waarin wordt uitgelegd hoe u aan de slag kunt met verkopen op eBay.

Wat Amanda verkoopt

eBay-verkopers die succesverhalen lezen, willen meestal weten wat een succesvolle verkoper in hun winkel heeft. (Het gaat er allemaal om iemand te bekijken die het goed doet en hun voorbeeld volgt.) Amanda verkoopt voornamelijk damesmerkkleding van een hogere kwaliteit, maar ze zal heren- of kinderkleding en af ​​en toe een huishoudelijk artikel pakken. Ze houdt van winkelen in verschillende kringloopwinkels, waaronder goodwill, Leger des Heils, en haar lokale zending en kringloopwinkels. Toen ze haar huis opsloeg, verkocht ze tussen 85-100 items per maand voor een gemiddelde winst van $ 1.200 per maand.

Amanda is eigenlijk een nieuwere verkoper, met slechts 218 feedback. Haar staat van dienst laat zien dat je geen duizenden items nodig hebt die al lang in de lijst staan ​​om geld te verdienen. eBay gaat over consistentie en gericht op items met een hogere winst. Ze verkoopt kledingstukken van hogere kwaliteit, waaronder:

  • Lily Pulitzer
  • Anthropologie
  • Zara
  • Vrije mensen
  • Athleta
  • Burberry
  • Theorie
  • Lucky Bran
  • 7 for All Mankind

Gebaseerd op de wiskunde van het verkopen van 85-100 items per maand, en met een gemiddelde winst van $ 1.200 per maand, is haar gemiddelde winst per item ongeveer $ 13 per item. Dus de kleine dingen tellen op met tijd, geduld en consistentie.

Beslissen om een ​​huis te kopen

Amanda zei: "De kans voor ons opende om in juli met huizenjachten te beginnen en ik besloot dat onze aanbetaling is waar ik mijn spaargeld voor zou gebruiken!" Van april tot september kon ze ongeveer $ 6.000 besparen, wat gebruikt werd om 100 procent van hun sluitingskosten, aanbetalingen en huisinspectie te dekken.

$ 6000 is een aanzienlijk bedrag dat in zo'n korte tijd is weggewerkt! Amanda is een bewijs van wat er met een eBay-bedrijf kan worden gedaan als er een doel, motivatie en toewijding aan het bedrijf bestaat. Amanda had het geluk dat ze een goede vriendin had om haar te helpen haar eBay-bedrijf te leren en te laten groeien. Haar beste vriend Katelyn Martinez, "heeft me zoveel geleerd over doorverkopen en heeft me echt geïnspireerd om mijn doorverkoop naar een hoger niveau te tillen. Ik heb mijn succes te danken aan haar en vele andere mensen die me onderweg hebben geholpen!"

Waarom het werkte

Amanda zegt dat haar man Scott buitengewoon achter haar eBay-activiteiten staat. Hij werkt fulltime bij Dart Container bij hun huis in Lancaster, Pennsylvania. Het hebben van een ondersteunende echtgenoot en het hebben van het gezin aan boord is cruciaal om te slagen in een thuisbedrijf. Ze woont ook in de buurt van genoeg kringloopwinkels om de voorraad te leveren om haar winkel vol te houden.

Netwerken is ook belangrijk voor het succes van een verkoper. Samen met haar vriend, Katelyn, maakt Amanda gebruik van sociale media om contact te leggen met andere verkopers op Facebook. Er zijn letterlijk honderden Facebook-groepen die zich toeleggen op eBay-verkopen. Helaas kan een zelfstandig ondernemer zijn isolerend en eenzaam, en sociale media helpen verkopers om verbinding te maken wanneer ze maar willen.

Amanda is een bewijs van hoe hard werk, toewijding en geduld eruit ziet in de eBay-wereld. Stel je doel, werk er elke dag naar toe en blijf leren. Bezoek Amanda's winkel hier om haar huidige inventaris te bekijken, evenals haar feedback van voorgaande maanden.


Video Van De Auteur: The Great Gildersleeve: The House Is Sold / The Jolly Boys Club Is Formed / Job Hunting

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Financieel plan - Delen van een businessplan

✔ - Bedankt telefoongesprekken - 5 beste praktijken voor non-profitorganisaties

✔ - Vijf generaties beheren op de bouwplaats


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!