Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Bestemmingsverschillen en hoe u er een krijgt


Heb je ooit een straat in een stad gereden en verschillende soorten gebouwen en gebouwen in dezelfde straat gezien? Misschien is er bijvoorbeeld een mooie Victoriaanse woning naast een pizzarestaurant. Deze variatie in verschillende soorten gebouwen in een gebied is niet gebruikelijk omdat de meeste plaatsen bestemmingsbeperkingen hebben.

Bestemmingsbeperkingen worden door steden ingesteld om de vastgoedwaarden hoog te houden. De waarde van dat Victoriaanse huis is veel hoger, bijvoorbeeld als het naast vergelijkbare huizen ligt en geen pizzarestaurant. James Kimmons praat over Houston, dat geen bestemmingswijzigingen heeft, Houston bestuurt bouwtypen met aktebeperkingen en bouwvergunningen.

Waarom je er een nodig hebt

Wanneer u een locatie voor uw bedrijf vindt, om te bouwen, kopen of leasen, is het mogelijk dat u een bestemmingsvariantie heeft gekregen omdat uw type bedrijf anders is dan het opgegeven bestemmingsgebruik voor dat gebied.

U wilt bijvoorbeeld een bouwbedrijf exploiteren in een gebied dat is bestemd voor winkels. In dit geval moet u mogelijk naar het lokale plannings- of bestemmingsbord gaan en een afwijking (uitzondering) aanvragen voor het huidige zoneringstype om uw bedrijf te openen.

Een afwijking is een uitzondering op een bestemmingsbeperking waardoor het gebruik van de grond buiten de vereisten van de zonering voor dat gebied mogelijk is. Er kunnen variaties worden gegeven door een locatie voor bedrijven die geldige redenen voor de variantie presenteren en die kunnen aantonen dat de variantie de waarheidswaarden niet zal verminderen of het gebruik van het onroerend goed door huidige bewoners zal verstoren. In sommige gevallen moet u zich wenden tot de gemeenteraad of de gemeentelijke overheid en uw zaak bepleiten.

Bestemmingsvergunningen en afwijkingen

Een bestemmingsvergunning is vergelijkbaar met een variantie. Bestemmingsvergunningen staan ​​het gebruik toe van een eigenschap voor een ander doel dan is aangegeven in de zonering van de accommodatie, zolang het gebruik de buurt niet nadelig beïnvloedt. Een bestemmingsvergunning of -variant kan nodig zijn in een aantal situaties die de zoneringclassificatie van het onroerend goed kunnen veranderen, waaronder:

  • Als u bezig bent met de bouw of wijziging van een gebouw dat de classificatie ervan zou kunnen veranderen
  • Als u van plan bent om het gebruik van een bestaand gebouw te veranderen in een gebruik van een andere zoneringclassificatie
  • Als u een structuur wilt bouwen op leegstaand land
  • Als u het gebruik van land naar een ander zoneringstype wilt wijzigen
  • Als u wijzigingen aanbrengt in een niet-conform gebruik. Dat wil zeggen, u maakt een wijziging aan in een structuur die eerder "overheerst" was om te voldoen aan de huidige bestemmingsvereisten.

Een bekwaam commercieel makelaar, aannemer of leasingconsulent kan u helpen bij het verkrijgen van een bestemmingsvergunning of -variant. Het bestemmings- of planbord moet u de vergunning of afwijking geven voordat u kunt beginnen met de bouw of het gebouw voor zakelijke doeleinden kunt gebruiken.

Thuis gebaseerde bedrijven

Als u van plan bent om een ​​thuisbedrijf in een woonwijk te starten, moet u mogelijk een zoneringsvariantie krijgen, afhankelijk van het type bedrijf aan huis dat u leidt. Mogelijk moet u ook de toestemming van buren krijgen voordat u uw bedrijf kunt besturen.

Een stel wil bijvoorbeeld een bed and breakfast opzetten in dat mooie Victoriaanse huis. Ze hebben klanten die bij hen thuis komen, maar slechts één tegelijk. Ze moeten van toepassing zijn op de stad om een ​​afwijking te krijgen, omdat het huis een woonlocatie heeft. Ze moeten de buren bevragen en hun toestemming krijgen en de toestemmingen naar het bestemmingsplan van de stad goedkeuren.

Natuurlijk kan het proces in uw stad of stad anders zijn. Neem contact op met uw gemeente en laat hen weten dat u van plan bent om een ​​bedrijf aan huis te beginnen en aan hun eisen te voldoen. Variantie verkrijgen kan een tijdrovend en duur proces zijn. En afwijkingen worden vaak geweigerd. Voordat u een verkoopcontract of een leaseovereenkomst op een bedrijfslocatie ondertekent, moet u ervoor zorgen dat u de variantie krijgt die u nodig hebt.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 9 Manieren om te besparen op bedrijfsbelastingen

✔ - IRS standaard kilometerrating tot 2018

✔ - De gemiddelde kosten van huurdersverzekering


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!